CheLLonaS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω μια βοήθεια όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει. Όπως αναφέρω στον τίτλο έχω Windows 7 αυθεντικά. Το θέμα είναι ότι από την πρώτη στιγμή που χρησιμοποίησα το λειτουργικό αυτό μου άρεσε πολύ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι άν κάποιος ξέρει και μπορεί να μου πεί πώς γίνεται να αλλάξω θέμα.Θέλω δηλαδή αν υπάρχει στο internet κανα site που δίνει θέματα για 7αρια. Και κανα καλό screenshot. Βαρέθηκα αυτό που έχει μέσα. (μπλε)Καμιά βοήθεια.;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας, κλίκ στο Personalise (έχω αγγλικά7) και στο παράθυρο που ανοίγει φάτσα κάρτα έχει σύνδεσμο «Επιλογή περισσοτέρων θεμάτων online» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Για wallpapers (screenshot) ρίξε μια ματιά σε μερικά sites παρακάτω:3D Themes | Windows 7 Themes Download Windows 7 Themes | Windows 7 ThemesWindows 7 Theme – Free High Quality Windows 7 ThemeBrowsing Visual Styles 7 on deviantARTWallpapers, Skins, Winamp, ICQ, WindowBlinds ... .: SKINBASE.org :. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheLLonaS Δεκέμβριος 18, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είστε καλά... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Δεκέμβριος 18, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Το πιο καλο και ψαγμενο site οσον αφορα αυτα τα θεματα ειναι το deviantart Browsing Visual Styles 7 on deviantART το οποιο χρησιμοποιω κι εγω! Για να βαλεις ομως οτι θεμα θες στα windows σου πρεπει πρωτα να τα patcharεις αλλιως θα σε πεταει στα κλασικα θεματα των windows! To patch γινεται με αυτο το προγραμμα Universal Theme Patcher for Windows 7 - Universal theme patcher - Windows 7 Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheLLonaS Δεκέμβριος 18, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Τώρα σαν να με μπέρδεψες λίγο αλλά θα δοκιμάσω και βλέπουμαι.Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Το καλύτερο πάντως απ'όλα γιατί είναι full παραμετροποιήσιμο είναι το Reinmeter.Οδηγίες βήμα-βήμα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheLLonaS Δεκέμβριος 18, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 παίδες την πάτησα...;; Πήγα να εγκαταστησω καποιο και... EDIT: Μάλλον είμαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Δεκέμβριος 18, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Κάνε και ένα σκανάρισμα με Anti-Malwarebytes για να είσαι σίγουρος ότι δεν έμεινε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheLLonaS Δεκέμβριος 18, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2010 Πάντως έχουν ιούς πολλά από αυτά που μου δώσατε. Αν τα κατεβάσουν και άλλοι προσοχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatal Δεκέμβριος 19, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Στο deviantart δεν νομιζω να εχει ιους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.