Jump to content

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.

RootX

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Samael

Ρεεε!!Σας τα ειπα κ πιο πανω!

Ξεκοληστε βρε!Σας δουλευουν κανονικα κ τα χαβετε.....!

Δεν ειναι δυνατον αυτο που λεει ο τυπος απο καμια πρακτικη πλευρα...

Δεστε κ το λινκ του YDinopoulos :p

Εγώ αν δείτε ειπα απο την αρχή οτι ειχα ακούσει απο παλιά οτι ειναι μούφα.... Μην σκάτε....

Αρχική απάντηση από RootX

Αν η ιστορία είναι hoax, ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα, :o

Δεν έχει σημασία αν αυτό είναι φάρσα ή όχι!

Σημασία έχει ότι μέσο κάποιων σελίδων αρρωστημένα μυαλά βγάζουν πολλές αηδιαστικές ιδέες.

Εσύ νομίζεις ότι κάποιος ανώμαλος θα δίσταζε να το κάνει?

Είναι αδιανόητο και εξωφρενικό για μας που υποτίθεται ότι είμαστε πολιτισμένοι και νοήμονες άνθρωποι να ανεχόμαστε τέτοιου είδους καταστάσεις. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί με οποιαδήποτε μέθοδο μπορούμε να ξεφτιλίσουμε αυτόν τον αχρείο καθώς επίσης και το site που ανέβασε αυτό το πράγμα.

Παιδες εχω φρικαρει τελιως (εχω και μια αδυναμια στις γατες) .....θελω αυτην την στιγμη να του γ@mησω οτι εχει και δεν εχει ,,,,δεν μπορω οταν βλεπω φρικαλεες καταστασεις ιδιως οταν προκειτε για ζωντανους οργανισμους....ειτε ειναι αληθεια ειτε οχι ειναι απαραδεκτη η κατασταση ουτε για αστειο δεν θα επρεπε να γινοταν!!!!!πρεπει να το τσεκαρουμε !!!!!!!

προχωράς στους δρόμους με το αυτοκίνητό σου και βλέπεις γάτες πατημένες δεξιά και αριστερά. υπάρχουν καραγκ@δες που την βρίσκουν με το να πατάνε με το αυτοκίνητό τους ότι κινείται και δεν είναι άνθρωπος.

δεν νομίζω να είναι αλήθεια αυτό που είδα στις φώτο στην πρώτη σελίδα. γιατί αν είναι....

Αρχική απάντηση από kots

προχωράς στους δρόμους με το αυτοκίνητό σου και βλέπεις γάτες πατημένες δεξιά και αριστερά. υπάρχουν καραγκ@δες που την βρίσκουν με το να πατάνε με το αυτοκίνητό τους ότι κινείται και δεν είναι άνθρωπος.

βασικα γιατι αν εινα ανθρωπος θα εχουν κυρωσεις... αν δεν ειχαν δε θα δισταζαν να βαλουν στο σημαδι και ανθρωπους, να σαι σιγουρος!

• 3 weeks later...

αμαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: εχω σιαμ!!!!!!ρε γα***τετον!!!!!ριχτε του το site!!!!δημοσιευτε τον!!!!δακρυσα!λατρευω τις γατες!:o:mad: :mad: :mad:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.