Jump to content

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.

RootX

Recommended Posts

Προφανεστατα προκειτε για π******ες.....

"Forbidden

Due to the extreme body manipulations used in this example, and the high contrast between bodily fluids and white fur, the page /white.html may not be suitable for some visitors and requires special permission to view. For access to this page, please contact the Bonsai Kitten webmaster."

http://www.bonsaikitten.com/white.html

Αι καλα μας επεισες μεγαλε....:tomato:

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

...ουτε καν μπαινω στον κοπο να ακολουθησω τα links σας....

μονο απ'αυτα που διαβασα

και λογω της αδυναμιας μου στις γατες νοιωθω ηδη δυσφορια

Πραγματικα, υπαρχει καποια αρχη στην οποια θα μπορουσα να απευθυνθω?? ....

Και γω δυστυχώς δε μπορώ να πατήσω στο link... :(

Αρχική απάντηση από .38-.45

ποιος εχει μια μεγαλη γυαλα, να βαλουμε τον τυπο μεσα;

OXi αυτον ρε.... παρε τα παιδια του κ δωστα να βαλει πανω στο γραφειο του να καμαρωνει την παντεντα του....................ΟΥΤΣ ΡΕ

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 22:03]

Μα ειπα και εγω....

http://www.snopes2.com/inboxer/outrage/bonsai.htm#add

Ειλικρινα πιστευω τυπος το κανει αυτο κανονικα.

εχω μαζεψει περιπου 45 διευθυνσεις σε ελλαδα αγγλια καναδα και αμερικη +αλλα 10 περιπου απο εφημεριδες και καναλια. θα προσπαθησω στο ΣΚ να τα ταξινομησω και να τα ποσταρω, και την δευτερα θα στειλω τα αναλογα μαιλς.

δεν πρεπει να περασει ετσι

κοιταχτε λιγο και αυτο

αναφερει οτι περιπου το ποστ του γιαννη λιγο πιο πανω....

εχω μπερδευτει....δεν μπορει να ειναι πλακα....ο τυπος εχει ενα καρο φωτογραφιες απο διαφορα stages της "αρρωστιας" του και ολες οι λεζαντες του ειναι σχετικα τεκμηριωμενες, ακομα και η δοσεις valium/ketamine ειναι σωστες, και η υποτιθεμενη κωλοστομια που κανει εχει μια σχετικη τεκμηριωση, (2 γιατρους που ρωτησα μου ειπαν οτι θεωρητικα ισχουν αυτα που γραφει. οπως επισης ο τυπος κλειδωνει συγκεκριμενες σελιδες, και στις δινει αφου σε τσεκαρει....

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ AΔΕΛ SAATCHI & SAATCHI ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ zoofilia.gr με τίτλο ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ.

Για την καμπάνια αυτή η ADEL/SAATCHI & SAATCHI απέσπασε μία νέα διεθνή διάκριση σε ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Διαφήμισης στον κόσμο, το New York Festivals, που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη.

Η τηλεοπτική ταινία της ADEL/SAATCHI & SAATCHI βραβεύτηκε με Finalist Award.

πηγη: zoofilia.gr

δειτε την αφισσα της saatchi&saatchi σου κοβει τα ποδια....

ρε παιδια ζωα ειναι οι ανθρωποι.

μην πατε μακρια, στο πειραια ενα τρελο με ενα ασπρο κουνελι στα φαναρια στον ηλεκτρικο τον εχετε πετυχει? εχετε δει τι κανει κανενας σας? αμα τον δειτε τι το κανει το κουνελι στοιχιματιζω οτι θα θελετε να τον σκοτωσετε

Είναι όντως αισχρό!

Αλλά ευτυχώς αυτά που περιγράφονται από τον ανεκδιήγητο αυτό άνθρωπο που τα σκέφτηκε είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν απλά έγιναν μόνο για μερικές στιγμές χάριν της φωτογράφησης.

Δεν είναι ανάγκη να έχεις εμπειρία (έχω) από κατοικίδια για να καταλάβεις ότι είναι αδύνατο να επιζήσει ένα ζώο μέσα στα γυάλινα βάζα ούτε για λίγες μέρες, ακόμα κι αν του εξασφαλίσεις δίοδο για την τροφή και την αναπνοή

Δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να γίνει από τις φυσικές ακαθαρσίες του ζώου

Αλλά όχι μόνο αυτό.

Ούτε νεκρό το ζώο δεν είναι δυνατό να διατηρηθεί σε ανεκτή κατάσταση μέσα στο βάζο...

Όλα όσα περιγράφονται τα θεωρώ αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας του ιδιοκτήτη του site

Είναι πράγματι λυπηρό και εξοργιστικό ταυτόχρονα

Ελπίζω να μην δοκίμασαν αυτές τις οδηγίες άνθρωποι μειωμένης νοητικής αντίληψης (γιατί μόνο σε αυτούς απευθύνονται)

Αρχική απάντηση από ea6gka

ρε παιδια ζωα ειναι οι ανθρωποι.

μην πατε μακρια, στο πειραια ενα τρελο με ενα ασπρο κουνελι στα φαναρια στον ηλεκτρικο τον εχετε πετυχει? εχετε δει τι κανει κανενας σας? αμα τον δειτε τι το κανει το κουνελι στοιχιματιζω οτι θα θελετε να τον σκοτωσετε

ναι τον έχω δει πολλές φορές να το κρατάει... δεν ήξερα ότι το κάνει και κάτι... τι κάνει???

Αρχική απάντηση από Zarras

Ειλικρινα πιστευω τυπος το κανει αυτο κανονικα.

εχω μαζεψει περιπου 45 διευθυνσεις σε ελλαδα αγγλια καναδα και αμερικη +αλλα 10 περιπου απο εφημεριδες και καναλια. θα προσπαθησω στο ΣΚ να τα ταξινομησω και να τα ποσταρω, και την δευτερα θα στειλω τα αναλογα μαιλς.

δεν πρεπει να περασει ετσι

ΑΜΑ το κανεις θα εισαι αρχιγος. ειναι απαισια αυτα τα πραγματα. α ειναι δυνατον.

Ρεεε!!Σας τα ειπα κ πιο πανω!

Ξεκοληστε βρε!Σας δουλευουν κανονικα κ τα χαβετε.....!

Δεν ειναι δυνατον αυτο που λεει ο τυπος απο καμια πρακτικη πλευρα...

Δεστε κ το λινκ του YDinopoulos :p

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 11:45]

ναι τον έχω δει πολλές φορές να το κρατάει... δεν ήξερα ότι το κάνει και κάτι... τι κάνει???

το πεταει απο εδω και απο εκει σα σκατο, σα μπαλακι . ποτε θα του φυγει και θα το πατησει κανενας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.