Jump to content

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.

RootX

Recommended Posts

http://www.bonsaikitten.com/bnw.html

Βάζει (πιο σωστά, σφηνώνει!) τα μωρά γατάκια σ' ένα μπουκάλι και τα ταΐζει μέσα από ένα σωλήνα διάφορα ειδικά χημικά, καθώς απώτερος σκοπός του είναι να μαλακώσουν τα κόκαλά του και το γατάκι να πάρει το σχήμα του μπουκαλιού! Αυτή η διαδικασία μπορεί να κρατήσει αρκετές εβδομάδες, με το γατάκι εν ζωή!

Αυτή η αγριότητα γίνεται μόδα στη Νέα Υόρκη, στην Ινδονησία και τη Νέα Ζηλανδία, γιατί πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι πολύ μοντέρνο να έχουν μια ζωντανή μασκότ σε σχήμα μπουκαλιού για διακοσμητικό τους!

.....................................................................................................................................................................

ΕΛΕΟΣ

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Και παλιά το είχα δει αυτο... Πολλοί λένε πως ειναι μούφα.... (κατι τετοιο ήχα ακουσει...) Αν και δεν μου αρέσουν πολύ γενικά τα γατιά και τα σκυλιά το θεωρώ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ Μ@Λ@Κ@ !!!!! :mad: :mad: :mad:

OΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ URL ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΟΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕ‘Σ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΑΙΛ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ 'Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ 8ΕΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ

ΑΝ ΔΕΝ θΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΤΕ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ URL ΞΕΡΕΤΕ....

ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΣΗΜΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΑ......

Waste Removal. Left to its own devices, the kitten would quickly fill its vessel with its own urine and feces, leading to certain sickness and death, not to mention the inevitably unpleasant appearance and odor. The best solution is to seal the kitten's anus with Super Glue prior to insertion, and then insert a waste tube through a third hole in the vessel. As the kitten's body is still developing, a natural rectal diverticulum will soon form around the tube, which can be drained in any convenient fashion. It's just like a kitty colostomy bag!

Σε καλυπτει πιστευω.

Παντως την εν λόγω "εταιρια" θα πρεπει να την κλεισουν και τα παλικαρια να δικαστουν. Αθλιο - Βαρβαρο - Εμετικό !!!

...ουτε καν μπαινω στον κοπο να ακολουθησω τα links σας....

μονο απ'αυτα που διαβασα

και λογω της αδυναμιας μου στις γατες νοιωθω ηδη δυσφορια

Πραγματικα, υπαρχει καποια αρχη στην οποια θα μπορουσα να απευθυνθω?? ....

αυτο σας πειραξε? οχι οτι δεν με ενοχλησε μιας και η γατα ειναι το αγαπημενο μου ζωο αλλα υπαρχουν σοβαροτερα.

Ο καναδας αυτη η πολιτισμενη και μαλιστα προτυπη στο πολιτισμο χωρα πριν λιγες μερες αποφανθησε οτι τα προγραμματα βιωσιμης αναπτυξης που εχει αποτυχανε εξαιτιας της αυξησης των αριθμων φωκιας με συνεπεια την καταστροφη της αλιειας σολομου και αλλων ψαριων επιφεροντας καταστροφικες για το περιβαλλον συνεπειες(ενω το αντιστροφο συμβαινει , ο ανθρωπος με την υπεραλιεια κανει τη ζημια!!!)

ετσι αποφασησε την θανατωση επι 30 ωρες του οσο μεγαλυτερου αριθμου μωρων φωκιας, που ειναι πολυτιμα εξαιτιας της ασπρης γουνας αυτων με σκοπο τον ελεγχο του πλυθησμου της φωκιας και την αναζωογονηση των πληθυσμων σολομου. ΕΤσι θανατωθηκαν 300,000 μωρα φωκιες , 10.000 την ωρα. Ειναι αξιοσημειωτη η αποφασιστικοτητα της κυβερνησης στην εκτελεση των μωρων αυτων παρα τις αντιδρασεις απο το υπυργειο περιβαλλοντος της χωρας αυτης και ειδικων επιστημονων που επισημαιναν την λαθος σχεδιαση του σχεδιου βιωσιμης αναπτυξης της χωρας. Οι 300,000 γουνες θα πωληθουν στην αμερικη και ευρωπη ως γουνα για τα παλτα γυναικων καθως και ανδρων.

Εγω σαν μηχανικος περιβαλλοντος που ειμαι εχω να πω σαν γνωμη μου οτι το ριχνουμε τις ευθυνες στη φυση για τα δικα μας λαθη δειχνει ποσο εξυπνοι ειμαστε σαν ειδος. Πιστευω οτι για να σωθει ο πλανητης (που δεν σωζεται με τιποτα, οτι και να γινει) πρεπει να μειωθουν οι ανθρωποι οχι τα ζωα. και τα προσβαλω που τα αποκαλω ετσι.

Eιχα παει μονο στην κεντρικη σελιδα.Τωρα ειδα και ενα απο τα λινκ που δωσατε!Ο τυπος ειναι αρρωστημενος!

Παντως για να μην εχει κλεισει το site του ,ολο και καποια ακρη θα εχει για να παραμενει ανοιχτος...

Κριμα στα γατια... Δεν ειναι το αγαπημενο μου ζωο (χιλιες φορες ενα σκυλι) αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν παιζει απολυτως κανεναν ρολο...

O τυπος ειναι αρωστος αλλα δεν φταιει αυτος αλλα αυτοι που τον αφηνουν ελευθερο και οι πελατες του που εχουν κατι προτοτυπο στο σπιτι του Ε ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.