Jump to content

θερμοκρασια mobo

antonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πριν απο λιγες μερες εγκατεστησα το everest ultimate και ειδα την θερμοκρασια της μητρηκης μου να ειναι στους 41 βαθμους .ειναι φυσιολογικη η θερμοκρασια ? η να βαλω κανενα καλυτερο cooler στο chipset ( ζεματαει λεμε )

πριν βαλω την μητρικη αναποδα στο stacker εποιανε και 52 βαθμους .για πειτε καμια ιδεα

post-497-1414343031,991_thumb.jpg

πριν απο λιγες μερες εγκατεστησα το everest ultimate και ειδα την θερμοκρασια της μητρηκης μου να ειναι στους 41 βαθμους .ειναι φυσιολογικη η θερμοκρασια ? η να βαλω κανενα καλυτερο cooler στο chipset ( ζεματαει λεμε )

πριν βαλω την μητρικη αναποδα στο stacker εποιανε και 52 βαθμους .για πειτε καμια ιδεα

Τσεκαρε αν παταει καλα η ψυκτρα πρωτα,βαλε και σωστη παστουλα..και δες!

νασε καλα φιλε την πατησα λιγο και κουμπωσε τωρα ειμαι στους 34 σε δωματιο με 20 καλα δεν ειναι ? και παλι ευχαρηστω . δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ακουμπουσε καλα . δεν εχω πειραξει ποτε το mobo να πεις οτι κουνηθηκε . λες απο την μεταφορα να εφηγε ?

ρε παιδια υπαρχει περιπτοση να παθει καμια ζημια το mobo γιατι σε αυτες τις θερμοκρασιες το δουλευω περιπου 7 μηνες .το "καλο" ειναι οτι παει "μονο" μεχρι 42 βαθμους .εβαλα ενα 12αρι να φησαει σε εκοινο το σημειο αλλα τιποτα .για πειτε καμια ιδεα εκτος απο αλλη παστα και αλλο cooler (αυτα θα τα βαλω μολις ερθω θεσσαλονικη )

λοιπον αποφασησα να παραγγειλω τα παρακατω αν ληθει το προβλημα καλος αν οχι παμε για αλλο mobo:D

post-497-1414343032,9138_thumb.jpg

να μην τραυματησεις τη μητρικη ή κανα τσιπακι/πυκνωτακι που θα βρισκεται εκει γυρω γιατι απο οτι ειδα στην εικονα γινεται συνοστισμος εκει γυρω και η ψυκτρα κανει γωνια.. προσοχη λοιπον και στο κουμπωμα/ξεκουμπωμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.