antonis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 πριν απο λιγες μερες εγκατεστησα το everest ultimate και ειδα την θερμοκρασια της μητρηκης μου να ειναι στους 41 βαθμους .ειναι φυσιολογικη η θερμοκρασια ? η να βαλω κανενα καλυτερο cooler στο chipset ( ζεματαει λεμε ) πριν βαλω την μητρικη αναποδα στο stacker εποιανε και 52 βαθμους .για πειτε καμια ιδεα
GeorgeVasil Δεκέμβριος 2, 2007 #2 Δεκέμβριος 2, 2007 πριν απο λιγες μερες εγκατεστησα το everest ultimate και ειδα την θερμοκρασια της μητρηκης μου να ειναι στους 41 βαθμους .ειναι φυσιολογικη η θερμοκρασια ? η να βαλω κανενα καλυτερο cooler στο chipset ( ζεματαει λεμε )πριν βαλω την μητρικη αναποδα στο stacker εποιανε και 52 βαθμους .για πειτε καμια ιδεα Τσεκαρε αν παταει καλα η ψυκτρα πρωτα,βαλε και σωστη παστουλα..και δες!
antonis Δεκέμβριος 2, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 2, 2007 νασε καλα φιλε την πατησα λιγο και κουμπωσε τωρα ειμαι στους 34 σε δωματιο με 20 καλα δεν ειναι ? και παλι ευχαρηστω . δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ακουμπουσε καλα . δεν εχω πειραξει ποτε το mobo να πεις οτι κουνηθηκε . λες απο την μεταφορα να εφηγε ?
antonis Δεκέμβριος 2, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 2, 2007 λοιπον παλι τα ιδια οποτε παο για ενα τετοιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=922382 τι λετε καλο ειναι η προτηνετε καποιο αλλο ?
antonis Δεκέμβριος 2, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 2, 2007 ρε παιδια υπαρχει περιπτοση να παθει καμια ζημια το mobo γιατι σε αυτες τις θερμοκρασιες το δουλευω περιπου 7 μηνες .το "καλο" ειναι οτι παει "μονο" μεχρι 42 βαθμους .εβαλα ενα 12αρι να φησαει σε εκοινο το σημειο αλλα τιποτα .για πειτε καμια ιδεα εκτος απο αλλη παστα και αλλο cooler (αυτα θα τα βαλω μολις ερθω θεσσαλονικη )
antonis Δεκέμβριος 3, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 3, 2007 λοιπον αποφασησα να παραγγειλω τα παρακατω αν ληθει το προβλημα καλος αν οχι παμε για αλλο mobo:D
steven_04 Δεκέμβριος 3, 2007 #7 Δεκέμβριος 3, 2007 μολις τα παρεις μετρα θερμοκρασιες και πες μας. προσεκτικα στην εγκατασταση.
antonis Δεκέμβριος 3, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 3, 2007 υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω στην τοποθετηση ?
steven_04 Δεκέμβριος 3, 2007 #9 Δεκέμβριος 3, 2007 να μην τραυματησεις τη μητρικη ή κανα τσιπακι/πυκνωτακι που θα βρισκεται εκει γυρω γιατι απο οτι ειδα στην εικονα γινεται συνοστισμος εκει γυρω και η ψυκτρα κανει γωνια.. προσοχη λοιπον και στο κουμπωμα/ξεκουμπωμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.