dimis1712 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Παιδες μια ερωτησηΗ 9600 gt θελει ρευμα απευθειας απο το τροφοδοτικο; Εχει μια υποδοχη για 6-pin ομως το τροφοδιτικο μου δεν εχει τετοιο καλωδιο. Μπορω να κανω κατι για αυτο; Επισης κανει το 450 τροφοδοτικο μου για αυτην την καρτα η πρεπει να παρω αλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Εχει μια υποδοχη για 6-pin ομως το τροφοδιτικο μου δεν εχει τετοιο καλωδιο. Μπορω να κανω κατι για αυτο; Υπάρχουν adaptors από molex σε 6-pin PCI-eΕπισης κανει το 450 τροφοδοτικο μου για αυτην την καρτα η πρεπει να παρω αλλο;Κατά 99% κάνει. Δοκίμασέ το πριν πάρεις άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Δεκέμβριος 16, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Περιφερειακά :: Καλώδια & Αντάπτορες :: Καλώδια Ρεύματος :: ASSMANN POWER ADAPTER 6PIN FOR GPU (AK PCI-P6) - E-Gate just Open the Gate.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Δεκέμβριος 16, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω μια ακομα ερωτηση. Χωρις τετοια τροφοδοσια θα επρεπε να δουλευει η καρτα γραφικων; Γιατι την εβαλα και μονο το ανεμιστηρακι δουλευε. Τιποτα στην οθονη. Να μεινω ησυχος η να ανησυχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Δεκέμβριος 16, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Dimi, δε θα ανοιξει χωρις τροφοδοσια....θελει το 6πινο. Παρε εναν ανταπτορα σαν αυτον που δειχνει ο G10 αν δεν εχει το τροφοδοτικο, 1 ευρω κανει...Κατα τα αλλα καλα θα εισαι με το 450 δεν ειναι ιδιαιτερα ενεργοβορα...και εγω σε 450 την εχω την αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Δεκέμβριος 16, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Ναι οντως blinky. τωρα που βρηκα τετοιο ανταπτορα και το δοκιμασα δουλεψε μια χαρα. Σε κατασταση καινουριας μπορω να πω παντως οτι ηταν η καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.