STINK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2010 Σκέφτομαι να κάνω ένα δώρο στο εαυτό μου για τις γιορτές μια κάρτα ήχου και είμαι ανάμεσα στις Asus Xonar DG και DS. Βέβαια αν η DX αξίζει τόσο πολύ θα το δώσω το 20άρικο. Επίσης αν υπάρχει άλλη πρόταση σε αυτό το buget δεκτή. Τέλος να αναφέρω ότι θα την χρησιμοποιώ για ταινίες/μουσική/games και για ηχεία έχω τα Logitech G51. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Ναί ρε παίδες για πείτε εμπειρίες, στην ίδια φάση είμαι κ εγώ με την διαφορά οτι για το gaming χ@στηκα, ταινίες και μουσική με ενδιαφέρουν μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 20, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Ορίστε ένα λεπτομερέστατο συγκριτικό για τις δύο κάρτες ήχου, δεν είναι και τρελές οι διαφορές τους αλλά κάθε μια έχει κάτι που δεν το έχει η άλλη. Κοιτάξτε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 20, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά τα έχω διαβάσει αυτά και το πρόβλημά μου είναι τι γίνεται στην πραγματικότητα και γιατί να επιλέξω κάποια και ποιες οι διαφορές των chipset σε ποιότητα ήχου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Δεκέμβριος 25, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Εγω παραγγειλα την ASUS XONAR DG θα την σεταρω Τεταρτη-Πεμπτη ...την πηρα γιατι η dfi s1366 που μου στελνουν δωρο ειναι bulk και δεν εχει ουτε ενσωματωμένη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 25, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Περιμένουμε εντυπώσεις. Εγώ είμαι ανάμεσα στην DG και την DX αλλά περιμένω κι άλλες γνώμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Δεκέμβριος 29, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Πήρα την Xonar D1. Με την on board της R3Ε την οποία αντικατέστησε δέν γίνεται σύγκριση.Μεγαλύτερη ενταση , πιο γλυκό μπάσο, υπερπλήρες πρόγραμμα διαχείρισης (Audio center), επιχρυσωμένες επαφές ... ASUSTeK Computer Inc.Asus Xonar D1 Review - Overclockers Club Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιανουάριος 2, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Τελικά πήρα την απόφαση και παρήγγειλα την DX. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι, αν την βάλω στο PCI Express x16 slot running at x8 θα έχω πρόβλημα ή θα τα κάψω όλα; Πιο πολύ δεν θέλω να χαλάσω την διαρρύθμιση στο κουτί και να είμαι πιο άνετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 2, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Τελικά πήρα την απόφαση και παρήγγειλα την DX. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι, αν την βάλω στο PCI Express x16 slot running at x8 θα έχω πρόβλημα ή θα τα κάψω όλα; Πιο πολύ δεν θέλω να χαλάσω την διαρρύθμιση στο κουτί και να είμαι πιο άνετα.μια χαρά θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zervas Ιανουάριος 2, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 περιμενουμε εντυπωσεις απο την καρτουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιανουάριος 2, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Πολύ ευχαρίστως ότι τεστ θέλετε να κάνω μου λέτε. Αρκεί να μην γίνει καμία στραβή με τα PCI-Express αν και θα δω και τι επιλογές υπάρχουν στο bios.edit:Τσέκαρα και το manual και δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Ιανουάριος 20, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Δεν ξερω το budget σου αλλα αν στο επιτρεπτει και μπορεις παρε ASUS XONAR D2 ASUSTeK Computer Inc. - Multimedia θα ξενιασεις για πολυ καιρο...ενδεικτικα ειναι full dts και dolby digital που σημαινει οτι κανει Live encoding σε dts, dolby digital και σε αλλα format- παντα ψηφιακα- και απο ποιοτητα ηχου εχω να σου πω οτι απλα ειναι καταπληκτικη...Την φοραγα σε g51 οπως εχεις και εσυ και πραγματικα απο το σκουπιδι που ειχα πριν-creative fatality- δεν υπαρχει η ποιοτητα που βγαζει..φυσικα με τα z5500 που φοραω τωρα μπορω να πω οτι η δυναμη της καρτας φαινεται.Περιμενε και αγορασε οταν εχεις την δυνατοτητα διοτι τα εξτρα ευρω αξιζουν.Ειδικα σε ταινιες που ειναι dts τοτε ξεδιπλωνεται ολη η δυναμη και ποιοτητα τις καρτας εκρηκτικα και κρυσταλινα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Ιανουάριος 20, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Φιλε stink δεν σε προλαβα..πολυ καλη η αγορα σου αναμενουμε εντυπωσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιανουάριος 20, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Οι εντυπώσεις θα αργήσουν λίγο γιατί έχω πρόβλημα με την μητρική. Ξεκόλλησε ένας πυκνωτής και τώρα περιμένω καινούρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιανουάριος 24, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλός ήχος σε μουσική και ταινίες όπως και το front panel. Στα παιχνίδια είναι σαφώς καλύτερη από την onboard αλλά δεν εντυπωσιάστηκα.edit:Επίσης δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα βρω την καλύτερη ρύθμιση για το LFE crossover frequency. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 24, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Πρώτες εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλός ήχος σε μουσική και ταινίες όπως και το front panel. Στα παιχνίδια είναι σαφώς καλύτερη από την onboard αλλά δεν εντυπωσιάστηκα.edit: Επίσης δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς θα βρω την καλύτερη ρύθμιση για το LFE crossover frequency. Εγω εχω την DX 2 χρονακια... οταν την αγορασα και εβγαλα την Supreme FX ΙΙ που ειχε η mobo μου.. επαθα την πλακα μου..!Γιατι με τα ιδια ηχεια ειχα καθαροτητα και ενταση που δεν ειχα πριν..! Στα λευτα της ειναι τρομερη..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77g Απρίλιος 5, 2011 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Εγώ ρε παιδιά είμαι ανάμεσα στην DS και στην DX..... Αλλά μάλλον θα πάω στην DS όχι από άποψη τιμής, αλλά θα την συνδυάσω με τα Logitech Z-5500 και με ψηφιακή σύνδεση και πιστεύω οτι η DS σε αυτό τον τομέα πρέπει να είναι λίγο καλύτερη λόγω του DTS Interactive που σαν μετατροπή ήχου στερεοφωνικού σε 5.1 δεν έχει καμία σχέση με το Dolby Digital Live!! Αυτό το λέω με σιγουριά γιατί έχω δοκιμάσει και τα δύο με μια creative audigy 2 zs που έχω και υπάρχει μεγάλη διαφορά στην μουσική, λόγω του οτι το DD κάνει κωδικοποίηση στα 640kbps 16bit, ενώ με την τεχνολογια της DTS στα 1,5Mbit στα 24bit. Μπορεί να έχει πιο υψηλό srn η DX αλλά πιστεύω οτι με ψηφιακή σύνδεση και με μετατροπή με το Dolby Digital Live δεν θα βοηθάει και πολύ στην απόδοση της... Δεν ξέρω η γνώμη μου είναι, το ψάχνω δύο βδομάδες περίπου, έχω πετύχει και 2 review και κολλάω λίγο για την DX γιατί εδώ την DS την έχει πολύ πιο πάνω την DX... Find the Best Sound Cards Reviews and Ratings Και το άλλο Review Asus Xonar DS 7.1 PCI Gaming Sound Card Review | bit-tech.net Όποιος είναι γνώστης και μπορεί να με βοηθήσει στην επιλογή μου.... Αλλά όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί σχεδόν θα παραγγείλω.... Χαιρετώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.