Jump to content

ΚΤ 880 ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

nikoskrhth

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχει κανεις με το νεο VIA Chipset ΚΤ880 μητρικη? Αν ναι πως παει στο overclock? τιμη και απο που? πετυχαινει το MOD στον Barton για να τον κανουμε Μοβιλε και να εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη?

Δεν εχουν ερθει,αλλα και παλι δεν εχουν κλειδωμενο pci και απλα ανεβηκαν οι επιδοσεις στα επειπεδα του nforce2 ultra.Και παλι δεν νομιζω οτι αξιζει η αγορα του.

για μενα ο μονος λογος που θα την αλλαζα ηταν αν εποιανε το κολπο και εκανα το barton 2500+ destop μου σε mobile δηλαδη θα ξεκληδωνα τον πολλαπλασιαστη του. με συμφερει καλητερα να αλλαξω την lanparty ultra b με το κτ880 εφοσον θα εχει καλες επειδοσεις στον sata raid (stipe) παρα να αγορασω πανακριβες μνημες για να κανω καλο overclock στον cpu μου σε λιγο που θα ειναι ετοιμο το νερο. δεν με πειραζει το agp/pci clock με αυτον τον τροπο.

παντος δυο ειναι οι αδικιες : 1 γιατι δεν παιζουν στα nforce η διεραιτες μνημης και δευτερον δεν αναγνωρηζει τον cpu μετα το μολιβι σαν mobile ετσι δεν ειναι σωστα δεν τα λεω? :unsure:

Δεν τα λες σωστα... Αν δεν σε νοιαζει το fsb τοτε δεν θα επρεπε να σε νοιαζει να κανεις τον επεξεργαστη σου mobile με το μολυβι...

Αν τον κανεις mobile δεν ανεβαζεις τις επιδοσεις του,απλα τον ξεκλειδωνεις...

του ξεκλειδωνω τον πολλαπλασιαστη αρα του ανεβαζω την ταχυτητα με μεγαλυτερο πολλαπλασιαστη απο τον κανονικο του:confused:

Kαι ποιος σου ειπε οτι θα αντεξει σε μεγαλυτερα mhz απο οσα ηδη πιανει με τον τωρινο πολλαπλασιαστη?Αυτο ειναι λαθος...

γιατι το λες αυτο οταν παω στα 2.3ghz me ton βαρτον μου χωρις εξρα ταση και μου βγαζει λαθη η μνημη στο memtest86 αν ηταν ξεκληδωτος ο πολαπλασιαστης θα δουλευε στα 2.3ghz me 200fsb χωρις να ζωριζω τις μνημες δεν καταλαβαινω που κολλας

Xεχε sorry ρε φιλε αλλα συνηθως οι πιο πολλοι θελουν το mod για να κατεβασουν τον πολλαπλασιαστη... Που να ξερα? :)

διάβασα κάπου (θα ψάξω να το βρω αν ενδιαφέρεστε) ότι το ΚΤ880 θα έχει κλειδωμένο pci/agp - βέβαια δεν θα το πιστέψω αν δεν γίνει πρώτα κάποιο review, και δυστυχώς ακόμη δεν υπάρχει τίποτα... δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει ακόμη τέτοιο motherboard (και όχι μόνο Ελλάδα)

Αν θες "Νίκο από την Κρήτη" τώρα να αγοράσεις, πάρε ένα με ΚΤ600 και να κάνεις το "Mobile mod", αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις

βρήκα και αυτό εδώ... αλλά δεν πρέπει να έχει κυκλοφορήσει ακόμη

http://www.amdboard.com/abit_kv7ii.html

στο tomshardware.com ειδα review αλλα μαλλον εχεις δικιο δεν ειμαι 100% συγουρος αλλα η μητρικη ηταν για δοκιμη:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.