Jump to content



Νεα καρτα ηχου (η παλια καηκε?)


spH3RiCal

Recommended Posts

Ανοιγω το pc σημερα και δεν ειχα ηχο απο την Xtreme gamer (στο hardware manager ελεγε οτι δουλευει ok)- η Onboard εδινε κανονικα. Τη βαζω σε αλλο pc, εκει μου εγραφε οτι δε λειτουργει σωστα, δε μπορει να ξεκινησει. Απο οτι μπορω να καταλαβω μας αφησε χρονους οποτε παμε για αλλη.

Το ιδανικο θα ειναι να βρω μια ιδια αλλα βλεπω οτι εχει ανεβει η τιμη αρκετα.. Αν δε βρω καμια μεταχειρισμενη (εχω βαλει αγγελια και βλεπουμε) κλεινω προς τις Xonar (DS, DG, αντε και D1)..

Εχει κανεις εμπειρια απο αυτες?

Το βασικο μου προβλημα με την Onboard ειναι το cloning.. Τα ηχεια ειναι στημενα περιμετρικα του γραφειου το οποιο εχε επανω δυο υπολογιστες, εναν σε καθε ακρη. Δεδομενου οτι καθομαι παραλληλα με το γραφειο για να γυρισω απο τον εναν στον αλλο κανω στροφη 180 μοιρων. Με την xtreme ειχα cloning ετσι ωστε καθε ηχειο να παιζει ολα τα καναλια/συχνοτητες, οποτε σε οποιον υπολογιστη και να δουλευα η μουσικη ακουγοταν το ιδιο. Τωρα με την onboard παιζει το κεντικο τα παντα και τα περιφερειακα λιγο απο ολα το καθενα. Οταν ειμαι στον εναν υπολογιστη ειμαι σχετικα οκ αλλα αν γυρισω στον αλλο ειναι ενοχλητικο.

Ηχεια εχω τα Ζ5500.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.