packo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2004 Με την πρόσφατη εγγραφή μου άρχισα να λαμβάνω και τα e-mails ποθ στέλνει αυτόματα το forum.Χρησιμοποιώ Mozilla 1.4 και παρατήρησα ότι τα Ελληνικά που περιέχονται τόσο σε subject όσο και στο body εμφανίζονται περίεργα.Το ίδιο δεν συμβάινει σε mail client από Linux Shell (δοκιμή σε Redhat 9, Pine 4.44) αλλά αυτό έχει να κάνει με το σωστό setting της κονσόλας να δείχνει Ελληνικά. Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τα Mime-Headers που στέλνει ή δεν στέλνει (η αλήθεια έιναι πως δεν τα είδα στα Headers) και συγκεκριμένα ο Content-Type που θα έπρεπε να αναφέρει τα εξής : text/plain; charset=iso-8859-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Thanx packo, μόλις αναρρώσει ό μάστορας, θα το κοιτάξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
packo Απρίλιος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Anytime amigo... Αν θέλετε το κοιτάω και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 ΑΣΧΕΤΟ----OFF TOPIC----ο DJD ειναι κρεβατωμενος????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma ΑΣΧΕΤΟ----OFF TOPIC----ο DJD ειναι κρεβατωμενος????? Ναι... θα πεταχθείς για ένα μασαζάκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από packo Anytime amigo... Αν θέλετε το κοιτάω και εγώ Αν τα βρει σκούρα, να είσαι σίγουρος ότι θα σε ενοχλήσει, Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Εγω τωρα Φανη μου αν αναφερω ξανα το προβλημα αργοποριας των ΠΜ σε ορισμενους χρηστες θα μου θυμωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma Εγω τωρα Φανη μου αν αναφερω ξανα το προβλημα αργοποριας των ΠΜ σε ορισμενους χρηστες θα μου θυμωσεις? Δεν νομίζω ότι υφίσταται τέτοιο θέμα.... δεν μπορεί επιλεκτικά να καθυστερεί τα π.μ. από σένα προς ορισμένους άλλους χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.