Jump to content

Innov8 δεν παιζει video youtube

Dant3

Recommended Posts

Εχω ενα innov8.οταν το ειχα πρωτοπαρει επαιζε απο youtube μια χαρα και με τον realplayer και με το flash player beta που εχει.

απο μια περιοδο και μετα δεν μου επαιζε με τον realplayer και μου εγραφε συνδεση συνεχεια και δεν ξεκιναγε το βιντεο ποτε.τωρα δεν μου παιζει ουτε με τον flash player και φορτωνει συνεχεια το βιντεο.εννοειται οτι εχουν γινει ενδιαμεσα hard reset στο κινητο,και το θεμα με τον realplayer δεν ειχε φτιαξει.

τωρα με τον flash δεν εχω κανει γιατι βαριεμαι ειναι η αληθεια ,αλλα ψαχνω μπας και πειραξα καμια ρυθμιση η κατι.καμια ιδεα καποιος πριν καταφυγω σε αυτην την λυση(οπου ο realplayer δεν παιζει να φτιαξει αλλα ελπιζω να φτιαξει ο flash player τουλαχιστον)?

Αμα υπηρχαν καλα θα ηταν :hehe:

δυστυχως η samsung εβγαλε μια κινηταρα με πολυ καλα specs και μετα το παρατησε.ειμαι με το firmware που ειχε το κινητο μολις βγηκε στην αγορα(μονο αυτο υπαρχει)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.