Jump to content

Αντικατάσταση κάρτας γραφικών

gkmanpower

Recommended Posts

Καλημέρα

Έχω -μάλλον είχα!!!- μία κάρτα γραφικών Asus GeForce 8800gtx 768mb, η οποία τώρα τελευταία άρχισε να βγάζει διάφορες χρωματιστές κάθετες γραμμές. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η οθόνη αλλά τελικά είναι η κάρτα.

Δυστυχώς η εγγύηση της τελείωσε τον Σεπτέμβριο 2010 από Πλαίσιο (προγραμματισμένα τα έχουν???) οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι με επιστροφή.

Γνωρίζει κάποιος αν αυτές επισκευάζονται και αν ναι, αξίζει τον κόπο να το κάνω?

Έχω βρει και μια μεταχειρισμένη κάρτα μεν, σε πολύ κατάσταση δε για αντικατάσταση της παλιάς μου.

Asus gxt295 1768mb στα 190 ευρώ.

Επειδή δεν είχα πολυψαχτεί για αντικατάσταση κάρτας μιας και ήμουν απόλυτα καλυμμένος από αυτή που είχα, γνωρίζει κάποιος αν αξίζει η συγκεκριμένη αυτά τα λεφτά?

Αν όπως λες είσαι ικανοποιημένος με την 8800gtx τότε θα σου έλεγα να κοιτάξεις είτε gtx460 1GB OC ή gtx470.

Από το κόκκινο στρατόπεδο 6850 ή 6870.

Πιο κοντά στο budget σου (~190) είναι οι πρώτες επιλογές από τις 2 εταιρίες

Αν όπως λες είσαι ικανοποιημένος με την 8800gtx τότε θα σου έλεγα να κοιτάξεις είτε gtx460 1GB OC ή gtx470.

Από το κόκκινο στρατόπεδο 6850 ή 6870.

Πιο κοντά στο budget σου (~190) είναι οι πρώτες επιλογές από τις 2 εταιρίες

για να μην ανοιγω νεο θέμα φαντάζομαι οτι οι προτάσεις σου ισχύουν και για αντικατάσταση μιας 8800gt.

Στην περίπτωση της 8800gt θα δεις και μεγαλύτερη διαφορά απόδοσης με τις νέες κάρτες, οπότε είναι ακόμα καλύτερη επιλογή στην περίπτωσή σου.

Εγώ πήγα από 4870 --> 6870 και η διαφορά ήταν εμφανής όχι μόνο στην ταχύτητα αλλά και στην κατανάλωση, ειδικά σε idle.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.