Jump to content

Recommended Posts

Καλημέρα

Μετά από καιρό αποφάσισα να κάνω κι εγώ μία αναβάθμιση στο pc μου βγάζοντας τα XP που είχα μέχρι τώρα και εγκαθιστώντας τα Windows 7 ultimate.

Βλέποντας μετά στη διαχείριση συσκευών αν έχει μείνει κάποια άγνωστη συσκευή που δεν εγκαταστάθηκαν οι drivers, διαπίστωσα ότι το usb scanner που έχω είχε μείνει απέξω. Πρόκειται για ένα HP Scanjet 3300c.

Ψάχνοντας και στην HP δεν κατάφερα να βρω drivers Windows 7 για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Προσπάθησα να του φορτώσω τους drivers που είχα για τα XP αλλά μάταια.

Αν κάποιος ξέρει τρόπο να το κάνω να παίξει στα windows 7 θα του ήμουν ευγνώμων.

Καταλαβαίνετε ότι στις μέρες μας είναι δύσκολο να σκορπάς χρήματα για κάτι που το χρησιμοποιείς μία φορά στο τόσο.

Για κοιτα αν σου κανει αυτο ξεζιπαρε το και δειξε το στην driver wizard.

Φίλε μου ευχαριστώ για το αρχείο αλλά δυστυχώς ούτε αυτό κάνει.

Στην αρχή δείχνει ότι το ενεργοποιεί το scanner αλλά μετά το δείχνει σαν άγνωστη συσκευή.

Πάντως έχω προσπαθήσει τα πάντα.

Μάλλον πάω για καινούργιο scanner δηλαδή κάνα κατοστάρι ευρωπουλάκια!!!

Μάλλον πάω για καινούργιο scanner δηλαδή κάνα κατοστάρι ευρωπουλάκια!!!

Ε οχι και 100 για ενα σκανερ...

Παρε ενα πολυμηχανημα Epson Stylus SX425W Inkjet Πολυμηχάνημα - Πολυμηχανήματα - plaisio.gr Epson SX515W Inkjet Πολυμηχάνημα - Πολυμηχανήματα - plaisio.gr

που εχει πολυ καλυτερο scanner απο αυτο που εχεις ;)

Φίλε μου αυτό που μου λες είναι πρόγραμμα για σκανάρισμα.

Εδώ λέμε δεν αναγνωρίζει το scanner για να μπορέσω να σκανάρω.

προφανώς δε το έχεις δουλέψει ποτέ για αυτό το λές...

στη διάρκεια της εγκατάστασης αν θυμάμαι καλά, που σου κάνει detect το scanner, εγκαθιστά δικούς του οδηγούς.., έτσι είχα εγκαταστήσει στο PC του father, το lide20 (αντίστοιχα παλιό scanner) στα win7 x64 και δουλεύει άψογα.. .

Αν δεν καταφέρεις τπτ με τις παραπάνω λύσεις.. δοκίμασέ το.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.