mpoumpis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 Εχω δοκιμασει τα παντα:1. Απενεργοποιησα την onboard καρτα2. Εβαλα σχεδον καθε εκδοση απο catalyst3. Εγκατεστησα Ubuntu 10.10 ετσι για δοκιμη και παλι το ιδιοΤους drivers για την HDMI απο την Realtek δεν τους δεχεται καθόλου και στα windows (στο device manager) μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει code12 και πως δεν εχει αρκετους πορους για τη συσκευη...Ψιλιαζομαι ασυμβατοτητα με τη μητρικη μου...PC Specs:Processor: Intel puntium 4 prescott 3.00GhzMotherboard: MSI 7058Video Card: Sapphire ATI 4650 HD Passive 1GB DDR2Ram: 2x1 gb DDR1Τα φωτα σας παιδες γιατι θα σαλταρω!!!!:hang3:
overvolt Δεκέμβριος 16, 2010 #2 Δεκέμβριος 16, 2010 Εκανες προσπαθεια να κλεισεις παραληλη και σειριακες , και παρει ανασα το συστημα απο το ΒΙΟΣ ?
TopCLR Δεκέμβριος 17, 2010 #3 Δεκέμβριος 17, 2010 ....Τους drivers για την HDMI απο την Realtek...Τους drivers για το HDMI από το site της Sapphire; (Δεν ξέρω που και αν κολλάει η Realtek)Δες ποια είναι η δικιά σου (Έχει 2-3 4650 HDMI) και κατέβασε drivers.Edit: Μάλλον εδώ θα τους βρεις.
Ghost Δεκέμβριος 19, 2010 #4 Δεκέμβριος 19, 2010 Τι λειτουργικό τρέχεις φιλε μου?Τα windows αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πηγή ήχου από HDMI?Διότι, υπάρχουν και ρυθμίσεις.. Λογικά εάν έχεις εγκαταστήσει τους drivers σωστά, θα πρέπει να έχει βρεθεί πηγή για HDMI ήχο... οποτε το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις υποθέτω.
mpoumpis Δεκέμβριος 20, 2010 Author #5 Δεκέμβριος 20, 2010 Οι Drivers ειναι σωστα περασμεοι και μετα απο clean install windows 7 32bit. Ψιλιαζομια ασυμβατοτητα με τη μητρικη μου...Το googlara λιγο το θεμα και ειδα οτι μπορει αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα...
Ghost Δεκέμβριος 20, 2010 #6 Δεκέμβριος 20, 2010 Εχεις δει αν το αναγνωρισει το MOBO? ΠΧ: Εμενα στο 'Playback Devices' (Ρυθμισεις), Μου εχει στην λιστα και ενα 'AMD HDMI Output', Εαν το εχει και εσενα, εχεις δοικιμασει να δοσεις δικαιωματα στο HDMI για να παιζει τον ηχο απο εκει? (Με δεξι click, default κλπ):magic:
mpoumpis Δεκέμβριος 20, 2010 Author #7 Δεκέμβριος 20, 2010 Στο Playback devices δεν μου βγαζει καθολου την επιλογη του hdmi...
Ghost Δεκέμβριος 20, 2010 #8 Δεκέμβριος 20, 2010 ATI CatalystΑν και δεν ειναι για W7, για κανε μια δοκιμη :magic:
Volrath Δεκέμβριος 20, 2010 #10 Δεκέμβριος 20, 2010 Control Panel->Hardware and Sound->Sound, δεξί κλικ εκεί μέσα είναι επιλεγμένα αυτά;
mpoumpis Δεκέμβριος 20, 2010 Author #11 Δεκέμβριος 20, 2010 Ναι αυτα ειναι επιλεγμενα και δεν μου βγαζει καμια επιλογη εκτος απο "Speakers high definiton audio device Default Device". Απο το device manager στα properties μου βγαζει το μηνυμα στο High definiton audio controller (το εικονιδιο εχει ενα θαυμαστικο σε μια κιτρινη τριγωνικη ταμπελα):This device cannot find enough resources that is can use (code 12)If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.