overvolt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 Λοιπόν μιας και έχω γίνει κουβάρι με το θέμα , αναζητώ κάποιον να μας φωτίσει .. ATI HDMI Audio Device DRIVERS βγαζει η ΑΤΙ και καλός κάνει .. Όμως η κάρτα ήχου απο την μητρική μου με Chip-set Realtek ( High Definition Audio Codecs ) ,βγάζει και αυτή ........ ATI HDMI Audio Device Drivers . Και βέβαια και η INTEL προσφέρει το δικό της πακέτο ATI HDMI Audio Device Drivers. Άσχετος δεν είμαι , να δω την τελευταία έκδοση και να σχηματίσω άποψη ...Αλλά εάν είναι το ίδιο όλα ... γιατί δεν συνεννοούνται επιτέλους !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 γιατί και η κάρτα γραφικών σου (HD5770) μεταφέρει ήχο μέσω του hdmi και προφανώς θέλει driver για να δουλέψει που δεν έχει καμία σχέση με την Realtek που παίρνει Realtek HD audio drivers.......μάλλον έχεις μπερδευτεί λοιπόν.προσωπικά πάντως βάζω πάντα την τελευταία έκδοση από τόν chip manufacturer και όχι τον retailer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Δεκέμβριος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Εγώ πάλι βάζω αυτούς !!Realtek HDMI Audio Driver Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 16, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 Εγώ πάλι βάζω αυτούς !!Realtek HDMI Audio Driver DownloadΒγήκαν και ποιο καινούργοι ... Realtek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.