Jump to content

Περι CPU Block + αλλων νερουλαδικων

narta

Recommended Posts

Ποια η διαφορα των παρακατω (εκτος του προφανους - τιμη)

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Watercool HK CPU LGA1366 Rev. 3 Watercool HK CPU LGA1366 Rev. 3 10194

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Watercool HK CPU LGA1366 Rev. 3.0 LC Watercool HK CPU LGA1366 Rev. 3.0 LC 10193

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Watercool HK CPU LGA1366 Rev. 3.0 LT Watercool HK CPU LGA1366 Rev. 3.0 LT 10196

Ειμαι στα σκαρια να στησω ενα νερο (κυρα Βαγγελιω!!!) και μελοντικα θα μπει και GPU (1 ή 2) στo loop. Αν επιλεξω το πιο φθηνο θα εχει καποια επιπτωση στην ροη - αποδοση;

Επίσης, πλην του block - ψυγειο - τανκ - ανεμηστηρια, αυτο φαινεται σωστο; (αγνοηστε τα τζιτζιμπιτζελα, κυριως με ενδιαφερουν αν ταιριαζουν τα fittings με το λαστιχο και αν το pressure valve μπορει να δουλεψει σωστά με αυτο σαν fill port + pressure valve)

Τελος αν θελησω να βαλω ενα drain port (λενε κανει την ζωη πιο ευκολη στο αδεισμα) πως θα εμπαινε σε ενα συστημα με αντλια στο χαμηλοτερο σημειο και τανκ ενσωματωμενο σε 5.25" bay; Το ψυγειο στην οροφη.

Ευχαριστω για τις απαντησεις in advance.

Y.Γ. Ψυγειο TFC 360, αντλια 655 με καπακι Koolance και τανκ ενα XPSC or whateva it's called, νομιζω single 5.25"

για τα cpu block ... το πρωτο ειναι ολο χαλκινο! τα αλλα εχουν διαφορα απλα στα καπακια! LT>LC κατα 1-2 βαθμους!

το pressure valve που εχεις διαλεξει μπορει να χρησιμοποιηθει και σαν fill port απλα θα πρεπει να το ξεβιδωνεις καθε φορα που θες να γεμισεις! αλλα και τα 2 να θες να χρησιμοποιησεις παλι μια χαρα θα εισαι! απλα γιατι να κανεις 2 τρυπες στην οροφη του κουτιου σου και οχι μια?

το drain port το βαζεις οπου σε βολευει εσενα, αρκει να ειναι αρκετα χαμηλα στο κουτι!

Thanx guys.

Και εγω μια τρυπα θελω να κανω, αλλα σαν συνδεσμο μεταξυ pressure valve και του fitting που θα εχει η επεκταση απο το λαστιχο τι θα βαλω (μιας και η βαλβιδα εχει απλα αρσενικο G 1/4);

Δηλαδη, για να γινω πιο κατανοητος θα παει λαστιχο-->compressure fitting--> ??? (λογικα θυληκο και απο τις 2 μεριες) --> βαλβιδα εκτονωσης.

Το ??? τι πρεπει να ειναι;

Edit: clopy use

user44pic52971292320323.jpg

Thanx guys.

Και εγω μια τρυπα θελω να κανω, αλλα σαν συνδεσμο μεταξυ pressure valve και του fitting που θα εχει η επεκταση απο το λαστιχο τι θα βαλω (μιας και η βαλβιδα εχει απλα αρσενικο G 1/4);

Δηλαδη, για να γινω πιο κατανοητος θα παει λαστιχο-->compressure fitting--> ??? (λογικα θυληκο και απο τις 2 μεριες) --> βαλβιδα εκτονωσης.

Edit: clopy use

user44pic52971292320323.jpg

http://img403.imageshack.us/img403/8949/user44pic52991292320323.jpg

κρινοντας απο τη φωτο, καποιο απο αυτα ειναι Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Verlngerungen

Thanx guys.

εδω εισαι...

Ακριβώς αυτά που δείχνει ο Κοπρίτης, συγκεκριμένα στην περίπτωση μου έχω χρησιμοποιήσει το Koolance, αλλά το έχω "φάει" για να μειώσω το μήκος του και να χωρέσει το compression fitting και ο σωλήνας.

Ενα τελευταιο check plox Καλαθι

Ψυγειο, τανκ, αντλια, ανεμηστηρια υπάρχουν/ερχονται.

εχεις βαλει 3? μαυρες βιδες? (ειναι 1 τεμ το καθενα)

επισης για cpu block θα κοιτουσα αυτο εδω

λιγοτερο περιοριστικο απο θεμα ροης,

οριακα καλυτερες θερμοκρασιες στις δοκιμες

και λιγοτερο ευαισθητο σε θεμα βουλωματος απο ιζημα, σκουπιδακια εντος loop

και ειναι και ομορφοτερο imho

εκτος εαν θες οπωσδηποτε χαλκινο οποτε πας εδω

εποισης εγω μπορει να εβαζα κι ενα φιλτρακι καλου κακου 1, 2 & 3

εχεις βαλει 3? μαυρες βιδες? (ειναι 1 τεμ το καθενα)
:wall::wall::wall:
επισης για cpu block θα κοιτουσα αυτο εδω

λιγοτερο περιοριστικο απο θεμα ροης,

οριακα καλυτερες θερμοκρασιες στις δοκιμες

και λιγοτερο ευαισθητο σε θεμα βουλωματος απο ιζημα, σκουπιδακια εντος loop

και ειναι και ομορφοτερο imho

εκτος εαν θες οπωσδηποτε χαλκινο οποτε πας εδω

χμ... will consider

εποισης εγω μπορει να εβαζα κι ενα φιλτρακι καλου κακου 1, 2 & 3

2 it is :dance3:

Ενα ακομα και με ξεφορτώνεστε: Επιδη θελω να ανοιξω τρυπες ομορφες και συμμετρικες τι διαστάσεις step drill να τσιμπισω; 4-32mm ή μικρότερο;

:wall::wall::wall:

χμ... will consider

2 it is :dance3:

Ενα ακομα και με ξεφορτώνεστε: Επιδη θελω να ανοιξω τρυπες ομορφες και συμμετρικες τι διαστάσεις step drill να τσιμπισω; 4-32mm ή μικρότερο;

συνηθως μεχρι 25-26mm χρειαζεται και τα πιο μεγαλα fillports

οποτε κανεις τη δουλεια σου και με μικροτερο

• 2 weeks later...

Καλησπερα ,

Εχω Spare parts απο υδροψυξη κιτ της thermaltake και αποφασισα μετα απο καιρο να υδροψυξω το pc..Αναβαθμησα το rad με ενα gts 240xf νεες σωληνωσεις και τανκ αλλα το waterblock και pump παραμενουν ως εχουν..Το προβλημα μου ειναι οτι εχω χασει τις βιδες του waterblock και προσπαθω να βαλω costum βιδες για να το στεριωσω.Γνωριζει καποιος να με βοηθηση με διαμετρο και μηκος για να ξερω τι ψαχνω?Θα μπει σε am2+ socket....

αυτο ειναι το μπλοκ Thermaltake Armor Lcs: Page 6 - DragonSteelMods

Κατι τελευταιο που μπορω να βρω ποικιλια απο σωληνες uv γτ στο γνωστο καταστημα στον πειραια στερεψανε..:hmm:

Καλησπερα ,

Εχω Spare parts απο υδροψυξη κιτ της thermaltake και αποφασισα μετα απο καιρο να υδροψυξω το pc..Αναβαθμησα το rad με ενα gts 240xf νεες σωληνωσεις και τανκ αλλα το waterblock και pump παραμενουν ως εχουν..Το προβλημα μου ειναι οτι εχω χασει τις βιδες του waterblock και προσπαθω να βαλω costum βιδες για να το στεριωσω.Γνωριζει καποιος να με βοηθηση με διαμετρο και μηκος για να ξερω τι ψαχνω?Θα μπει σε am2+ socket....

αυτο ειναι το μπλοκ Thermaltake Armor Lcs: Page 6 - DragonSteelMods

Κατι τελευταιο που μπορω να βρω ποικιλια απο σωληνες uv γτ στο γνωστο καταστημα στον πειραια στερεψανε..:hmm:

κατι τετοιο με λιγη μοντα μπαινει? THERMALTAKE A242331 LGA1366 + 1156 UPGRADE KIT FOR L.C.S. - - E-SHOP.GR

για σωληνες κτλ δεν ρωτας! απλα πας! ΚΟΠΡΙΤΗΣ...:crazy_pilot:

''κατι τετοιο με λιγη μοντα μπαινει? THERMALTAKE A242331 LGA1366 + 1156 UPGRADE KIT FOR L.C.S. - - E-SHOP.GR'' με εσωσες τελικα κουμπωνει διαβασα ta specs απο usa μερια , το eshop τελευταια δεν φερνει τπτ αν και ψωνιζω χρονια.

σχετικα με τον ''ΚΟΠΡΙΤΗ'' μπορεις να μου πεις που να παω-απευθυνθω?

Ευχαριστω για την απαντηση!

''κατι τετοιο με λιγη μοντα μπαινει? THERMALTAKE A242331 LGA1366 + 1156 UPGRADE KIT FOR L.C.S. - - E-SHOP.GR'' με εσωσες τελικα κουμπωνει διαβασα ta specs απο usa μερια , το eshop τελευταια δεν φερνει τπτ αν και ψωνιζω χρονια.

σχετικα με τον ''ΚΟΠΡΙΤΗ'' μπορεις να μου πεις που να παω-απευθυνθω?

Ευχαριστω για την απαντηση!

εχεις pm!

εχω ολα τα υλικα μου ετοιμα και μεσα στην εβδομαδα, αφου επισκεθτω τον κοπριτη, θα προχωρηω το project μου.Εχω ενα spare κομματι (σχημα Τ) στο οποιο βιδωνουνε δυο ρακορ στο πλαινα και εχει ενα τοπ απο επανω που βιδωνει ενα ρακορ με αισθητηρα που στελνει πληροφοριες σε πανελ 5,2Inch μπαινει μπροστα στο case με λεντ οθονη και τα σχετικα, ειναι ομορφο τεσπα..το προβλημα μου ειναι οτι η εσωτερικη διαδρομη ειναι μικροτερη απο την διαμετρο των σωληνων που θα μπουνε και φοβαμαι οτι θα χασω σε ποη και θα ζωρισω την αντλια.Να το βαλω η οχι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.