Jump to content

2xGTX580 vs 3xGTX570 vs 3xHD6970

zpaf

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply
Πάντως βλέπω τα 2x6950 και βλέπω που μπορεί να παει το ANTILLES

Μπορούμε να δούμε οτι 2x6950 έχουν καταναλώσει 320watt όσο θα έχει το Antilles!

Μπορείτε να βγάλετε ένα συμπέρασμα ι τι έρχεται σε λίγο καιρό ? Το έχετε διανοηθεί ?

seba αυτό το "σε λίγο καιρό" μπορεί να είναι και 2-3 μήνες.

Αντίστοιχα το ίδιο παίζει και από την πράσινη μεριά, και αυτοί μπορούνε να βγάλουνε καλή dual-GPU πλέον.

Μια χαρά βαστάει μια GTX580 μέχρι την επόμενη γενιά GPUs ( single-GPU uber alles )

PHYSX ON VS PHYSX OFF στο BATMAN -> graphics is better on physx OFF!

Με Screenshot δίπλα, δίπλα. είναι κουφό αλλά ισχύει!

Aυτο ισχυει seb γιατι εχει bug το παιχνιδι και πρεπει να απενεργοποιησεις το Αnti alliasing.Μεγαλη μακακεια αυτο.Καντο και θα δεις οτι θα χεις και κυριλε fps.Εγω το ψαχνα γιατι εκανε τετοια βουτα με physx on και 3d vision και απλα καταλαβα οτι με physx ηταν bug αρισμενο το ΑΑ.Το λεει και στα nvidia forums και στο site νομιζω του παιχνιδιου

Aυτο ισχυει seb γιατι εχει bug το παιχνιδι και πρεπει να απενεργοποιησεις το Αnti alliasing.Μεγαλη μακακεια αυτο.Καντο και θα δεις οτι θα χεις και κυριλε fps.Εγω το ψαχνα γιατι εκανε τετοια βουτα με physx on και 3d vision και απλα καταλαβα οτι με physx ηταν bug αρισμενο το ΑΑ.Το λεει και στα nvidia forums και στο site νομιζω του παιχνιδιου

AA>>>>PhysΧ για μενα!

AA>>>>PhysΧ για μενα!

Βασικά οταν μπαίνουν τα physx η μια κάρτα παει εκει, και μένει το 580gtx μόνο του να τραβήξει το κουπί της 5760χ1080.

Το λεει καθαρα ο driver, 1. Αuto detected 2. gpu1 3. gpu2 4. CPU

Για μενα η σωστη επιλογη ειναι η 4. CPU και απο το game physx OFF :hehe: με βάση την δυναμική των 2χ580gtx στης 5760χ1080

2 καρτες παρε. Η τριτη μονο ρευμα καιει.
Oτι πάρεις σε ΝΤΟΥΕΤΟ...Η τρίτη είναι για benchakia ;)

Στο unigine extreme βλεπω ενα 25% πανω το 3x570 απο το 2x580.

Και αν συμφωνησουμε οτι η παρουσια stuttering στα cf/sli εχει να κανει με τα καρε τοτε δεν βρισκω τον λογο να σκεφτω το 2x580.

Υπαρχει βεβαια και το ρισκο του κατα ποσο ενα παιχνιδι εκμεταλευεται τον 3ο πυρηνα.

Απο ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει με το trifire 5870 της ati μονο στο F1 2010 κοιμοταν ο 3ος πυρηνας.

Και αν συμφωνησουμε οτι η παρουσια stuttering στα cf/sli εχει να κανει με τα καρε τοτε δεν βρισκω τον λογο να σκεφτω το 2x580.

Υπαρχει βεβαια και το ρισκο του κατα ποσο ενα παιχνιδι εκμεταλευεται τον 3ο πυρηνα.

Απο ολα τα παιχνιδια που εχω παιξει με το trifire 5870 της ati μονο στο F1 2010 κοιμοταν ο 3ος πυρηνας.

Man οτι και να σου πούμε, εχεις το μικρόβιο του takis-pa που τα θέλει ολα X4 :hehe:

Εγω λεω να τσιμπησεις και 3 μονιτορ γιατι και 10 καρτες να παρεις παλι σε ενα μονιτορ θα παιζεις, τα ιδια παιχνιδια που επαιζες θα παιζεις και απο τα 100fps που επαιζες πριν, τωρα θα παιζεις με 150fps... Εε και τα ιδια σαπιοbenches θα τρεχεις παλι!

Σαν να εχεις τη R1 και να κανεις καθε μερα Αθηνα-Πειραια ενα πραγμα.... Σαν να βλεπεις F1 στο Μονακο ενα πραγμα.

Βαλε κατι το δαφορετικο που θα το ευχαριστιεσαι. Παρε δυο καρτες και παρε 3 μονιτορ.

Οver & Out!:T:

Man οτι και να σου πούμε, εχεις το μικρόβιο του takis-pa που τα θέλει ολα X4 :hehe:

Οχι βρε απλα την αποψη που εχετε 2 gpu οκ για παιχνιδια 3 για bench για μενα ειναι 3 gpu ok για παιχνιδια 4 για bench.

Ακου και κατι αλλο.

Πολλα φιλαρακια με ρωτησανε οταν ημουνα με 2x5870 γιατι παιρνω και τριτη.

Η απαντηση μου τοτε ητανε για benching.

Σημερα μπορει να σου ακουστει υπερβολικο φιλε μου αλλα σου λεω οτι η παρουσια της 3ης 5870 μου εδωσε καλυτερη αισθηση και στα παιχνιδια.

Οχι βρε απλα την αποψη που εχετε 2 gpu οκ για παιχνιδια 3 για bench για μενα ειναι 3 gpu ok για παιχνιδια 4 για bench.

Ακου και κατι αλλο.

Πολλα φιλαρακια με ρωτησανε οταν ημουνα με 2x5870 γιατι παιρνω και τριτη.

Η απαντηση μου τοτε ητανε για benching.

Σημερα μπορει να σου ακουστει υπερβολικο φιλε μου αλλα σου λεω οτι η παρουσια της 3ης 5870 μου εδωσε καλυτερη αισθηση και στα παιχνιδια.

Eε τοτε αφου δες να σκοτωνεις μυρμηγκια με G3 πας σε οτι καλυτερο που ειναι 3χ580.:fun:

Εγω λεω να τσιμπησεις και 3 μονιτορ γιατι και 10 καρτες να παρεις παλι σε ενα μονιτορ θα παιζεις, τα ιδια παιχνιδια που επαιζες θα παιζεις και απο τα 100fps που επαιζες πριν, τωρα θα παιζεις με 150fps... Εε και τα ιδια σαπιοbenches θα τρεχεις παλι!

Σαν να εχεις τη R1 και να κανεις καθε μερα Αθηνα-Πειραια ενα πραγμα.... Σαν να βλεπεις F1 στο Μονακο ενα πραγμα.

Βαλε κατι το δαφορετικο που θα το ευχαριστιεσαι. Παρε δυο καρτες και παρε 3 μονιτορ.

Οver & Out!:T:

Σωστα ολα αυτα που λες αλλα ρε γαμοτο στραβωνω να βλεπω τα κενα αναμεσα στις οθονες.

Κοιτα τι θα ηθελα για gaming στο σπιτι μου.

CES 2008: Alienware Curved Seamless Display - Alienware Delivers 2880 x 900 of Gaming Greatness - Legit Reviews

Σωστα ολα αυτα που λες αλλα ρε γαμοτο στραβωνω να βλεπω τα κενα αναμεσα στις οθονες.

Κοιτα τι θα ηθελα για gaming στο σπιτι μου.

CES 2008: Alienware Curved Seamless Display - Alienware Delivers 2880 x 900 of Gaming Greatness - Legit Reviews

Πολύ ωραίο σαν ιδέα αν και πολύ ακριβή αλλά είναι άθλιο από πλευράς ποιότητας εικόνας!

Σημερα για μενα ηρθε ο Αι Βασιλης :magic: και μουφερε τα καινουργια μου παιχνιδια (βλεπε υπογραφη Νο 1) :fun:.

Ωραια παιζουν ειναι ενα αξιοπρεπεστατο setup.:dance3:

post-9802-1416074785,7697_thumb.jpg

post-9802-1416074786,072_thumb.jpg

τελικά δεν άντεξες, πάρε 2 580 να είσαι κουλ, φαντάσου μέχρι και ο seb είναι με nvidia :p

3η κάρτα πάρε μόνο αν σε περισσεύουν γενικά, αλλά δεν είναι εγγύηση με τα drivers 3 κάρτες στα παιχνίδια...

Άσε την 5970 πάνω και βάλε τα άλλα για physx :hehe:

Α ρε seb δεν παίζεσαι ρε φιλε λεμε :D

τελικά δεν άντεξες, πάρε 2 580 να είσαι κουλ, φαντάσου μέχρι και ο seb είναι με nvidia :p

3η κάρτα πάρε μόνο αν σε περισσεύουν γενικά, αλλά δεν είναι εγγύηση με τα drivers 3 κάρτες στα παιχνίδια...

Εχεις να μου δωσεις κανα link με 3sli και παιχνιδια να παρω το ματι μου γιατι απο ati ξερω τουλαχιστον για τα παιχνιδια που παιζω.

Ο Αγιος Βασιλης τρελαθηκε και μοιραζει GTX...Πολυ ακριβο το θεμα που ανοιχες zpaf :p Παρε γρηγορα την αποφαση γιατι κολαζεις και του υπολοιπους :hehe: 2 580 απο μενα.Ψηνομαι και εγω για δευτερη....:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.