greekfragma Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2004 Καλημεριζω ολα τα παιζακια του The Lab!!!!! Προκειται μεσα στον επομενο μηνα να βαλω adsl και μιας και επεσαν κι αλλο οι τιμες ειπα να ξαναποσταρω το ιδιο θεμα με παλαιοτερο θρεντακι μου μιας και ξεκαθαρισε κι αλλο το τοπιο. Καταρχας να ξεκαθαρισω οτι θελω να περασω απο την 56αρα PSTN που εχω σε 256 ή 384 ADSL.Τα προγραμματα adsl που με ενδιαφερουν ειναι 2. Το volume 1gigabyte(11ευρω το μηνα απο φορθνετ με οριο κατεβασματος 1 γιγα) Το 256 ή 384 στην απλη τους μορφη(25ευρω παγιο το μηνα--περιπου-- χωρις κανενα οριο ποσοτητας ή χρονου προσβασης)(μαλλον απο οτε) Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Ποιο απο τα 2 ειδη προγραμματος να προτιμησω λαμβανοντας υποψην σας οτι γενικα δεν κατεβαζω παιχνιδια και ταινιες απο ιντερνετ.περιπου 50τραγουδια το μηνα κατεβαζω.Συνολο ποσοτητας σε μεγκαμπαιτ καπου 600 το μηνα μεγιστο.Επισης τα οικονομικα δεν ειναι και πολυ ανθηρα.Θα επιλεγατε το 1ο προγραμμα με το μικροτερο παγιο αλλα με το οριο ποσοτητας 1 γιγα ή το 2ο προγραμμα με την ελευθερια που προσφερει?Με ενδιαφερει να κρατηθει το κοστος κατω απο 45ευρω το μηνα.Παραπανω δεν μπορω να διαθεσω.Τα αρχικα εξοδα(εγκαταστασης,εξοπλισμου) μη τα συμπεριλαβετε καθως θα υπαρξει γονικη παροχη και κονε με φιλο που ξερει απο τοποθετηση σπλιτερ-φιλτρου-ευρεση μοντεμ σε καλη τιμη. Ο λογος που περναω σε adsl ειναι ταχυτητα σερφαρισματος-κατεβασματος τραγουδιων ΔΕΝ εχω αναγκη απο ταχυτητα λογω ποσοτητας δεδομενων που κατεβαζω αλλα χρονου. Εαν μπορειτε προτεινετε μου κανα καλο μοντεμακι με καλες ταχυτητες που να μην εχει πολλα καλουδια επανω του(με ενδιαφερει να πηγαινει γρηγορα και απροβληματιστα-δεν εχω αναγκη απο δικτυωση κλπ κλπ) Να αναφερω και καποιες ενδεικτικες τιμες οπως τις καταλαβα εγω. Στο φορθνετ volume 1γιγα με 384/128 με οτε γραμμη 384/128 εχω παγια 11+27=38ευρα το μηνα....πες 40 στρογγυλα. Στο απλο προγραμμα τα 11 ευρα γινονται 25 αρα παω στα 50 το μηνα που τσουζει λιγακι. ΕΑν εχετε βρει νεες τιμες ή εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο καλοδεχουμενο Επισης οποιος εχει ηδη ενα απο τα παραπανω προγραμματα θα ηθελα να μου πει εντυπωσεις και εαν αξιζει το volume ή το απλο προγραμμα.Υπενθυμιζω οτι δεν κατεβαζω ταινιες και παιχνιδια απο το ιντερνετ.το πολυ -πολυ 600μεγκα τραγουδια.Σπανια κανα προγραμματακι μικρο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 τσουζει αλλα 10 το μηνα? δεν νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Eγω θα σου προτεινω να βαλεις καποιο αλλο προγραμμα χωρις ογκοχρεωση. Το γιατι; Εχω DSL και ονλινε ολη μερα. Περαν ομως των τραγουδιων πρεπει να υπολογισεις και καποια αλλα ΜΒ.... Σε μια διαρκεια 12 ωρων, κατεβασα γυρω στα 200ΜΒ τραγουδια. Οταν κανεις surfing κατεβαζεις δεδομενα. Σε αυτην την περιοδο, κατεβασα 25ΜΒ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 δεν αξιζει, ΝΤΣΛ βαζεις για να κατεβαζεις πραμα, πιστευω θα ξενερωνεις μετα απο λιγο καιρο που εβαλες με ογκοχρεωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 θα συμφωνησω και εγω ADSL=download τουλαχιστον στην αρχηαν θελεις ικανοποιητικη ταχυτητα και οικονομια ριξε μια ματια στις 256Κ συνδεσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Καθήστε ρε παιδιά? Πότε το πάγιο του ΟΤΕ έγινε 11 ευρά???Τώρα το διάβασα καλύτερα και είδα ότι μένει 27 το πάγιο του οτε. Το παρακάτω ερώτημα παραμένει όμως... Δηλαδή τώρα dsl με οτε και forthnet έχει 50 ευρά το μήνα με φπα και λοιπά???Πείτε ναι και έβαλα τώρα...Η Tellas τι λέει? Καμία πρόταση για άλλους παρόχους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Εγω εχω 384 Τελλας εδω κ 6 μηνες και ειμαι φοβερα ικανοποιημενος. Πληρωνεις 2-3 παραπανω τον μηνα, αλλα οι ταχυτητες σπανια πεφτουν κατω απο 38-39... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Και τι λεφτά πληρώνεις?Εξοπλισμό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 11ευρα το μηνα εχει το προγραμμα της φορθνετ με οριο κατεβασματος 1γιγα.πληρωνεις αλλα 25+φπα στον οτε+κατι ακομα που μου διαφευγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 με 15 χωρις το ΦΠΑ προσφερει η ACN 256K χωρις οριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....απο ταχυτητα πως παει????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Και τι λεφτά πληρώνεις?Εξοπλισμό? Αν θυμαμαι καλα, γυρω στα 65-70 τον μηνα. Απο εξοπλισμο, εχω παρει το Prestige-623 Modem της Zyxel και ενα Router της Νetgear με Hub 4-port και WLAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 link please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Απρίλιος 16, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 απο ταχυτητες 31-33Κ/sec κατα μεσο ορο με Alcatel Speedtouch (4 ports hub inside) over PSTNΜηνιαιο κοστος παγιο γραμμης 384Κ ΟΤΕ: 25 χωρις ΦΠΑACN 256K : 15 και κατι χωρις ΦΠΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 τελικα ρε παιδες την φθηνοτερη 256αρα ποιος την εχει αυτη τη στιγμη....?αναφερομαι σε αοριστου χρονου απλο προγραμμα χωρις δεσμευσεις σε ογκο/χρονοχρεωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 sthn ACN για την 256 υποχρεωτικα πας για τριμηνη συνδρομη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 16, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 με 100-120ευρα ποιο μοντεμακι μου προτεινετε?δεν με ενδιαφερουν τα προσθετα χαρακτηριστικα του στυλ πολλες θυρες hub....μονο ο υπολογιστης μου θα δουλευει αντε και αλλος ενας φορητος καμια φορα..........θελω να πιανει καλες ταχυτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Απρίλιος 16, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 100-120 euro? εγώ θα πρότεινα κάτι φθηνότερο όπως τα Thomson(Alcatel) Speedtouch 510 ή 530. Το 530 παίζει περίπου στα 60-65 euro. Επίσης σε αντίστοιχη τιμή υπάρχει το νέο jetspeed 530 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 16, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 ναι, στην περίπτωσή σου μη δώσεις πάνω από 100 για μόντεμ. για μάθε σε τι dslam ανήκεις γιατί δεν παίζουν όλα τα μόντεμς παντού σωστά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 16, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Tα Prestige Zyxel ειναι συμβατα με ολα τα DSlam του πΟΤΕ. Και οι τιμες ειναι απο 80-120 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.