xethoriastis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2004 καλησπερα σε ολους ,ειναι η πρωτη φορα που μπαινω στο forum και ειλικρινα χαιρομαι που βρηκα ενα ελληνικο ενημερωμενο μερος για τις αποριες μου ...Λοιπον ασχολουμαι με video-montage και ψηφ. επεξ. φωτογραφιαςκαι εν οψει της (παντοτε αναγκαιας και παραλογα συχνης) αναβαθμισης σκεφτομαι να παρv μια radeon9800pro 128.η αναβαθμιση περιλαμβανει επισης και τα εξης λοιπα στοιχεια:amd64 32001 gb ram (kingston Non-ecc CL2,5)seagate Barracuda 120 Sata HDDAbit KV8 MAX3 Μotherboardκαι η ερωτηση μου ειναι η εξης ποια Radeon9800 pro να παρω λαμβανοντας υποψιν την αξιοπιστια ,τις θερμοκρασιες (δεν εχω δει ποιες εχουν ψυκτρες επανω και ποιες οχι), την υποστηριξη και τελευταια την τιμηθα μου ειναι πολυ σημαντικο οποιοδηποτε σχολιο για αυτη την απορια μου - γιατι εχω ψιλομπερδευτει με αυτα που εχς διαωασει και δει - εγω παντως εχω καταληξει στις gigbyte club3d .σας ευχαριστω εκ των προτερων μιας και η αγορα θα γινει μεσα στην εβδομαδα και η γνωμη σας θα παιξει καθοριστικο ρολο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Καλός ήλθεςΣε λίγες βδομάδες θα βγούνε νέες κάρτες στην ευρύτερη αγορά Καλά είναι να περιμένεις μιας και σε κανένα μήνα θα πέσουνε αρκετά οι τιμές και βασικά να μην χτυπάς το κεφάλι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Απρίλιος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Η 9800pro δεν είναι η πιο γρήγορη κάρτα που κυκλοφορεί και κατά συνέπεια η τιμή της είναι αρκετά καλή και δεν πρόκειται να πέσει αρκετά παρακάτω (όπως πχ οι σειρά 9800XT που σίγουρα θα φθηνήνει αρκετά). Πάντως σε καμμία περίπτωση μην δαπανήσεις περισσότερα από 260-280 για καινούργια και 200 για μεταχειρισμένη 9800προ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 sapphire θα σου προτεινα εγω. καλη εικονα και αντεχουν σε κακομεταχειριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 sapphire λεω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka sapphire θα σου προτεινα εγω. καλη εικονα και αντεχουν σε κακομεταχειριση Οχι ολες,σε μια απο τις 3 που ειχα οταν εκοψα κατι cmd δεν επαιζε μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 ενταξει ειπαμε κακομεταχειριση αλλα οχι και ετσι , αν και δεν ξερω τι ειναι το cmd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka ενταξει ειπαμε κακομεταχειριση αλλα οχι και ετσι , αν και δεν ξερω τι ειναι το cmd... η cmd η smd κολλησε ο εγκεφαλος πρωι πρωι Μικρα ολοκληρωμενα τις καρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 16, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Οχι ολες,σε μια απο τις 3 που ειχα οταν εκοψα κατι cmd δεν επαιζε μετα κε μενα μια που κοπηκε λιγο στην γωνια ο πυρηνας δεν αναβε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 ε το παρακανατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 16, 2004 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Στο θεμα μας τωρα....Δεν νομιζω οτι διαφερουν ολες οι 9800 προ μεταξυ τους....Αν βρεις καποια gigabyte προτιμησε την επιεδη μαλλον θα εινια με πυρηνα ΧΤ αν και αυτο μαλλον δεν σε ενδιαφερει....Εγω θα σου ελεγα την πιο φθηνη τα pcb τους ιδια ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 16, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 ΚΑΛΑ εγω πλακα εκανα οκ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 πιστευω οτι δεν ειναι ολες ιδιες, οι club3d ζεσταινονται πιο πολυ απο οτι οι αλλεςστο πυρηνα. οι powercolor εχουν φιλτρα του κ@λου. Εφοσον κανεις φωτογραφια και μονταζ κτλ παρε μια που να εχει καλα φιλτρα απεικονισης κτλ , δεν σε νοιαζει η ταχυτητα αλλωστε. για ματροξ γιατι δεν κοιτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Απρίλιος 16, 2004 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka πιστευω οτι δεν ειναι ολες ιδιες, οι club3d ζεσταινονται πιο πολυ απο οτι οι αλλεςστο πυρηνα. οι powercolor εχουν φιλτρα του κ@λου. Εφοσον κανεις φωτογραφια και μονταζ κτλ παρε μια που να εχει καλα φιλτρα απεικονισης κτλ , δεν σε νοιαζει η ταχυτητα αλλωστε. για ματροξ γιατι δεν κοιτας? Οι Sapphire να δεις φιλτρα που εχουν!!!!Hipro ακους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 καλυτερα απο club3d kai powercolor αποψη μου απο οσες εχω δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 16, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2004 Eιχα απο radeon club , powercolor KAI sapphire , απο αυτες για εμενα καλητερη ειναι η Clubη Sapphire που εχω τωρα ειναι η ποιο ζεστη απο ολες ειτε με oc ειτε χωρις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 17, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2004 Οτι και να παρεις θα ζεστενεται λιγο πολυ.Εαν οντος τι θελεις για μονταζ κλπ. τοτε σιγουρα θα αναβει.Γιαυτο το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι να αλλαξεις ψυξη (για την PRO ena VGA silencer+ ramsinks apo copper).Εγω εχω την Club 9800pro flashed σε ΧΤ και ειναι χλιαρη και ζεστενετε ΜΟΝΟ μετα απο πολυ ωρα gamming (farcry-ut2k4) αλλα παντα σε λογικα πλαισια.Και μια powercolour exei περιπου την συμπεριφορα αλλα εκει θα προτεινα μια 9800pro 256mb νεας γενειας αφου εχει το pcb kai GPU μιας XT kai 2.5ns ram.Thats all folks " Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 24, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Εγω θα ελεγα Club 128MB γιατι η 256ΜΒ ειναι πολυ πιο ακριβη.Ειδα τη Gigabyte προσφατα και δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα. την club καλυτερη την βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 24, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Οποίας μάρκας και να πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα αξιοπιστίας-υπερθέρμανσης.Συμφωνώ ότι κάποιες εταιρίες έχουν καλύτερα συστήματα ψύξεις αλλά μιλάμε για μικροδιαφορές επίσης άλλες έχουν ποιοτικότερες μνήμες ή ποιο καλοσχεδιασμένα ηλεκτρονικά αλλά και πάλι διάφορες δεν υπάρχουν στην κανονική λειτουργία αλλά μόνο υπό καθεστώς overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Απρίλιος 24, 2004 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Οποια Radeon και να παρεις θα μεινεις ικανοποιημενος. Εγω εχω μια Sapphire 9800pro 256mb @ 420/375mhz με stock coolining και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.