hayabusa Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 Ψάχνω αυτό που γράφει ο τίτλος αλλά για την ώρα δεν έχω βρει κάτι. Δεν με ενδιαφέρει τόσο να υποστηρίζει ψηφιακές μηχανές όσο καρέ 6x9 και 6x6. Υπάρχει τίποτα ή θα πρέπει να αναλάβει δουλειά ο Jaco (ελπίζω να ακούει/διαβαζει ) Τhankz
ΝTG Δεκέμβριος 15, 2010 #2 Δεκέμβριος 15, 2010 google δοκιμασες μαρη??? Η μονο για διαγωνισμους το ανοιγεις? Download DOFCalculator 1.1 for Windows Mobile PocketPC Free - DOF Calculator - quickly and easily calculate depth of field and hyperfocal distance. You can use DOFCalculator to make your own scales. - Softpedia Eπισης τα παλια τα χρονια εκεινα...τις σχεδιαζαν ετσι της μηχανες(φακους) ωστε να βρισκεις υπερεστιακη χωρις mobile calculators.. (ριξε κανα 2-3 φωτος στο φακο απο πανω να δω νουμερα-στιγματα και πες μου @μσν)
Jaco Δεκέμβριος 15, 2010 #3 Δεκέμβριος 15, 2010 Είχα γράψει ένα κάπου εδώ στο φόρουμ είναι, αλλά αυτό που λέει ο ntg μάλλον θα είναι καλύτερο, γιατί δεν είχα ασχοληθεί και πολύ... edit, το βρήκα, αλλά δεν βρίσκω το exe, αν το βρω θα το ποστάρω... Για το section της ψηφ. φωτογραφίας...Main Menu Depth Of Field Hyperfocal To come... Field of View Angle of View Magnification Exposure Values (EV)
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2010 Author #4 Δεκέμβριος 15, 2010 ωραίο, μόλις το έβαλα. βασικά, δεν το θέλω τόσο για τον υπολογισμό της υπερεστιακής (ακομα) όσο για να έχω ένα μπούσουλα με την Zeiss. Για το άλλο που λες θα μιλήσουμε Jaco, κάτι θυμόμουν ότι κάτι είχες φτιάξει αλλά δεν κατάφερα να το βρω ποθενά εδώ μέσα.
Jaco Δεκέμβριος 15, 2010 #5 Δεκέμβριος 15, 2010 Δεν βρίσκω το binary... Θα το έχει φάει η μαρμάγκα... Αν σου κάνει αυτό που βρήκες, δεν ψάχνω γιατί είναι μαύρη τρύπα ο φάκελος με αυτά που έχουν μείνει στη μέση...
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2010 Author #6 Δεκέμβριος 15, 2010 ναι οκ, μην κουράζεσαι. με κάλυψε μια χαρά ο Νίκος
Jaco Δεκέμβριος 15, 2010 #7 Δεκέμβριος 15, 2010 Μιας και locate > Allαν ποτέ το χρειαστεί κανείς, αν και ημιτελές είναι εδώ...
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2010 Author #9 Δεκέμβριος 15, 2010 καλό και αυτό αλλά με αρκετά διαφορετικό προσανατολισμό από το προηγούμενο.
hayabusa Δεκέμβριος 15, 2010 Author #10 Δεκέμβριος 15, 2010 google δοκιμασες μαρη???Η μονο για διαγωνισμους το ανοιγεις? Download DOFCalculator 1.1 for Windows Mobile PocketPC Free - DOF Calculator - quickly and easily calculate depth of field and hyperfocal distance. You can use DOFCalculator to make your own scales. - Softpedia Eπισης τα παλια τα χρονια εκεινα...τις σχεδιαζαν ετσι της μηχανες(φακους) ωστε να βρισκεις υπερεστιακη χωρις mobile calculators.. (ριξε κανα 2-3 φωτος στο φακο απο πανω να δω νουμερα-στιγματα και πες μου @μσν) Στην zeiss δεν υπάρχει αυτό που λες, τώρα μόλις την κοίταξα. Πάνω γράφει μόνο τις αποστάσεις (σε πόδια), τα διαφράγματα και τις ταχύτητες. Έχω την αίσθηση πως η Yashica πρέπει να έχει τις σχετικές ενδείξεις στο πλάι, πάνω από το μοχλό ρύθμισης της εστίασης. Δεν την έχω εδώ τώρα, αλλά μόλις την ξαναπιάσω στα χέρια μου θα βγάλω 1-2 φωτό να τις δούμε
ΝTG Δεκέμβριος 16, 2010 #13 Δεκέμβριος 16, 2010 νομιζω τα κοκκινα σημαδακια ειναι ετοιμα σημεια για υπερεστιακη.Αν εστιασεις στα 30ft (??λιγο μετα το 24..) με φ10 ...τοτε θα βγουν ολα εστιασμενα απο (λιγο μετα ) τα 5 μετρα εως το απειρο.Αν και αρχικα ηθελα να δειξω αυτο -> Η υπερεστιακή απόσταση, η εστίαση σε ζώνες, οι εφαρμογές κι ο υπολογισμός τους (απο την μεση και μετα...του πρωτου ποστ)
hayabusa Δεκέμβριος 16, 2010 Author #14 Δεκέμβριος 16, 2010 χμμ, πιθανόν να έχεις δίκιο. σε κάποια μελλοντική βόλτα θα το δοκιμάσω για να δούμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.