LordOfRings Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 Καλημέρα παιδιά .. Έχει ενας φίλος ενα pc που τα πρωινά κυρίως με το πάτημα του κουμπιού αναβουν τα λαμπάκια ακουγεται θόρυβος .. αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζει τπτ, .. τον βγάζει απο τιν πρίζα ... περιμενει λίγο και μετα το ξαναβάζει και δουλεύει κανονικά .. αυτό τ κάνει συχνά .. (το παράξενο ειναι οτι μέτα εμφανίζει μήνυμα οτι δεν έκλεισε σωστα .. και να διαλέξει safe mode etc . ) που μπορεί να ωφείλεται ? τροφοδοτικό . ? vga ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Η γνώμη μου είναι τροφοδοτικό. Το έχω συναντήσει αρκετές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Δεκέμβριος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Η γνώμη μου είναι τροφοδοτικό. Το έχω συναντήσει αρκετές φορές.και εγω εκει ειμαι .. . αλλα μου φένεται παράξενο που την ώρα που δεν δίνει σημα στην οθόνη είναι σαν να ανοίγει γιατί μετα οταν το κλείνω και το ξανα ανοιγω μου εμφανίζει το μενού επιλογών . oτι δεν εκλεισε σωστα το pc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Για δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό να δείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
proshop.gr Δεκέμβριος 15, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 και εγω εκει ειμαι .. . αλλα μου φένεται παράξενο που την ώρα που δεν δίνει σημα στην οθόνη είναι σαν να ανοίγει γιατί μετα οταν το κλείνω και το ξανα ανοιγω μου εμφανίζει το μενού επιλογών . oτι δεν εκλεισε σωστα το pc .Για κάρτα γραφικών το βλέπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάρτιος 1, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Τελικά καρτα γραφικών ήταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.