Jump to content

Τι browser χρησιμοποιειτε? Και γιατι?

Analyzer

Recommended Posts

Mozilla FireFox

γιατι ειναι η καλυτερη λυση στα security bugs του ΙΕ

και γιατι ειναι πιο γρηγορο, πιο βολικο, πιο μικρο, εχει tabs, μπορω να το βγαλω χωρις να αλλαξω λειτουργικο και γιατι δεν ειναι Μ$. α ναι, εχει και ομορφα themes

Εγώ χρησιμοποιώ τον IE6 κυρίως λόγο της λιτότητας του..

Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει κι άλλους browsers αλλά δεν με έπεισαν και μάλλον με εκνεύρισαν με τα υπερβολικά μενού τους και τα παράθυρα που έκλειναν τον μεγαλύτερο χώρο της οθόνης

Φυσικά όλα αυτά παραμετροποιουνται αλλά και πάλι ήθελα κάτι ακόμα ποιο λιτό και διακριτικό όπως ο IE

Αρχική απάντηση από .38-.45 [16-04-2004 17:51]

Mozilla FireFox

γιατι ειναι η καλυτερη λυση στα security bugs του ΙΕ

και γιατι ειναι πιο γρηγορο, πιο βολικο, πιο μικρο, εχει tabs, μπορω να το βγαλω χωρις να αλλαξω λειτουργικο και γιατι δεν ειναι Μ$. α ναι, εχει και ομορφα themes

Συμφωνω απολυτα....και γω Firefox ........"απλα κανεις back και κανει ....οχι να φορτωνει παλι την σελιδα".....:p :P :p

Aυτο που ειναι μαζι με τα win,καποτε ειμουνα με netscape,αλλα εμεινα με τον ΙΕ

Νομιζω ειχα δοκιμασει κ οπερα εναν καιρο μαλλον την πρωτη βερσιον αλλα ηταν πολυ μουφα κ τον εστειλα οπως ηρθε !

Αφου καθε υπολογιστεις εχει windows της ms κ εχει μαζι του ενα browser γιατι να κατσεις να ψαχνεσε με αλλα?

κ κατ'επεκταση οταν θα κατσει καποιος να κανει μια σελιδα θα την κανει για ΙΕ κ πολυ πιθανο μονο σε μια αναλυση (π.χ.1024x768),δυσκολα να καθεταθ κ να πεδευεται για να ειναι compatible με ολους τους browser.

Λογικο ειναι να μενεις στο "ετοιμο" ΙΕ που βουλευει καλυτερα απτους αλλους!

Δεν ξερω εαν ειναι καλο ή κακο αυτο,αλλα καπως ετσι ειναι τα πραματα.

• 3 months later...

Συμφωνώ με τον Fantacid

’σε που δεν νομίζω ότι μόνο ο ΙΕ έχει bugs. Απλά επείδη είναι δημοφιλέστερος(λόγω ενσωμάτωσης του στα Win) όλοι του επιτίθενται και βρίσκουν bugs και λάθοι στον κώδικα κλπ.

Έτσι και αλλιώς με εξυπηρετεί και βαριέμαι να τον αλλάξω

Maxthon πλέον. Είναι η νέα ονομασία του MYIE2 μετά την έκδοση 1.0

Mouse gestures, tabs (πλέον γίνονται σε ό,τι μέγεθος θέλεις!) , groups, popup & content filter, drag 'n' drop links, plugins κλπ οι ωραίες του δυνατότητες. Κάνει και για windows update.

Εγω εδω και 2-3 χρονια εχω σταματησει τον ΙΕ. Η αρχη έγινε με τον Netscape 6 και μετά με το Mozilla (τον είχα δουλέψει στο LINUX και μου άρεσε αρκετά). Πριν απο 1 περίπου χρόνο είδα τον Opera και απο τότε κόλλησα άσχημα.

Αυτή τη στιγμή θεωρώ τον Mozilla FireFOX τον πιο ασφαλή browser αλλα το περιβάλλον του Opera μου είναι πιο βολικό.

Επιπλέον για κάποιες σελίδες που δεν ακολουθούν το www αλλα τις μ*λ*κιες του ΙΕ χρησιμοποιώ το ΙΕ (μη έχοντας επιλογή !!)

Αρχική απάντηση από fantacid

Αφου καθε υπολογιστεις εχει windows της ms κ εχει μαζι του ενα browser γιατι να κατσεις να ψαχνεσε με αλλα?

κ κατ'επεκταση οταν θα κατσει καποιος να κανει μια σελιδα θα την κανει για ΙΕ κ πολυ πιθανο μονο σε μια αναλυση (π.χ.1024x768),δυσκολα να καθεταθ κ να πεδευεται για να ειναι compatible με ολους τους browser.

Λογικο ειναι να μενεις στο "ετοιμο" ΙΕ που βουλευει καλυτερα απτους αλλους!

Δεν ξερω εαν ειναι καλο ή κακο αυτο,αλλα καπως ετσι ειναι τα πραματα.

Εδώ η ίδια η microsoft συνιστά να χρησιμοποιούμε άλλον browser και συγκεκριμένα τον mozilla γιατί ο δικός της εμφανίζει τρύπες ασφαλείας... Και έτσι για να ξέρεις οι "σοβαροί" προγραμματιστές φτιάχνουν τα site για netscape - mozilla compatibility και όχι για ie γιατί πολύ απλά ότι είναι συμβατό με mozilla είναι 100% ansi html compliant...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.