redbighunter Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2010 επειδη θελω 2-3 πραγματακια απο το εν λογω καταστημα Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter, μηπως θα ηθελε κανεις τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 πέντε μέρες πριν εδιωξα και γω παραγγελία...να σαι καλά redbighunter....μακάρι και άλλα παιδιά να λένε τι, πότε και από που επιθυμούν να αγοράσουν ώστε και κάποιοι άλλοι να επωφελούνται από τις πολύ καλύτερες τιμές του εξωτερικού και να γλιτώνουν και μεταφορικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 15, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Αν δεν βιαζεσαι, θα σου πω πεχρι το βραδυ 2-3 πραγματακια και γω σχετικα μ αυτα που λεγαμε προχτες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 15, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Αν δεν βιαζεσαι, θα σου πω πεχρι το βραδυ 2-3 πραγματακια και γω σχετικα μ αυτα που λεγαμε προχτες!!ετσι κι αλλιως 1 πραγματακι που θελω εχει ημερομηνια παραλαβης καταστηματος 20/12 επομενως χρονος υπαρχει για οσους θελουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 15, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Και εγω μεσα, περιμενε μεχρι Παρασκευη. Αν και δεν ξερω ποσο βολευει γιατι ειμαι Καρδιτσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 15, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Και εγω μεσα, περιμενε μεχρι Παρασκευη. Αν και δεν ξερω ποσο βολευει γιατι ειμαι Καρδιτσα.και τα ΕΛΤΑ τι τα εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 15, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Βάλεμε μέσα για ένα...'>Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - FlexLight SMD Leds - 30x 2mm SMD Leds UV - 60cm lang - mit Anschlusskabel FlexLight SMD Leds - 30x 2mm SMD Leds UV - 60cm lang - mit Anschlusskabel 83050 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 15, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 και τα ΕΛΤΑ τι τα εχουμε? Για να μας ταλαιπωρούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 15, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 aquatuning παίζει να έχει και ο Κοπρίτης δεν του ρίχνεται κανα π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 15, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Βάλεμε μέσα για ένα...'>Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - FlexLight SMD Leds - 30x 2mm SMD Leds UV - 60cm lang - mit Anschlusskabel FlexLight SMD Leds - 30x 2mm SMD Leds UV - 60cm lang - mit Anschlusskabel 83050 εσυ εισαι κακο παιδι και δεν σε παιζουμε!!!:P:P aquatuning παίζει να έχει και ο Κοπρίτης δεν του ρίχνεται κανα π.μ. :triniti: all ready done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 17, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 Εγώ παίδες είμαι εκτός λόγο απρόβλεπτης εξέλιξης. Another time maybe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.