Jump to content

Πιειτε ο,τι θελετε!

Chosen

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Συγνωμη ρε παιδες αλλα αυτη η SLR δεν ειναι??????

Δεν νομιζω να ειναι η SLK 55

Ωπ λαθος σορυ SLK ειναι :'(

Αρχική απάντηση από greekfragma

για μενα η συγκεκριμενη SLK55 AMG ειναι το πιο ομορφο καμπριο που εχω δει στη ζωη μου.Ισως να φταιει οτι ειμαι και mercedes fan(Κιμι Ραικοννεν)

Αυτο μην το λες παραεξω γιατι εγω τρωω δουλεμα που ειμαι mclaren :confused:

μαριε δεν πειραζε ρε φιλε.εμεις οι μερσεντακιδες-μακλαρενιστες εχουμε μαθει στα δυσκολα.κατσε να ρθει ο μοντογια του χρονου και να φτιαξει λιγο ο κινητηρας και θα δεις σκονη που θα τρωνε τα κοκκινα χρεπια

Παντως ενα τετοιο αμαξι αν μου εδιναν με τον ορο να μην παω με γυναικα 3 χρονια θα το εκανα.Εξαλου εχω και προβλημα καθε νεα γυναικα σε μια εβδομαδα κατι με πιανει και την βαριεμαι.Ενω αυτο το caraki ;)

Aντε κ ενα τελευταιο....

Απιαστο ΟΝΕΙΡΟ..... ----Aston Martin Vantage AMV8 ----

amd0303b2.jpg

amd0303b6.jpg

Eπιβλητικα απλο,στιβαρο κ ομορφο..... :wassat:

-H BMW με τις νεες σχεδιαστικες γραμμες που υιοθετησε με εχει απογοητευσει εντελως...

βλ. Ζ4 & new 5,6,7series :X:

(σιγουρα σε σχεση με την προηγουμενη σειρα και κατα την γνωμη μου καλυτερη Ever...)

-Η νεα SLK εχει παρα πολλους αεραγωγους και νευρα σε σχεση με το σχημα και τον χαρακτηρα της... :blink:

(βαλτε την διπλα στην SLR και θα μοιαζει με Lada απο το Ζεφυρι...)

-Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι μια ALFA 156 (σχεδιαση σχεδον 10ετιας)

κανει ακομα τα κεφαλια πολλων να γυρνουν...:worship:

-Το πρωταθλημα formula1 εχει καταντησει τι ιδιο ενδιαφερον με τους αγωνες golf στο Eurosport... :zzz:

-Toν τελευταιο καιρο ειμαι deeply in love με την σιελ M3-EvoII του γειτονα:inlove:

( καθως και με το 20χρονο πιπινακι που σερνει μαζι του...)

-Μεχρι πριν απο λιγη ωρα οδηγουσα ενα μαυρο Hyundai Getz 1.3.....

Aπο αυριο την βλεπω για ταξακι.....:o

Να και το δικο μου!!!!!!!!!

Ρε κοπριτη εσυ πρεπει να εισαι καμια 800 χρονων. Τι δεκαετια του 80' !!!!!!!!!!!!!!

Βαλε και κανα καρο απο το 1890.

post-418-1416070867,6819_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.