Jump to content

Ποιος θα παρει Sandy Bridge με το launch? (και τι?)

Blinky

Recommended Posts

WOW αυτο πρωτη φορα το ακουω.

Επισης σημαντικο ειναι να Flash-αρεις και το Backup BIOS με Alt+F12.

Πιστευω το εχεις κανει..για να μην σου κανει το Mobo κουλα.

PLL Override το εχεις Enable?Θα σου χρειαστει για >4,8

δεν εχω πειραξει κατι αλλο, αυτο το PLL override ας πουμε πρωτη φορα το ακουω.

Bios εχω βαλει το F7 official αλλα δεν εχω φλασαρει το backup, εχει σημασια οντως? Με alt+f12 σε βαζει σε Qflash menu για το backup bios? αν ναι θα εχω θεμα, γιατι απο το qflash δε μου περναγε με τιποτα το F7 το θεωρουσε bad, και μονο απο command line σε dos μπορεσα να το περασω...

Propitsiriko μη παιρνεις τοις μετρητοις ακομα τα νουμερα volt που λεω γιατι οπως ειδες στα 4.8 που εβγαλε 1 ωρα linx με την ταση που λεω παραπανω, τελικα @@, ακομα και με 4 bumps ακομα δεν ειναι stable σε prime...

Παντως για τα 4.7 με 1.33 φτου μη το ματιασω, αντεχει ακομα στο Prime μετα απο 2 ωρες και 10 λεπτα.

Οποτε δε μπορω να δοκιμαω αυτη τη στιγμη αλλα πραγματα (με ιντριγκαρε αυτο το pll override και με τρωει να το βαλω μπας και Bootαρει στα 5, αλλα δε θελω να διακοψω το Prime...)

Στο τελος φυσικα θα βαλω και εγω τις ρυθμισεις για να πεφτει η ταση σε idle Κλπ, απλα μεχρι να δω ποσο θελει για τι συχνοτητα με ακριβεια δε πειραζω τετοια πραγματα να εχω εξτρα πονοκεφαλους οταν δε δουλευει κατι...

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Εμενα εχει 1002 ρυθμισεις το UEFI για τον cpu! Εχω χαθει εκει μεσα..!

Για τα ρευματακια δεν το εχω πολυ ψαξει..! Ισως να παει και παρακατω...!Το εχω παρατισει γιατι με καλυπτει προς το παρον διοτι μητρικη θα παει για rma μολις ερθουν κατα δω οι νεες μητρικες με τα νεα chipset! Οποτε θα θελει ψαξιμο ξανα..:p

δεν εχω πειραξει κατι αλλο, αυτο το PLL override ας πουμε πρωτη φορα το ακουω.

Bios εχω βαλει το F7 official αλλα δεν εχω φλασαρει το backup, εχει σημασια οντως? Με alt+f12 σε βαζει σε Qflash menu για το backup bios? αν ναι θα εχω θεμα, γιατι απο το qflash δε μου περναγε με τιποτα το F7 το θεωρουσε bad, και μονο απο command line σε dos μπορεσα να το περασω...

Propitsiriko μη παιρνεις τοις μετρητοις ακομα τα νουμερα volt που λεω γιατι οπως ειδες στα 4.8 που εβγαλε 1 ωρα linx με την ταση που λεω παραπανω, τελικα @@, ακομα και με 4 bumps ακομα δεν ειναι stable σε prime...

Παντως για τα 4.7 με 1.33 φτου μη το ματιασω, αντεχει ακομα στο Prime μετα απο 2 ωρες και 10 λεπτα.

Οποτε δε μπορω να δοκιμαω αυτη τη στιγμη αλλα πραγματα (με ιντριγκαρε αυτο το pll override και με τρωει να το βαλω μπας και Bootαρει στα 5, αλλα δε θελω να διακοψω το Prime...)

Στο τελος φυσικα θα βαλω και εγω τις ρυθμισεις για να πεφτει η ταση σε idle Κλπ, απλα μεχρι να δω ποσο θελει για τι συχνοτητα με ακριβεια δε πειραζω τετοια πραγματα να εχω εξτρα πονοκεφαλους οταν δε δουλευει κατι...

Μολις βρηκαμε την αιτια που δεν μπορεις να μπεις πανω απο τα 5..

Κατεβασε το @BIOS και βαλλε το f8b XtremeSystems Forums - View Single Post - ******Gigabyte GA-P67A-UD4 Discussion Thread******

(Μονο απο Windows μπαινει) και πατα Alt+F12 Οταν βγαλλει το Logo..για να το κανει Copy και στο backup bios.

Λοιπον, εβαλα το F8b και στα 2 bios. επισης εβαλα και LinX 0.6.4 και SP1.

Ειδα και το enable PLL overclocking και το εκανα enable, και οντως μπορεσα να Boot-αρω στα 5GHz αλλα δεν εκατσα να ψαξω σταθεροτητα, δεν ειχε νοημα για την ωρα.

Μπαινω λοιπον στα 4.7 και 1.33v (1.365 στο bios) με τα οποια και βγαζω 3 ωρες στο Prime με max temp 71 και το σταματαω.

Παω λοιπον να δω τι κανει το καινουριο Linx με την υποστηριξη AVG...

Εδω συμβαινουν 2 περεργα και ενα ψιλο-λογικο.

Το πρωτο περιεργο ειναι οτι τα Gflops μου ανεβηκαν παρα πολυ λιγο, απο 52 πηγαν 57...ενω ειχα δει αλλου οτι ειχαν τρελη αυξηση με τη χρηση του AVG.

Το δευτερο περιεργο ειναι οτι απο θερμοκρασιες εκει που περιμενα να δω επισης αυξηση, βλεπω 5 βαθμους κατω αποτι στο Prime, δηλαδη max temp 66, και γενικα να παιζει γυρω στους 60-61 την περισσοτερη ωρα ο θερμοτερος πυρηνας.

Το σχετικα λογικο τωρα ειναι οτι κρασαρε το συστημα μεσα σε 1 λεπτο και χρειαστηκε να δωσω αρκετα περισσοτερη ταση για να βγαλω μερικα runs και να καταληξει σε error, ενω για να βγαλω πιο πολλα τωρα εχω φτασει να δινω 1.36v...καμια σχεση δηλαδη, και ποιος ξερει και αν αυτο θα ειναι το τελευταιο ανεβασμα.

Συνεπως νομιζω οτι το AVG linpack ειναι μαλλον το μεγιστο stability test που μπορουμε να τρεχουμε σε sandy bridge και δεν εοχυν νοημα ολα τα αλλα.

Τωρα αν μου λυθουν και οι αποριες για τη θερμοκρασια(κυριως) και τα Gflops καλο θα ηταν...

Περιττο να πω οτι τα οποια σχεδια για 4.8+ για 24/7 πανε περιπατο, αμα γινει σταθερο το 4.7 χωρις να παει στο θεο η ταση καλα θα ειμαστε...

@Βlinky

Βασικα και τα 52 αλλα και τα 57 gflops μετα το sp1 δεν ειναι πααααρα πολυ λιγα??

Εκει γυρω βγαζει ο q9650 που εχω στα 4ghz :hmm:

Y.Γ με αυτα που βλεπω, πιστευω οτι η καλυτερη συχνοτητα για τους sandy για 24/7 ειναι τα 4,5ghz τα πιανουν με πολυ μικρη ταση, και λογικα θα εχουν και εξαιρετικη θερμικη συμπεριφορα σε αυτη τη συχνοτητα..Να πω την αληθεια για παραπανω τους περιμενα..

δε θελω να κανω τετοια συγκριση γιατι διαβαζω οτι επηρεαζεται παρα πολυ και απο την ταχυτητα της μνημης που τωρα τρεχει 1333 σε εμενα και ποιος ξερει τι αλλο. Αλλα η μεταξυ τους συγκριση που ειναι το ιδιο συστημα ειναι αντικειμενικη, και μονο 5gflops αυξηση μου φαινεται πολυ λιγο...

Kαι ομως αυτη η συγκριση εχει λογικη,γιατι δειχνει οτι τα gflops που παιρνεις ειναι παρα πολυ λιγα!

Δες εδω που καποιο μελος ειχε ποσταρει παλαιοτερα, οτι μετα την εγκατασταση του sp1 και τον 2500κ@4,5Ghz εβγαζε 100 Gflops !

Τελικα ειναι θεμα HT...ειδα σε αλλον οτι με HT on στα 4600 εχει 59 σαν και εμενα (με ταχυτερες μνημες) και με HT off ιδια συχνοτητα παει 123....καμια επαφη.

Θα το δοκιμασω και εγω μετα γιατι τωρα κανω stability test και εχει ηδη βγαλει 1 ωριτσα

Ισως χωρις HT με 130 gflops θα ανεβουν τρελα και οι θερμοκρασιες για να λυθει και η αλλη απορια? Δε βγαζει πολυ νοημα ομως να εχεις καλυτερες temps με HT on, εκτος αν παιζει καποιο bug και ουσιαστικα με HT on δεν εκμεταλευεται καθολου το AVG (συνεπως και gflops και temp δεν επηρεαζονται...)

Κλεινω το HT, και τρεχω και βγαζω 128 GFlops! και 75 βαθμους, οποτε ολα πολυ πιο λογικα...

Τωρα γιατι συμπεριφερεται ετσι με το HT και αν εχει αξια το stability test δε ξερω...

Θα παιξω τωρα λιγο χωρις HT και AVX linx να δω τι γινεται με τασεις και απο αυριο παλι με HT...

Bασικές αρχές του ht απλά θέλει λίγο διάβασμα για να γίνει σωστά η κατανόηση.

Δεν διπλασιάζει από το πουθενά τα cores , τα διαιρεί se threads.

Θεωρητικά δημιουργείται πυρήνας με τους ελεύθερους καταχωρητές κτλπ αλλά μπαίνουμε έτσι στα

άδυτα της αρχιτεκτονικής...σε μια φάση σαν yo dawg i heard you like processors,so we put a processor in your proce...:)

Bασικές αρχές του ht απλά θέλει λίγο διάβασμα για να γίνει σωστά η κατανόηση.

Δεν διπλασιάζει από το πουθενά τα cores , τα διαιρεί se threads.

Θεωρητικά δημιουργείται πυρήνας με τους ελεύθερους καταχωρητές κτλπ αλλά μπαίνουμε έτσι στα

άδυτα της αρχιτεκτονικής...σε μια φάση σαν yo dawg i heard you like processors,so we put a processor in your proce...:)

προφανως....δεν ειπε κανεις οτι ο ψευδο-πυρηνας ειναι ισαξιος του πραγματικου. Αλλα αυτο ειναι εντελως ασχετο με το τι γινεται εδω. Με 4 πυρηνες και HT off, εχεις 120gflops και με 4 πυρηνες με HT on εχεις 60 και 10 βαθμους κατω στις θερμοκρασιες....δηλαδη η υπαρξη του HT και μονο σου κοβει τη μιση αποδοση και μαγικα πεφτουν οι θερμοκρασιες...(κατανοουμε τη διαφορα? δεν περιμενει κανεις τα 120 να γινουν 240 επειδη εβαλες HT on και εχεις αλλους 4 "πυρηνες" και απλα αυτο δε συμβαινει και μενουν τα 120......120, αλλα ξαφνικα τα 120 γινονται 60 :/ )....αυτο προφανως και δεν ειναι φυσιολογικο και οφειλεται σε bug.

το θεμα ειναι παντως οτι καλως η κακως ετσι ειναι η κατασταση, οποτε αν κανετε stability test με AVX και 2600k, πρεπει ή να απενεργοποιησετε το HT, ή να επιλεξετε 4 threads στα settings του linX απο το 8 που θα ειναι default.

Παντως εστω και με 4 πυρηνες, το linX Με AVX ειναι το πιο απαιτητικο σε vCore απο οτι δοκιμασα. Η σειρα πηγαινει ως εξης :

simple LinX < Prime < AVX LinX στην ταση που απαιτουν για να εισαι stable.

Στον 2600k μου, στα 4800MHz HT on, χρειαστηκα αυτα τα vCore για σχετικα μακροχρονια(3 ωρες) σταθεροτητα :

LinX simple : 1.36v

Prime : 1.38v

LinX AVX : 1.4v

Επειδη οι διαφορες ειναι μεγαλες ομως, σε κανει και αναρωτιεσαι, αξιζει να του χωνω 1.4v πχ επειδη με λιγοτερο δεν βγαζει AVX linX? Και τοσα χρονια δηλαδη που δε το ειχαμε αυτο και ειμασταν ευχαριστημενοι με το παλιο linpack stable, παθαμε τιποτα? Εγω δεν ειχα ποτε μπλε οθονες ή errors σε games κλπ.

Ή αξιζει να πεσεις στα 4.7 απο 4.8 για να τρεχεις με την ιδια ταση που θα μπορουσες να τρεχεις 4.8 απλα γιανα εισαι AVX linX stable?

Η απαντηση μαλλον προκυπτει απο το αν απλα ειναι παρανοϊκα απαιτητικο το AVX LinX (στην οποια περιπτωση θα μπορουσε να αγνοηθει) ή αν απλα ταιριαζει καλυτερα στους sandy bridge και ειναι πιο αντιπροσωπευτικο της σταθεροτητας τους απο τα παλια stability tests (οποτε και απλα αξιζει μονο με αυτο να τεσταρουμε). Το τελευταιο δεν αποκλειεται με βαση αυτα που λετε κιολας μερικοι οτι εκει που ησασταν linpack/prime stable δεν βγαζατε 3D και θελατε και αλλη ταση...

Blinky ειναι οντως παραξενα τα πραγματα με τους Sandy! Εμενα π.χ ηταν 4.9@ 1.405-1.42 linx stable!

Αλλα οταν επαιζα Assasins π.χ πανω στην ωριτσα μπορει να μου εχωνε κανενα restart!ηθελε ενα κλικ πανω για να ειναι χαρουμενο!

Παντος αμα στα 4.7 με αυτο το ρευματακι εισαι καλα..! κρατα το , παιξε λιγο με το bclk πηγαινε 4750 π.χ! βρες μια χρυση τομη και κατσε εκει και πειραματισου με τις μνημες..! Γιατι ειναι λιγο ιδιοτροποι στις μνημες..!οποτε θα θες και εκει ψαξιμο :p

Τωρα αυτα τα gflops τα βλεπουμε μονο εαν εχουμε win7+sp1 ? Για 24/7 use δεν ειναι καλυτερα με HT On ?

Εγω ειμαι full stable εδω και 2 εβδομαδες(αρκετες ωρες Battlefield BC,Dead Space,NFS hot pursuit) με την ρυθμιση offset mode στο UEFI +0.015.Δηλαδη σε idle ειμαι 1600ΜΗΖ@1.016v και σε load 4500MHz@1.336v.

post-1212-1416075023,3821_thumb.jpg

post-1212-1416075023,4252_thumb.jpg

το θεμα ειναι παντως οτι καλως η κακως ετσι ειναι η κατασταση, οποτε αν κανετε stability test με AVX και 2600k, πρεπει ή να απενεργοποιησετε το HT, ή να επιλεξετε 4 threads στα settings του linX απο το 8 που θα ειναι default.

Παντως εστω και με 4 πυρηνες, το linX Με AVX ειναι το πιο απαιτητικο σε vCore απο οτι δοκιμασα. Η σειρα πηγαινει ως εξης :

simple LinX < Prime < AVX LinX στην ταση που απαιτουν για να εισαι stable.

Στον 2600k μου, στα 4800MHz HT on, χρειαστηκα αυτα τα vCore για σχετικα μακροχρονια(3 ωρες) σταθεροτητα :

LinX simple : 1.36v

Prime : 1.38v

LinX AVX : 1.4v

Επειδη οι διαφορες ειναι μεγαλες ομως, σε κανει και αναρωτιεσαι, αξιζει να του χωνω 1.4v πχ επειδη με λιγοτερο δεν βγαζει AVX linX? Και τοσα χρονια δηλαδη που δε το ειχαμε αυτο και ειμασταν ευχαριστημενοι με το παλιο linpack stable, παθαμε τιποτα? Εγω δεν ειχα ποτε μπλε οθονες ή errors σε games κλπ.

Ή αξιζει να πεσεις στα 4.7 απο 4.8 για να τρεχεις με την ιδια ταση που θα μπορουσες να τρεχεις 4.8 απλα γιανα εισαι AVX linX stable?

Η απαντηση μαλλον προκυπτει απο το αν απλα ειναι παρανοϊκα απαιτητικο το AVX LinX (στην οποια περιπτωση θα μπορουσε να αγνοηθει) ή αν απλα ταιριαζει καλυτερα στους sandy bridge και ειναι πιο αντιπροσωπευτικο της σταθεροτητας τους απο τα παλια stability tests (οποτε και απλα αξιζει μονο με αυτο να τεσταρουμε). Το τελευταιο δεν αποκλειεται με βαση αυτα που λετε κιολας μερικοι οτι εκει που ησασταν linpack/prime stable δεν βγαζατε 3D και θελατε και αλλη ταση...

Blinky ειναι οντως παραξενα τα πραγματα με τους Sandy! Εμενα π.χ ηταν 4.9@ 1.405-1.42 linx stable!

Αλλα οταν επαιζα Assasins π.χ πανω στην ωριτσα μπορει να μου εχωνε κανενα restart!ηθελε ενα κλικ πανω για να ειναι χαρουμενο!

Παντος αμα στα 4.7 με αυτο το ρευματακι εισαι καλα..! κρατα το , παιξε λιγο με το bclk πηγαινε 4750 π.χ! βρες μια χρυση τομη και κατσε εκει και πειραματισου με τις μνημες..! Γιατι ειναι λιγο ιδιοτροποι στις μνημες..!οποτε θα θες και εκει ψαξιμο :p

Τωρα αυτα τα gflops τα βλεπουμε μονο εαν εχουμε win7+sp1 ? Για 24/7 use δεν ειναι καλυτερα με HT On ?

Παιδια τα 1.4+ για καθε μερα πιστευω ειναι πολλα. Επειδη την εχω πατησει με τον προηγουμενο 8400 που μετα απο 2 χρονια δεν επαιζε σχεδον πουθενα..καλυτερα να μην περασετε το 1.35 για καθε μερα.

Καλυτερα παξτε με 1 multι κατω και πιο ψηλα τις μνημες..απο το να προτιμήστε 100 mhz παραπανω.

Τωρα για Βench φαση και ρευμα να δωσεις >1,6 με καλη ψυξη δεν εχεις προβλημα. Εγω μια βδομαδα τωρα που παιζω δεν εχω τουλάχιστον.

Εγω σκευτομαι για ενα Profile οπου παει με Stock ταση για καθε μερα (κοινως και με τα 4400 ενταξη ειμαι - ηδη εχω βολευτει που το ψυγειο παιζει χωρις fans :dance3:..και ενα Profile οπου παει με 1,35).

Θα μου πειτε εσεις εχετε και HT..δεκτο..(αν και δεν θα εκανα καν δοκιμες χωρις HT).:p

Εγω παντως αν πηγαινα σε sandy bridge πλατφορμα θα ψηνομουνα πολυ για εναν τετοιον. :D

Intel Core i7-2600K D0 4.8GHz BINNED ES FREE SHIPPING - eBay (item 140513818810 end time Mar-19-11 20:18:19 PDT)

Θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις αυτο...

http://www.thelab.gr/arxeio-aggelion-polisis/i7-set-diamantaki-930-a-86888.html

Λοιπον χτες βραδυ το ειχα 1.4 για 4.8GHz που φαινοταν να βγαζει επιτελους AVX linx, και οταν ειχε βγαλει 2 ωρες πηγα για υπνο και το αφησα. Ξυπναω το πρωι περιμενοντας ειτε να τρεχει ακομα ειτε να δω οτι σταματησε πχ στις 5 ωρες με error. Αντ'αυτου βλεπω ενα κενο desktop....δηλαδη BSOD και restart. Αρα θελει αλλα 1-2 clicks τουλαχιστον volt για εκει.... Ε ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ αυτο το AVX :/

Το λυπηθηκα να του σκασω και αλλα volt για κατι το αχρηστο (το να βρω οτι πχ με 1.41 ηταν εντελως σταθερο δεν ειχε κανα νοημα αφου δε θα το εβαζα εκει 24/7 anyway), και επεσα στα 4.7 τωρα που βγαζει prime με 1.33, να δω που βγαζει AVX.... Ελπιζω να μη θελει πανω απο 1.37 και θα το αφησω εκει 24/7 (με ρυθμισεις βεβαια να πεφτει η ταση σε idle κλπ)

Κατεληξα stable 6 ωρες στο AVX στα 4.7 με 1.35v under load (1.4 στο bios) και αυτο θα γινει το 24/7 λογικα.

Παρατηρησα ομως και το εξης, το οποιο εν μερει δικαιολογει το γιατι εκει που εισαι σταθερος για ωρες στο Prime, βαζεις AVX και τρως BSOD, ή error γρηγορα...

Φταιει λοιπον και το φαινομενο του vDroop. Δηλαδη παρατηρησα οτι τρεχοντας Prime και τρεχοντας AVX με 1.4 στο bios, δεν ειχα τα ιδια load voltages στο cpu-z. Στο Prime ηταν μονιμα στο 1.368 , ενω στο AVX, ηταν την πιο πολλη ωρα στο 1.354 και που και που πηγαινε στο 1.368 και γυριζε. Δηλαδη παροτι και τα 2 προγραμματα δειχνανε οτι ο cpu ειναι σε 100% Load, και οι θερμοκρασιες ειναι παραπλησιες, 2-3 βαθμου ςπανω το AVX μονο, ο CPU κανει περισσοτερο vdroop στο AVX. Συνεπως, δε φταιει μονο οτι ισως ειναι πιο σκληρο το stability test του AVX, αλλα και οτι αφου αναγκαζει το cpu σε μεγαλυτερο vdroop, φτανει σε χαμηλοτερες τασεις και δημιουργειται ασταθεια, οποτε αναγκαζεσαι να δωσεις παραπανω ταση ωστε αυτο το κατωτατο σημειο να ερθει στα επιπεδα του κατωτατου του Prime περιπου...

Με εχει εκνευρισει αρκετα αυτο το effect του vdroop, θα ηθελα ενα LLC level2 οπως ειχε η gigabyte X58 μου, που στην πραγματικοτητα εφτανε να δινει παραπανω vcore under load.

Επισης δε δουλευει καλα το DVID , που στην Χ58 με ειχε βολεψει πολυ. Εδω ρυθμιζοντας το σωστα μου εδωσε λιγοτερη ταση αποτι θα επρεπε under load...ξερουμε κατι για αυτο?

απλα προς ενημερωση ολων να αναφερω οτι σημερα παρεδωσε το πνευμα το δικο μου σετ Asus P8P67 Pro - i7 2600K φυσικα δεν ξερω ποιο απο τα 2 ειναι χαλασμενο ή αν ειναι και τα 2 λογω ελλειψης αλλης μητρικης 1155 αλλα εφοσον εχω και το 2ο pc που ειναι 1156 δοκιμασα τα υπολοιπα εξαρτηματα και δουλευουν. Η αληθεια ειναι οτι το συστημα εκανε κατι χαζα BSOD εν ωρα gaming (μονο για κανενα παιχνιδακι τον ανοιγω αυτον και αυτο για κανα-δυο ωρες την εβδομαδα) επειτα απο αρκετη ωρα αλλα επειδη ετσι και αλλιως ηθελα να το κλεισω εκεινη την ωρα δεν εδωσα σημασια και ειπα ισως θελει κανενα κλικ ταση παραπανω. Σημερα ομως ουτε BSOD ουτε τιποτα ενω επαιζα εσβησε ο υπολογιστης λες και εκλεισε καποιος το τροφοδοτικο. Προσπαθησα εκεινη την στιγμη να τον ανοιξω αλλα ουτε ρευμα δεν επαιρνε η μητρικη. Κλεινω τον διακοπτη του τροφοδοτικου και το αφηνω μερικα λεπτα μετα απο αυτο η μητρικη παιρνει ταση αλλα δυστυχως δεν μπουταρει με τιποτα και ετσι ξεκινησα τα ξηλωματα και τις δοκιμες των υπολοιπων εξαρτηματων τα οποια οπως ειπα δουλευουν κανονικα. Εδω λοιπον να πω οτι το συστημα επαιζε στα 4,55Ghz με ταση 1,31V σε load (και 1,02V idle με 1,6Ghz) το οποιο μου ειχε φανει μια χαρα για την υγεια του συστηματος που ετσι και αλλιως λειτουργει ελαχιστα. Τελικα απο οτι φαινετε οσο προσεκτικος και να εισαι καμια φορα τα εξαρτηματα δεν την πολυπαλευουν. Ο επεξεργαστης επισης στις δοκιμες που εκανα τις πρωτες μερες που ειχα κανει την αγορα πηγε μεχρι τα 5050ΜΗΖ αλλα επειδη ηθελε πανω απο 1,42V για να ειναι σταθερος σταματησα τις δοκιμες και γυρισα στην συχνοτητα και ταση που προανεφερα. Αυτα απο εμενα θα ενημερωσω μολις μαθω ποιος ηταν τελικα ο αδυναμος κρικος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.