Jump to content

Ποιος θα παρει Sandy Bridge με το launch? (και τι?)

Blinky

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Πάντως εγώ ανέβαλα την αγορά. Όχι γιατί το θεωρώ κακή λύση (ίσα-ίσα που πιστεύω πως μπορεί κάποιος να πετύχει καλή τιμή σε μεταχειρισμένη mobo με εγγύηση) αλλά γιατί δεν μου αρέσει να αγοράζω κάτι που είναι χαλασμένο.,

Νομιζω οτι αν μιλας πρακτικα και μονο δεν υπαρχει κανενας ουσιαστικος λογος.

Καλυμενος εισαι.

Ομως, οι περισσοτεροι δελαμπιτες απο οτι εχω καταλαβει δεν αρκουμαστε στο "τι με καλυπτει".

Ειναι απλα η διαθεση να παιξεις με το καινουριο παιχνιδι. :)

@nikdev

Μήπως έχεις δει αν στα συμβάντα διαχείρισης του λειτουργικού -υποθέτω ότι έχεις Win7- έχει καταγράψει κάποιο DISK ERROR (Level -> ERROR - SOURCE -> DISK) ή αν στο Smart Status των σκληρών έχει εμφανίσει Ultra DMA CRC errors; Ειδικά για την δεύτερη περίπτωση (UDMA CRC ERRORS), στο HD Tune για παράδειγμα, θα σου το έχει επισημάνει ως warning, στο AIDA64 θα σου έχει απλώς τον αριθμό των λαθών στη στήλη DATΑ (αν υπάρχουν).

Ευτυχώς δεν έχει κάτι το hdtune

Μια μερα πριν παρω τα καινουρια πραγματα βγηκε το "προβλημα". Το θεμα ειναι οτι εχω δωσει πλεον ολο το pc και εχω μεινει με το backup. Θα περιμενω τα νεα revisions.

Εχω ήδη πάρει τον 2600Κ. Θα περιμένω κάνα μήνα να μπούν τα νέα τσιπάκια και μετά θα ψαχθώ. Ψήνομαι μεταξύ Asus IV Extreme και Gigabyte UD7. Μετά θα σπρώξω και τα παλιά!

τυχεροι οσοι εχουν lga1366 δεν θα χρειαστουν αναβαθμιση...

επειδη το lga 2011 θα περνει μονο επεξεργαστες extreme edition 900+ ευρω...οποτε...η καταδικη της ιντελ...θα παρουν πολλοι AMD οταν κυκλοφορησουν...παρα πολλοι...

τυχεροι οσοι εχουν lga1366 δεν θα χρειαστουν αναβαθμιση...

επειδη το lga 2011 θα περνει μονο επεξεργαστες extreme edition 900+ ευρω...οποτε...η καταδικη της ιντελ...θα παρουν πολλοι AMD οταν κυκλοφορησουν...παρα πολλοι...

Υπάρχει κάπου κάποια δήλωση ότι το socket 2011 θα παίρνει μόνο extreme cpus των 900+ ευρώ ή είναι απλά μια εικασία ???

Exclusive: Intel's first LGA 2011 motherboards unveiled by VR-Zone.com

As this is the platform that will replace the current LGA 1366 motherboards and Nehalem based processors, it will initially be exclusive for Intel's Extreme Edition CPUs. This is likely to disappoint a lot of consumers that so far have been hoping for an upgrade solution for their LGA 1366 systems, but it seems like that is less likely now, unless you have US$999 (or more) to blow on a CPU.

As this is the platform that will replace the current LGA 1366 motherboards and Nehalem based processors, it will initially be exclusive for Intel's Extreme Edition CPUs. This is likely to disappoint a lot of consumers that so far have been hoping for an upgrade solution for their LGA 1366 systems, but it seems like that is less likely now, unless you have US$999 (or more) to blow on a CPU.

δεν είναι ακριβώς έτσι...στα αυτάκια μου άλλα έχουν φτάσει!

.... νεώτερα σύντομα!

Εκτός εαν νομίζει κανείς οτι θα μείνουμε με το p67 τον απόγονο του p55!

Οι SB clockαρουν για πλακα..!!

4900 παιζω τωρα με 1.4v! με θερμοκρασιες στο linx 70 βαθμους ο ποιο θερμος πυρηνας!

Ολα αερα με μια megahalems και 2 slipstream!

Λιγο να μαθεις το UEFI και ολα ειναι γελοια..!:p

Μια ερωτηση παιδια...Σκεφτομαι εδω και καιρο (1 χρονο+ περιπου >_>) να παρω new CPU/Mobo/Ram και παντα λεω ας περιμενω να βγει τιποτα καλυτερο...ειπα να περιμενω στο 1366 socket..

Ειπα το ιδιο με το 1155 socket και προφανως στο 3ο 3μινο του 2011 βγαινουν τα 2011 socket αυτο που θελω να ρωτησω για καποιον που ξερει περισσοτερα για τι τιμες μιλαμε?

Οπως διαβαζω θα ειναι μονο extreme editions? 900-1000 Euro++?

Για την ωρα ο Q6600 που εχω καλα κρατει για αυτα που θελω να κανει αλλα μερικες φορες φενεται οτι υστερει λιγο (Για Games μιλαω παντα) αλλα θελω κατι ποιο καινουργιο..ο I7 2600/2600k ειναι λιγο μπουρι και βασικα η ερωτηση μου ειναι απλη..

Να αγορασω εναν Ι7 2600 ή να περιμενω να δω τις τιμες του 2011 socket? (Αν οι τιμες ειναι σιγουρα 900+ επειδη ειναι ολα extreme edition ε τοτε το προβλημα λυνετε..το μονο που μενει ειναι να check τις mobo να μην κανω καμια ******* και παρω καμια cougar point και εχω μετα παπαριες με το πλαισιο...)

Καποιος να με λινκαρει μια safe mobo αν γινετε? :) (100-200 Ευρω ..δεν χρειαζετε παραπανω..δεν εχουμε ακομα σταθερο εισοδημα να παιζουμε με τα hardware οποτε αποφευγω τα oc)

Και να μου πει τι προτεινει? Μπορω να περιμενω να σηκωσω κατι καλυτερο value for money.. οπως οταν πηρα τον Q6600 πριν απο 2-3 χρονια ή το value for money ειναι ο 2600? (Value for money εννοω οσο αφορα τα "ελαφρια" high-end πραγματα..οπως ο 2600..Σοβαρο hardware αλλα σχετικα προσιτο με τιν τιμη που εχει για games 2 χρονια απο τορα)

Επισης λεω να σηκωσω μια GTX580 ή να SLI GTX560 Ti? Παντα προτιμουσα τις μονες καρτες γιατι με τα SLI ολο κατι γινετε..οποτε λεω να παω για 580..Το θεμα ειναι..Να παρω την απλη standard π.χ Τwitech που ειναι καθαρα η default καρτα..(Εχω μια twintech gtx260 kai einai mia xara kartoula) οπως τις βγαζει η nvidia ή να σκασω +50-100Ε για κατι ποιο "named"..Αξιζει? απο οσο ειδα οι διαφορες ειναι με το ζορι 5%.

Μια ερωτηση παιδια...Σκεφτομαι εδω και καιρο (1 χρονο+ περιπου >_>) να παρω new CPU/Mobo/Ram και παντα λεω ας περιμενω να βγει τιποτα καλυτερο...ειπα να περιμενω στο 1366 socket..

Ειπα το ιδιο με το 1155 socket και προφανως στο 3ο 3μινο του 2011 βγαινουν τα 2011 socket αυτο που θελω να ρωτησω για καποιον που ξερει περισσοτερα για τι τιμες μιλαμε?

..................

ω θεε...παίζεις παιχνίδια και δε σου αρκεί ο q6600;;; Λίγο τραβηγμένο το βλέπω, αφού έχεις 4πύρηνο άραξε για τα νέα τοπ σόκετ και άσε τα 1155.....

ω θεε...παίζεις παιχνίδια και δε σου αρκεί ο q6600;;; Λίγο τραβηγμένο το βλέπω, αφού έχεις 4πύρηνο άραξε για τα νέα τοπ σόκετ και άσε τα 1155.....

Ναι..και εγω αυτο λεω παντα..αλλα αρχιζει και φαινετε οτι μενει πισω o Q6600.. θελω να περιμενω για 6-8core αλλα οπως ειπα..αν δεν βγει κατι προσιτο (200-350Ε CPU) με τετοια core απο ιντελ στους επομενους 6μηνες ειναι λιγο ασκοπο να περιμενω παραπανω.

Νομίζω ότι αυτό ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο. Αρχικά μπορεί να είναι μόνο για τα Extreme Edition CPUs αλλά μετά δεν αποκλείουν να βγουν και φθηνότερα μοντέλα...

Ωστόσο αν δε κάνω λάθος ετοιμάζεται και socket 1356 (αχ ρε Intel) οπότε όσοι θα θέλουν να κάνουν αναβάθμιση απο το 1366 θα μπορούν να προσανατολιστούν και σε αυτό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.