Jump to content

Ποιος θα παρει Sandy Bridge με το launch? (και τι?)

Blinky

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
What About Current Sandy Bridge Owners?

On its conference call to discuss the issue, Intel told me that it hasn’t been made aware of a single failure seen by end users. Intel expects that over 3 years of use it would see a failure rate of approximately 5 - 15% depending on usage model. Remember this problem isn’t a functional issue but rather one of those nasty statistical issues, so by nature it should take time to show up in large numbers (at the same time there should still be some very isolated incidents of failure early on).

Σε 1-2-3 Χρονια..σιγα μην μείνετε με SB.

:p

Το thread πρέπει να μετανομαστεί σε "Ποιος την πάτησε αγοράζοντας Sandy Bridge με το launch":dance3:

Χοντρή πατάτα όπως και να το κάνουμε, το να πάρει πίσω ότι έχει πουληθεί είναι πολύ δύσκολο..

Δεν νομιζω να ειναι τοσο μεγαλο το θεμα..! Εχω την εντυπωση πως την τριχα την κανανε τριχια!

Θα δουμε...! Ενας Cpu λειπει σε εμενα και ειμαι ετοιμος..!:T:

Εμενα παλι μου φαινεται πως αν ηταν λεπτομερεια θα το εκαναν αβαβα..

Μαλλον χοντραδα ειναι και φοβουνται οτι θα εκτεθουν ασχημα.

People who already bought a Sandy Bridge motherboard or PC are advised to contact the vendor they bought the goods from to get a replacement.

Πάντως αφού έχει ειπωθεί το παραπάνω οι κάτοχοι μητρικών με το P67 δε πρέπει να ανησυχούν ιδιαίτερα. Τώρα το τι θα γίνει στο Ελλαντα είναι ένα άλλο θέμα...

Βέβαια έχει ειπωθεί κι αυτό :

Intel is promising to 'work with its OEM partners to accept the return of the affected chipsets' but somehow we're sure there will be problems getting a new board/PC

Εμενα παλι μου φαινεται πως αν ηταν λεπτομερεια θα το εκαναν αβαβα..

Μαλλον χοντραδα ειναι και φοβουνται οτι θα εκτεθουν ασχημα.

Οτι και να λεμε εμεις...να κανουμε θεωριες...ειναι λογια του αερα..!

Θα μαθουμε 100% εαν μας ζητησουν τις mobo πισω η οχι...!Εαν εχουμε προβληματα η οχι.!!:fun:

γιατί το Η67/P67/Q67... τί σε έχουν ΚΑΝΕΙ.. να νομίζεις ότι είναι....?

Fail μου, το πηρα οτι εννοουσες οτι ειναι πανω στην μητρικη καπου γενικα...

Οταν λεω p67/h67/q67 εγω αναφερομαι σε ολο το mobo :hehe:

Kαλα θα ειναι οσοι προλαβατε και πηρατε σαντυ μπριτζ μαδερμπορντ να κανετε και ενα ρετζιστερ με το σηριαλ ναμπερ στον κατασκευαστη.

How to Avoid Damaging Your P67/H67 Motherboard

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GzZzMXr0rfs]YouTube - Sandy Bridge Chipset Issue - How to Avoid Damaging Your Motherboard Linus Tech Tips[/ame]

Μηπως το φτιαξουν με κανενα bios update ή ειναι hardware πατατα που δεν μπαλωνεται?

A ρε αγγελιες πωλησης που εχουν να πεσουν!!

κατι ηξερα και αραξα στον καλο core ι5 750 μου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.