Jump to content

Αγορά headset/ακουστικών για gaming με όριο τα 50€

tragikos

Recommended Posts

Εγω εχω τα HD555 εδω και 2 χρονια. Το το εχουν τραβηξει στα χερια μου δεν λεγεται!

Αντεχουν ομως :hehe:

Και απο ηχο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος(ιδιαιτερα στο BC2) :triniti:

Ρε μπας και εχεις τα αυτια του avatar σου; :hehe:

Γιατι εγω σε ενα φιλο που τα ειχα δοκιμασει τα αυτακια μου χωρουσανε μια χαρα....

Tα G330 τα έχω ένα χρόνο τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Πανάλαφρα, καλός ήχος (για τα λεφτά του πάντα) και εκπληκτικό μικρόφωνο (πολύ πιο πάνω από τα λεφτά του!). Το USB που λες, είναι ανταπτοράκι.Αν θες τα καρφώνεις με τα jack τους ξεχωριστά, αλλά σε εμένα έκατσε καλύτερα με το USB. Πιο καθαρός ήχος μου φάνηκε...

Tragike, τα 201 που ήταν και φθηνότερα είναι Over-ear ενώ τα δικά σου αναφέρονται σαν on-ear. Over ear είναι και τα akg.

Δεν είναι τόσο κακό αυτό βέβαια αν τα μαξιλαράκια είναι μαλακά και τα ακουστικά είναι ελαφριά. Αν βλέπεις ότι σε ενοχλεί πολύ ζήτα καμιά αλλαγή.

Αν είχα μπει αυτές τις μέρες και έβλεπα τα ποστ σου, θα στο'λεγα.

Δεν ξέρω με τί πνεύμα το λες, αλλά στο τελευταίο ποστ είχα κάνει μια γενική πρόταση, έχοντας δώσει πιο πριν κάποιες ενδεικτικές προτάσεις.

Η τελική απόφαση είναι για αυτόν που δίνει τα λεφτά. Με ένα search 30 δευτερολέπτων μπορείς να δεις επακριβώς τί χαρακτηριστικά έχει το κάθε σετ. Σε ακουστικά, ειδικά αυτής της κατηγορίας όπου η ποιότητα του ήχου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, δεν θα πρότεινα ποτέ κάτι συγκεκριμένο. Οι καλές προτάσεις είναι πολλές και διαλέγεις.

Δεν έβαλες emoticon, γι'αυτό σου απάντησα έτσι.

Θυμάμαι παλιότερα που πήγαινα σε νετ καφέ και είχαν on ear AKG(K44 μάλλον) που παρόλο που κάθονταν πάνω στο αυτί δεν με ενοχλούσαν. Με ζέσταιναν λίγο αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Σε επίπεδο hd 650/dt 880/... όμως που οι drivers και κατά συνέπεια το βάρος μεγαλώνουν το αν κάθεται πάνω στο αυτί το ακουστικό, ή γύρω απ'αυτό παίζει ρόλο.

προσωπικά αν κάθεται στο αυτί πάνω με ενοχλεί αν όχι αμέσως μετά απο λίγο είναι πιασμένο το αυτί σίγουρα...

Το πιάσιμο το καταλαβαίνεις αν ασχολέισαι συνέχεια μαζί του. Αν τα ξεχάσεις και αρχίσεις το σερφάρισμα ή το gaming αυτή η αίσθηση του πόνου πάνω στο αυτί δεν υπάρχει.

Στα over ear, το αντίστοιχο μειονέκτημα είναι η φαγούρα.(ειδικά όταν έχεις καιρό να κουρευτείς).

Ευχαριστώ Πέτρο. Όχι δεν με ενοχλεί που είναι on ear, τα φοβάμαι λίγο για όταν θα πιάσουν οι ζέστες όμως :p

Γενικά δεν έχω μετανιώσει για την αγορά μου πάντως :)

υγ: αφού είναι on ear και με τη βούλα, δε νομίζω να θέλει διαστάσεις ακόμα ο lazy ε;

υγ: αφού είναι on ear και με τη βούλα, δε νομίζω να θέλει διαστάσεις ακόμα ο lazy ε;
Πάντως δεν σου έκανα πλάκα πριν. ίσως να εχω πολυ μικρα αυτια :hehe:

Αντε μπες τωρα να χαρουμε το vietnam :baby:

Λοιπον μαγκες θελω και εγω headphones.

Τωρα εχω τα AKG K44, που ειναι παρα πολυ καλα για τα γουστα μου, αλλα δεν εχουν μικροφωνο.

Ψαχνω κατι αναλογο, κλειστου τυπου, αλλα να εχει και μικροφωνο πανω.

Στα 30-40€ max τι εχουμε;

Λοιπον μαγκες θελω και εγω headphones.

Τωρα εχω τα AKG K44, που ειναι παρα πολυ καλα για τα γουστα μου, αλλα δεν εχουν μικροφωνο.

Ψαχνω κατι αναλογο, κλειστου τυπου, αλλα να εχει και μικροφωνο πανω.

Στα 30-40€ max τι εχουμε;

https://www.hac.gr/view.php?id=113786 εχω αγορασει ηδη 3, χαλ(λλ)αρα το καλυτερο μικ με κλιπακι σε αυτα τα λεφτα.

Ασε τα AKG στην υσηχια τους, απτην αλλη αμα σε τρωει τοοοσο πολυ για αλλαγη κοιτα αυτα

JVC harx700 - a poor mans ath-a900!! - [H]ard|Forum

Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα,υπολογιστές,Τηλεοράσεις,Κινητή τηλεφωνία,Gadgets,συστήματα pos,δορυφορικά συστήματα - Multimedia -Δικτυακά :: Ακουστικά :: JVC HA-RX 700

Για bc2 οπως και για σχεδον ολα τα fps παιζει ρολο και η καρτα ηχου, το ( σωστα ρυθισμενο) headphone cmss3d της x-fi σωζει ζωες αφου κανει τα παιχνιδια να ακουγονται λιγο πιο κοντα σε ολοφωνικη ηχογραφηση [ame=http://www.youtube.com/watch?v=IUDTlvagjJA]YouTube - Virtual Barber Shop (Audio...use headphones, close ur eyes)[/ame]

Αντε παρτε καμια titanium μπας και σταματησετε να κουνιεστε οταν τρεχω σαν τον λακαμα απο πισω σας με το medpack στο χερι και παταω το Q συνεχεια μπας και με ακουσετε :p

Το ψάχνω λιγο και εγώ αυτές τις μέρες. οποσδήποτε μικρόφωνο, και χαλαρή χρήση των ακουστικών όταν δεν θέλω να ενοχλώ τους γείτονες ή τους δικούς μου το βράδυ..

Θέλω να δω τα SENNHEISER PC-131 - PC-131 STEREO HEADSET τα logitech G 330 τα απέριψα γιατί ναι μεν είναι ξεκούραστα, από την άλλη υπάρχουν παράπονα για τον ήχο και ... θα σπάσουν με την πρώτη απροσεξία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.