Jump to content

Αγορά headset/ακουστικών για gaming με όριο τα 50€

tragikos

Recommended Posts

Καλησπέρα,

ένα μικρό ιστορικό για όσους δεν βαριούνται:

είχα αγοράσει σε προσφορά αυτά

εδώ τα οποία με απογοήτευσαν πάρα πολύ όσον αφορά την κατασκευή τους. Στους 4 μήνες, το κουμπί που έχουν πάνω στον ρυθμιστή έντασης για να κόβεις κατά βούληση τον ήχο κάτι χαλούσε στην επαφή και έπρεπε να "παίξω" μαζί του για να ακούω και από τα δύο ακουστικά. Εχθές ο κορμός πάνω από το αριστερό ακουστικό έσπασε και φάνηκε πόσο κακής ποιότητας πλαστικό είχαν. Από ήχο ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.

Θέλω λοιπόν είτε σκέτα ακουστικά είτε headset καθαρά για gaming. Δεν πρόκειται δηλαδή να τα βάλω για να ακούσω μουσική. Δεν έχω standalone κάρτα ήχου, παίζω με την onboard της M4A89GTD PRO/USB3.

1. Δεν σκοπεύω να αγοράσω κάρτα ήχου
  2. Δεν με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχει μικρόφωνο
  3. Δεν σκοπεύω να ακούω μουσική με αυτά
  4. Θα προτιμούσα να τα πάρω από κάποιο φυσικό κατάστημα και άμεσα (γιατί δεν μπορώ να παίξω BFBC2 αν δεν έχω :p)

Ευχαριστώ :)

είδα κάποια παρόμοια θέματα αλλά το budget μας είναι σε άλλα επίπεδα.

Ανάμεσα στα παρακάτω ποιο θα διαλέγατε/αποκλείατε και γιατί;

[ame=http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00001P4ZH/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&qid=1292324755&sr=8-1&condition=new]Koss PortaPro - High Quality Sound Stereophone [/ame]~22€

Logitech Gaming Headset G330 ~42€

AKG Ακουστικά K512 ~36€

Επίσης βλέπω το G330 έχει και σύνδεση USB, τι το θετικό/αρνητικό θα έχω από κάτι τέτοιο; :)

Επειδή τα αυτιά θα μπαίνουν μέσα στα μαξιλαράκια; Τι εννοείς δηλαδή;

Για αυτό το λόγο. Δε τα γνωρίζω τα ακουστικά φυσικά μόνο σαν τα logitech είχα δοκιμάσει σε ένα φίλο και δε με βόλευαν. Τα δύο πρώτα απ' ότι είδα κάθονται πάνω στο αυτί και δε το αγκαλιάζουν όπως τα AKG. Κατα την άποψή μου για games,μουσική,ταινίες κλτ. τα ακουστικά πρέπει να αγκαλιάζουν το αυτί, καθώς τα φοράς αρκετή ώρα και πρέπει να μη σε ενοχλούν.

Δές λίγο και αυτό το εδώ

Το productwiki έχει πολλές κριτικές.

Headphones | ProductWiki

Τα portapro θεωρούνται κορυφαία στο ηχητικό τομέα για τα λεφτά που δίνεις. Τα AKG με βάση παλαιότερη εμπειρία μου σε νετ καφέ πρέπει να'ναι αρκετά άνετα.

Κάποια ενδιαφέροντα μοντέλα στα λεφτά σου είναι κατά τη γνώμη μου αυτά:

JVC HA-M750 Reviews | ProductWiki

Sennheiser HD 205-II Reviews | ProductWiki (αυτά έχουν υπερβολικό μπάσο κάτι που σε συνδυασμό με μια αδύναμη κάρτα ήχου πιθανότητα να μεταφράζεται σε καλό μπάσο)

Audio-Technica ATH-A55 Reviews | ProductWiki (αυτά τα κόβω άνετα, ποιοτικά και με καλή αντίσταση)

Sennheiser HD 212 Pro Reviews | ProductWiki (ό,τι ισχύει για τα 205 πιο πάνω)

Audio-Technica ATH-AD500 Reviews | ProductWiki

Το σκεπτικό είναι να βρεις κάτι που να κλείνει το αυτί και να έχει μπάσο πάνω από το κανονικό για να αντισταθμίσει απώλειες από την κάρτα. Τα audiotechnica είναι εκτός "προδιαγραφών" μάλλον, αλλά τα προτείνω για την άνεση και την συνολική ποιότητα. Όπως και να το κάνεις βέβαια οι onboard έχουν πολύ αδύναμο ρεύμα ακόμα και για τα εύκολα ακουστικά. Μια καρτούλα στα 40€ πιστεύω ότι θα βοηθούσε.

είχα αυτά K 66 - Specifications (Discontinued)

ότι ποιο άνετο έχω φορέσει.... απο ποιότητα... άλλο πράμα ( άκουγα ηλεκτρικό μπάσο απο αυτά φαντάσου...) .

Υ.Γ. το ότι δεν τα έχω ποια δεν φταίνε τα ακουστικά αλλά εγώ που τα "έκατσα".

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Ψηνόμουν για τα Sennheiser HD 205-II αλλά από amazon θα μου έρθουν με τον νέο χρόνο.

Γενικό φαινόμενο είναι αυτή την περίοδο όλες οι παραδόσεις να έχουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Υπάρχουν καταστήματα στα οποία να μπορώ να πάω να δοκιμάσω ακουστικά κιόλας; Αν έχουν και σελίδα στο ίντερνετ για να κόψω τιμές ακόμα καλύτερα.

Τελικά δηλαδή ψάχνω για κάτι να το πάρω απευθείας από το κατάστημα, γιατί η παράδοση θα πάρει πάνω από βδομάδα... :nothing:

Tragike είμαι της άποψης ότι μια καρτούλα στα 40€, όπως η asus dg, συν ένα ζευγάρι στα 25€ όπως τα porta pro, είναι καλύτερα από μια onboard μαζί με τα senn 205. Οι onboard δεν έχουν καθόλου ένταση και δεν ξέρω κατά πόσο θα τα οδηγήσουν καλά τα 205.

Αν μπορείς να τα εξασφαλίσεις και τα δύο(205 και κάρτα) τότε με 80€ θα έχεις καλυφθεί πλήρως.

Καταστήματα με ακουστικά για δοκιμή είναι, αν δεν κάνω λάθος, το Saturn Και το Mediamarkt. Αλλά εκεί θα ακουστούν όλα καλύτερα απ'ότι στο pc σου.

Υ.Γ: Θα διορθώσω και το λινκ που έδωσα προηγουμένως για τα προτεινόμενα σετ γιατί κάποια δεν εμφανίζονταν.

Δες και στο skroutz κάποια φθηνά από senn. http://www.skroutz.gr/c/772/headphones.html?keyphrase=sennheiser+hd

Πέτρο, δεν ξέρω αν είδες στο spoiler του αρχικού μηνύματος, αλλά είχα αυτά εδώ και όσον αφορά τον ήχο ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.

Νομίζω ότι θέλω όντως ακουστικά με μαξιλαράκι που να περιορίζει και τους εξωτερικούς ήχους και να κάθεται καλύτερα στο κεφάλι, άρα τα PortaPro τα απέκλεισα.

Όσον αφορά την πρόταση αγοράς κάρτας ήχου, ποια ASUS DG προτείνεις; Δεν ξέρω αν έχει νόημα μια 7.1 γιατί έτσι κι αλλιώς παίζω σε 2.1.

Τα links τα βρήκα τα σωστά, είχε απλά θέμα ο editor.

Λογικά θα περάσω από ΠΛΑΙΣΙΟ, Mediamarkt, Saturn με την πρώτη ευκαιρία. Τα δύο τελευταία μάλιστα δεν βλέπω να έχουν ηλεκτρονικό κατάλογο, άρα δεν έχω και τιμές...

Ευχαριστώ :)

Δεν είναι ανάγκη να πας στην dg και σε κατώτερα μοντέλα μπορείς να κινηθείς. Δες τον σχετικό κατάλογο του e-shop. Απλά η dg(ή κάποια παρόμοια) θα σου δώσει πιο δυνατό ήχο απ'ότι η Onboard. Χρησιμοποιούσα παλιότερα Onboard και ενώ δεν είχα θέμα στην ποιότητα από ένταση ήταν άστα να πάνε.

Αν δώσεις 50€ σύνολο και πάρεις τα hd 201 και μια φθηνή καρτούλα θα είσαι τζετ.

Άρα εσύ προτείνεις έναν συνδυασμό όπως αυτόν:

SENNHEISER HD-201 BLACK 21.40 € (κατόπιν παραγγελίας σε 5 εργάσιμες)

ASUS XONAR DG 27.00 €

Σύνολο 48,40€

Θεωρείς δηλαδή ότι θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα από αυτόν που είχα με την onboard και τα Altec Lansing UHP405;

Αυτό το θέμα με τη διαθεσιμότητα έχει αρχίσει να μου τη δίνει πάντως, εχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να δένω τα σπασμένα ακουστικά στο κεφάλι μου όταν παίζω, μέχρι να έρθει η παραγγελία των άλλων. :wall:

Για να μην σας κουράζω άλλο, ανάμεσα σε αυτά τα δύο:

AKG Ακουστικά K512 35,90 €

Sennheiser HD-202 II 30,00 €

Ποιο να πάρω; Σκέφτομαι να πάρω αρχικά ένα από αυτά και αν δεν ικανοποιηθώ από τον ήχο να ακολουθήσω την πρόταση του Πέτρου και να αγοράσω μία φθηνή κάρτα ήχου. :)

Πήρα τελικά τα Sennheiser HD-202 II και είμαι ικανοποιημένος από τον ήχο τους και την κατασκευή τους. Δεν κουράζουν και δεν πιέζουν πολύ το κεφάλι, παρά το μονοκόματο του κορμού τους. Επίσης αν και δεν μου χρειάζεται έχουν αρκετά μακρύ καλώδιο.

Ίσως σε μια επόμενη αγορά, να πάρω και μια κάρτα ήχου ;)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους :)

υγ: BC: Vietnam σου 'ρχομαι...

Δύο αρνητικά να πω πάντως τα οποία προς το παρόν δε με ενοχλούν. Τα μαξιλαράκια του δεν είναι περιμετρικά του αυτιού και δεν ακουμπάνε στο κρανίο, αλλά πάνω στα αυτιά (όχι δεν είμαι jumbo) με αποτέλεσμα πρώτον να τα ζεσταίνουν και δεύτερον να μην προσφέρουν την τέλεια ηχομόνωση.

Κατά τ'άλλα τα μπάσα τους είναι πολύ καλά. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.