Jump to content

Για μια ακομα φορα

icy20

Recommended Posts

Ε-Ε-Ελεος!!! Πηρα 2χmaxtor 80αρηδες.Ωραια λεω.Τους βαζω πανω ο ενας δεν επαιρνε φορματ.RMA.Βαζω τον δευτερο πανω ΜΟΝΟ του στο 3112 της εποξ.Το κακο ειναι οτι μου βγαζει με θαυμαστικο το raid controller @ hardware.To κουφο ολων τωρα.Στα default cpu ο δισκος ΟΚ.Αν περασω τα 2200mhz τοτε κολλαει για 5-10 δευτερα ΟΛΟ το συστημα με το λαμπακι του σκληρου αναμενο συνεχεια...Να προσθεσω και οτι εβαλα το syberia και οταν παταω play και τελειωνει το βιντεο ΚΟΛΛΑΕΙ το παιχνιδι!ΕΛΕΟΣ!!!!Δηλαδη τι γινεται?Ο δισκος δεν παιζει αν κανεις o/c? FFS... Μηπως παιζει που δεν εχει μπει σωστα ο driver για το SATA??????

Το θεμα Μαριε ειναι να εχεις σοβαρες/σταθερες πλατφορμες και οχι nforce2.

Πουλα μητρικη και cpu και θα δεις για ποτε θα ξαναρχισεις να χαμογελας... Δεν το εχεις βαρεθει ακομα το nf 2 και τα προβληματα του?

Αρχική απάντηση από Vadergr

Πουλα μητρικη και cpu και θα δεις για ποτε θα ξαναρχισεις να χαμογελας... Δεν το εχεις βαρεθει ακομα το nf 2 και τα προβληματα του?

Let me guess: πουλας A64/Shuttle ; :whistling :whistling :whistling

Αμαν ρε Μαριε.Ολο προβληματα απο οτι βλεπω.Μην ακους τις κακες γλωσσες που σου λενε να αλλαξεις το NF2.εγω μια χαρα ειμαι με αυτο(gigabyte GA7N400-L1).Μαλλον κατι παιζει με τους drivers.Υπομονη και καλη τυχη στη συνεχεια........

Μαριε εισαι απιστευτος λεμε .. κατι οπως εγω με τους 2500+ ας πουμε (δεν μου καθονται με τιποτα) λοιπον κατι πρεπει να παιζει με τον driver δοκιμασε να τα κανεις ολα απο την αρχη ...μπας και.....αυτην την στιγμη εχω το Εpox 8rda3+ με Sata Raid και με ανταπτορες και δουλευει κανονικοτα....ειναι το πιο απροβληματιστο mobo και απο τα 3 που εχω (NF7-S,DFI LPB )...δεν μπορει να επεσε σε εσενα το προβληματικο παλι:jump: :jump:

Αρχική απάντηση από icy20 [Χθες, στις 17:50]

Οχι βρε αφου με τους seagate @ RAID0 δουλευει αψογα και o/ced...2600mhz κανονικα ενω με τον maxtor ουτε 2400 δεν αντεχει

Και γιατι δεν κράτησες τους seagate να τελιώνεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.