Stalker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 Θέλω την βοήθειά σας συμφορουμίτες!Μόλις έβαλα τα Ultra quiet καλώδια στην ψύκτρα μου. Ενώ το CoreTemp μου δείχνει 28 βαθμούς όταν παιζω BFBC2, το Ai Suite της ASUS μου δείχνει 37-38.Τώρα σε idle μου δείχνει το μεν 25 και το άλλο 35.Το 35 μου φαίνεται πιο λογικό, αλλα απ'οτι έχω διαβάσει κατα καιρούς όλοι τρέχουν το CoreTemp για τις θερμοκρασίες.Help? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 15, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Μόλις έβαλα τα Ultra quiet καλώδια στην ψύκτρα μου. Δεν βάζεις μια φώτο να δούμε και εμείς, τι στο λύκο έβαλες στην ψύκτρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Δεκέμβριος 15, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Εννοούσα οτι έβαλα τα Ultra Low Noise Adapters που συμπεριλάμβανε το πακέτο με την ψύκτρα. Αυτά είναι: και επίσης: 3 προγράμματα απο τα οποία το CoreTemp λέει πως έχω 10 βαθμούς κάτω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDnord Δεκέμβριος 15, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 το cpu temp απο το εβερεστ είναι το σωστο. το coretemp διαβαζει θερμοκρασια στο σοκετ η οπου άλλου έχει τον σενσορα η μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Δεκέμβριος 15, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2010 Πραγματικά δεν ξέρω τί να πιστέψω!Τόσο χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες μου; Εμένα πάντως πιο λογικό μου φαίνεται να είναι στους 33.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 23, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Είναι όντως πιο λογικές τιμές οι 33 βαθμοί. Κάτι ψιλοάσχετο, έκανε θόρυβο και έβαλες τα καλώδια για λιγότερο θόρυβο? Γιατί δεν καρφώνεις το φανάκι με την μία στην μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimada Δεκέμβριος 23, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Πραγματικά δεν ξέρω τί να πιστέψω!Τόσο χαμηλές είναι οι θερμοκρασίες μου; ναι ομως εχεις και noctua nh d14... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Δεκέμβριος 23, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Είναι όντως πιο λογικές τιμές οι 33 βαθμοί. Κάτι ψιλοάσχετο, έκανε θόρυβο και έβαλες τα καλώδια για λιγότερο θόρυβο? Γιατί δεν καρφώνεις το φανάκι με την μία στην μητρική? 1) Είμαι ψήρας. (οκ το ξέρω, ζητάω πολλά!):dance3: 2) Το δωμάτιο είναι πολύ μικρό και ακούω σχεδόν τα πάντα. Ήθελα να τα δοκιμάσω να δώ αν πραγματικα ήταν Ultra quiet... ε, με τα καλώδια δεν ακούγεται (κυριολεκτικα) κίχ απο την ψήχτρα. Τί εννοείς ακριβώς;; ναι ομως εχεις και noctua nh d14... Καλα ναι... αυτό που το πας;:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Το φανάκι της ψήκτρας σου που το έχεις συνδέσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Δεκέμβριος 23, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 2 είναι τα φαν της ψύκτρας και είναι και τα δύο πάνω στη ψύκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 23, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Βγάζει 1 ή 2 3πινα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 23, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2010 Στην συσκευασία έχει connector και μπορείς να βάλεις τα 2 φανάκια σε 1 3πινη υποδοχή.Αυτή λοιπόν κάρφωσέ την εκεί που είχες την προηγούμενη ψήκτρα και άσε την μητρική να αναλάβει τις στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Δεκέμβριος 24, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 Αυτό το έχω κάνει ήδη! Έχω δλδ ενώσει και τους δύο ανεμηστήρες σε ένα connector που πάει στη μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Δεκέμβριος 24, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 Δεν έχω καταλάβει καθόλου την προβληματική που θεραπεύεται σ'αυτό το νήμα...Σκοτώνεις κουνούπι με bazookas και αναρωτιέσαι πως/τι/που/πότε γίνονται οι συνδέσεις των ανεμιστήρων για επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης ησυχίας ή ψάχνεις να βρεις ποιά readings ειναι λάθος?Πιστεύω ότι αυτη η ψήκτρα τον επεξεργαστή σου μπορεί να τον έχει και για πλάκα ακόμα και passive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Δεκέμβριος 24, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2010 Δοκίμασε να τον ξεκλειδώσεις και δες μετά πού θα πάνε οι θερμοκρασίες. Έχει ένα δίκιο ο Ερνέστος όπως και να το κάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Δεκέμβριος 25, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Δεν έχω καταλάβει καθόλου την προβληματική που θεραπεύεται σ'αυτό το νήμα...Σκοτώνεις κουνούπι με bazookas και αναρωτιέσαι πως/τι/που/πότε γίνονται οι συνδέσεις των ανεμιστήρων για επίτευξη ακόμη μεγαλύτερης ησυχίας ή ψάχνεις να βρεις ποιά readings ειναι λάθος? Πιστεύω ότι αυτη η ψήκτρα τον επεξεργαστή σου μπορεί να τον έχει και για πλάκα ακόμα και passive. Ρε παιδια παρεξηγήσατε! Σαφώς και ξέρω οτι αυτή η ψύκτρα είναι τερατάκι αλλα δεν το κάνω για να δώ μέχρι πόσο πιο σιγά πάει. Οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε ψύκτρα θα μπορουσε να κάνει αυτό το thread για να μάθει με ποιο πρόγραμμα παρουσιάζει με τον πιο ακριβή τρόπο την θερμοκρασία του επεξεργαστή του! Εγώ προσωπικα το άνοιξα για να ξέρω ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ και σε άλλα pc. Δοκίμασε να τον ξεκλειδώσεις και δες μετά πού θα πάνε οι θερμοκρασίες. Έχει ένα δίκιο ο Ερνέστος όπως και να το κάνουμε. Το είχα προσπαθήσει αλλα κρασαρε το pc. Ίσως να το ξαναδοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Δεκέμβριος 25, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2010 Ρε παιδια παρεξηγήσατε! Σαφώς και ξέρω οτι αυτή η ψύκτρα είναι τερατάκι αλλα δεν το κάνω για να δώ μέχρι πόσο πιο σιγά πάει. Οποιοσδήποτε με οποιαδήποτε ψύκτρα θα μπορουσε να κάνει αυτό το thread για να μάθει με ποιο πρόγραμμα παρουσιάζει με τον πιο ακριβή τρόπο την θερμοκρασία του επεξεργαστή του! Εγώ προσωπικα το άνοιξα για να ξέρω ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιώ και σε άλλα pc.Το είχα προσπαθήσει αλλα κρασαρε το pc. Ίσως να το ξαναδοκιμάσω. My bad in that case! Και πολύ καλά κάνεις να θέλεις να μάθεις. Προφανώς κάποιο μπέρδεμα υπάρχει με τα readings, οπότε ακριβή εφαρμογή και 100% εγγυρότητα δε θα έχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.