ianos666 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 εδω και ενα μηνα οποτε ανοιγω το pc δεν προλαβαινει να κανει το χαρακτηριστικο "μπιπ" και επανακκινει και ισως να το κανει και δευτερη φορα . Μετα ανοιγει κανονικα. Σπανια θα ανοιξει με την πρωτη προσπαθεια. και δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει. Να πω οτι δεν εχω πειραξει τιποτα στα ρευματα μηπως ειναι σημαδια του τροφοδοτικου οτι τελειωνει ο χρονος του ? ειναι chieftec 750w και το συστημα το εχω 3,5 χρονια please help ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Δεκέμβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 φιλε μου 99 τις 100 το cdrom ειναι.προσπαθει να bootarei και δεν μπορει γιατι ειναι στα τελευταια του. βαλτο απο τη bios να διαβαζει πρωτα τον σκληρο και ξεσυνδεσε το cdrom να δεις αν ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Δεκέμβριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 ευχαριστω φιλε μαλλον αυτο ηταν .... αποσυνεδεσα τελιως το dvdrom ( εκανε και κατι περιεργους θορυβους οταν bootαρε σαν να χτυπαει κατι μεσα του αλλα δεν εδινα σημασια τοσο καιρο ) και ηδη αγορασα αλλο ! μια χαρα ανοιγει και τον εβαλα να bootαρει απο τον δισκο !thanks !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Δεκέμβριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 να 'σαι καλα φιλε, χαιρομαι που βοηθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.