Jump to content

Εδω το FUN Club ProlimaTech Armageddon

overvolt

Recommended Posts

Βάλτε φωτογραφίες , σχόλια , βάλτε ότι θέλετε εκτός από την Πεθερά σας . :)

Και βέβαια από ενθουσιασμό ξεκινάω το θέμα .... δεν λασκάρισαν οι βίδες .. στα αγεροντάματα !!

Πήρα το τούβλο μου από Αγγλία , και τον γνήσιο ανεμιστήρα από Γερμανία .. Blue Vortex 140mm

Ο φουκαράς ο Q6600 παραπονιέται ότι παγώνει .. :fun:

Πραγματικά θαυμάσιο το εργαλείο ..

( Οι φωτογραφίες όχι πάνω από 800Χ600 . για μην σπάει το φόρουμ )

bluevortex.jpg

atlash.jpg

atlasinner.jpg

• 1 month later...
Αν είχα αερόψυξη πάντως, αυτή τη ψύκτρα θα διάλεγα. Πανέμορφη... Δώσε και καμμιά θερμοκρασία μαζί με τις φωτό :p

Τι να δώσω μωρέ .... :)

Για το Q6600 στα μαμά ρολόγια , αυτή είναι καταψύκτης για ψάρια .. :smoke:

Να σε καλά .. :)

Παράδειγμα με απλή χρήση ίντερνετ .. ως φορτίο .

( περί ανεμιστήρων : ο 14αρης δουλεύει στις 1000 στροφές οταν οι πυρήνες φτάσουν πάνω από 45C , και στο Battlefield Bad Company 2 δεν ξεπερνούν οι πυρήνες τους 43C !! .

Οι ανεμιστήρες κουτιού φτάνουν στο μέγιστο 1300 στροφές ( ελεγχόμενοι με σενσορα αυτόματα) , αρα είναι κατανοητό το πόσο χαλαρά είμαι από θερμοκρασίες και θόρυβο.

Ο μικρος 70αρης στο chipset έχει τελική 8000 στροφές , δεν ανέβασε ποτέ πάνω από 2400 ,

βέβαια ευθύνεται και η παροχή του σε βολτ μιας και η μητρική σε εκείνο το πριζακι ανεμιστήρα δίνει 5V έξοδο )

roomtemp.jpg

Εγω σκεφτομαι να την βαλω στον i5 μου (i5 750) αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα την παιρνει στο υψος το κουτι μου. Το κουτι ειναι ενα παλιο αγνωστης μαρκας, και εξωτερικα το φαρδος του κουτιου ειναι 20cm. Επειδη δεν εχω πολυ εμπειρια, μπορειτε να με διαφωτισετε στο αν την παιρνει η αν τζαμπα την σκεφτομαι?

Το δικό μου κουτί με 21 εκατοστά φάρδος την παίρνει οριακά , αλλά χωρίς πρόβλημα.

Εαν έχεις στενότερο, έστω και μισό εκατοστό , θα έχεις πρόβλημα στα σίγουρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.