Jump to content

Όλη η Γη σε αναμονή για τους CCC 10.12

overvolt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μέσα σε μερικές ώρες , θα ανοίξουν οι πόρτες , και θα εμφανιστεί η Νέα έκδοση οδηγών ,

με τελείως Νέο πρόσωπο, και μέγεθος στο κατέβασμα .. :)

Να έχετε όλοι το νου σας , και όποιος βρει πρώτος λινκ , ας το βάλει να λάβουμε το φως ..

Τι λένε τώρα ? Ρε μπας και έκαναν κομπίνα στα XP , και το νέο νταλαβερο πάνελ είναι μόνο για τα εφτάρια ?

μάλλον ναι .... βάλε 7

Όχι μάγκα μου , με τίποτα .. Ακόμα και εάν μου τα κάνει δώρο η MS ..

Τα XP τα πλήρωσα 130€ , και ακόμα δεν τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους .. :)

οπως μπηκαν βγηκαν...wow παιζω μονο και μετα απο μερικα λεπτα βγαζει γραμμες...Ελεος να μην μπορω να παιξω παιχνιδι 5 ετιας με pc 1000+ ευρω...

Όχι μάγκα μου , με τίποτα .. Ακόμα και εάν μου τα κάνει δώρο η MS ..

Τα XP τα πλήρωσα 130€ , και ακόμα δεν τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους .. :)

Εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα που δεν παιζει σε 7αρια, τοτε η εμμονη αυτη θα σου στερησει σε ασφάλεια, μιας και τα XP παυουν να υποστηρίζονται σε λιγους μηνες.

Τα εβαλα τα 10.12 και η εικονα της οθονης μου κανει δεξια και αριστερα για λιγα δευτερολεπτα οταν κανω Shutdown και Login και καμια φορα κατα την εναλλαγη εικονας στην οθονη μου:wall:

To ιδιο μου συνεβει και με τα 10.11 και αναγκαστηκα να παω να εγκαταστησω τα 10.10 οπου με εκεινα δεν μου παρουσιαζεται το φαινομενο

Τα drivers της ΑΤΙ χειροτερευουν η μου φαινεται ???!!!

Ειναι δυνατον εν ετη 2010-2011 να δημιουργει τετοια ανοητα bugs η ATI απο την δικια της προγραμματιστικη απερισκεψια ??

Βουρ για nvidia λυση στην επομενη αγορα μου

Εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα που δεν παιζει σε 7αρια, τοτε η εμμονη αυτη θα σου στερησει σε ασφάλεια, μιας και τα XP παυουν να υποστηρίζονται σε λιγους μηνες.

Ούτως η άλλος , τα XP δεν θεωρούνται στόχος για τα ζητήματα περί ασφάλειας .

Και περί " αναστολή υποστήριξης " , είναι κάτι, που τελευταία όλο και μεταβάλει την ημερομηνία εφαρμογής,

τελικά αυτό που θα επηρεάσει την απόφαση , είναι το κύριο μέγεθος της εγκατεστημένης βάσης .

Το οποίο παραμένει ισχυρό και αμετάβλητο ως ποσοστό .

On Topic

Ο 10.12 δουλεύει μια χαρά στην 5770 ..

Όσοι φίλοι έχουν προβλήματα , ή να γράφουν συγκεκριμένα που το έχουν , και τι κάρτες έχουν ,

και ποιο παιχνίδι βρόντηξε !!

ή να στείλουν τα παράπονα στην ΑΤΙ .. εεε AMD ...

Ούτως η άλλος , τα XP δεν θεωρούνται στόχος για τα ζητήματα περί ασφάλειας .

Και περί " αναστολή υποστήριξης " , είναι κάτι, που τελευταία όλο και μεταβάλει την ημερομηνία εφαρμογής,

τελικά αυτό που θα επηρεάσει την απόφαση , είναι το κύριο μέγεθος της εγκατεστημένης βάσης .

Το οποίο παραμένει ισχυρό και αμετάβλητο ως ποσοστό .

On Topic

Ο 10.12 δουλεύει μια χαρά στην 5770 ..

Όσοι φίλοι έχουν προβλήματα , ή να γράφουν συγκεκριμένα που το έχουν , και τι κάρτες έχουν ,

και ποιο παιχνίδι βρόντηξε !!

ή να στείλουν τα παράπονα στην ΑΤΙ .. εεε AMD ...

Offtopic συνεχεια

Πιστευεις οτι οποισδηποτε στοχοποιησει ενα λειτουργικο θα επιλεξει απλους χρηστες ή εταιρίες; Γιατι μεχρι στιγμης οι περισσοτεροι απλοι χρηστες κανουν μετάβαση σε 7αρι ειτε οικιοθελώς (αγορα) ειτε μη οικιθελώς (αγορα νεου υπολογιστη). Οι εταιρίες ειναι αυτες που μενουν πισω και αυτο λογο κοστους (αλλο να αλλαξεις λειτουργικο σε 2 υπολογιστες αλλο σε 500). Οταν βγει με το καλο το SP1 θα γινει μαζικη μετακομιση.

end offtopic

Βρε δεν τα βάζω τα ρημάδια τα 7αρια ...

Και δεν με νοιάζει τι έχουν στο μυαλό τους , συμφέροντα και μόδες .

Εγώ έχω το δικό μου μυαλό , και με αυτό κινούμε.

end offtopic

οπως μπηκαν βγηκαν...wow παιζω μονο και μετα απο μερικα λεπτα βγαζει γραμμες...Ελεος να μην μπορω να παιξω παιχνιδι 5 ετιας με pc 1000+ ευρω...

Τελικα εφταιγε η καρτα και με καλεσαν απο Πλαισιο για αλλαγη.Για αποκατασταση του παραπανω...

Αν και εχθές κατέβασα τους drivers για έναν φίλο που του πούλησα μια HD4670, δεν έδωσα σημασία στο version.. Κατεβάζω ξανά τώρα..

Εγώ περιμένω αύριο να παραλάβω, Battlefield - Bad Company 2 boxed ...

Εκεί θα δω τα κουράγια από τους οδηγούς ... και την κάρτα ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.