overvolt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 Μέσα σε μερικές ώρες , θα ανοίξουν οι πόρτες , και θα εμφανιστεί η Νέα έκδοση οδηγών , με τελείως Νέο πρόσωπο, και μέγεθος στο κατέβασμα .. Να έχετε όλοι το νου σας , και όποιος βρει πρώτος λινκ , ας το βάλει να λάβουμε το φως ..
overvolt Δεκέμβριος 13, 2010 Author #5 Δεκέμβριος 13, 2010 Μέσα και εγώ ... αλλά μικρο μου φαίνεται το πακέτο ...δώστε λινκ στο λαό μνα καούμε !!!XP 32 bit http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_xp-32.aspx
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 13, 2010 #6 Δεκέμβριος 13, 2010 110mb λίγα τα λέτε ?from here http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
overvolt Δεκέμβριος 13, 2010 Author #7 Δεκέμβριος 13, 2010 Τι λένε τώρα ? Ρε μπας και έκαναν κομπίνα στα XP , και το νέο νταλαβερο πάνελ είναι μόνο για τα εφτάρια ?
overvolt Δεκέμβριος 13, 2010 Author #9 Δεκέμβριος 13, 2010 μάλλον ναι .... βάλε 7 Όχι μάγκα μου , με τίποτα .. Ακόμα και εάν μου τα κάνει δώρο η MS .. Τα XP τα πλήρωσα 130€ , και ακόμα δεν τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους ..
Aias Δεκέμβριος 14, 2010 #10 Δεκέμβριος 14, 2010 οπως μπηκαν βγηκαν...wow παιζω μονο και μετα απο μερικα λεπτα βγαζει γραμμες...Ελεος να μην μπορω να παιξω παιχνιδι 5 ετιας με pc 1000+ ευρω...
narta Δεκέμβριος 14, 2010 #12 Δεκέμβριος 14, 2010 Όχι μάγκα μου , με τίποτα .. Ακόμα και εάν μου τα κάνει δώρο η MS .. Τα XP τα πλήρωσα 130€ , και ακόμα δεν τα έχουν βγάλει τα λεφτά τους .. Εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα που δεν παιζει σε 7αρια, τοτε η εμμονη αυτη θα σου στερησει σε ασφάλεια, μιας και τα XP παυουν να υποστηρίζονται σε λιγους μηνες.
Vasot Δεκέμβριος 14, 2010 #13 Δεκέμβριος 14, 2010 Τα εβαλα τα 10.12 και η εικονα της οθονης μου κανει δεξια και αριστερα για λιγα δευτερολεπτα οταν κανω Shutdown και Login και καμια φορα κατα την εναλλαγη εικονας στην οθονη μου To ιδιο μου συνεβει και με τα 10.11 και αναγκαστηκα να παω να εγκαταστησω τα 10.10 οπου με εκεινα δεν μου παρουσιαζεται το φαινομενο Τα drivers της ΑΤΙ χειροτερευουν η μου φαινεται ???!!! Ειναι δυνατον εν ετη 2010-2011 να δημιουργει τετοια ανοητα bugs η ATI απο την δικια της προγραμματιστικη απερισκεψια ?? Βουρ για nvidia λυση στην επομενη αγορα μου
overvolt Δεκέμβριος 14, 2010 Author #14 Δεκέμβριος 14, 2010 Εκτος αν εχεις καποιο προγραμμα που δεν παιζει σε 7αρια, τοτε η εμμονη αυτη θα σου στερησει σε ασφάλεια, μιας και τα XP παυουν να υποστηρίζονται σε λιγους μηνες.Ούτως η άλλος , τα XP δεν θεωρούνται στόχος για τα ζητήματα περί ασφάλειας .Και περί " αναστολή υποστήριξης " , είναι κάτι, που τελευταία όλο και μεταβάλει την ημερομηνία εφαρμογής,τελικά αυτό που θα επηρεάσει την απόφαση , είναι το κύριο μέγεθος της εγκατεστημένης βάσης . Το οποίο παραμένει ισχυρό και αμετάβλητο ως ποσοστό .On Topic Ο 10.12 δουλεύει μια χαρά στην 5770 .. Όσοι φίλοι έχουν προβλήματα , ή να γράφουν συγκεκριμένα που το έχουν , και τι κάρτες έχουν ,και ποιο παιχνίδι βρόντηξε !!ή να στείλουν τα παράπονα στην ΑΤΙ .. εεε AMD ...
narta Δεκέμβριος 15, 2010 #15 Δεκέμβριος 15, 2010 Ούτως η άλλος , τα XP δεν θεωρούνται στόχος για τα ζητήματα περί ασφάλειας .Και περί " αναστολή υποστήριξης " , είναι κάτι, που τελευταία όλο και μεταβάλει την ημερομηνία εφαρμογής,τελικά αυτό που θα επηρεάσει την απόφαση , είναι το κύριο μέγεθος της εγκατεστημένης βάσης . Το οποίο παραμένει ισχυρό και αμετάβλητο ως ποσοστό .On Topic Ο 10.12 δουλεύει μια χαρά στην 5770 .. Όσοι φίλοι έχουν προβλήματα , ή να γράφουν συγκεκριμένα που το έχουν , και τι κάρτες έχουν ,και ποιο παιχνίδι βρόντηξε !!ή να στείλουν τα παράπονα στην ΑΤΙ .. εεε AMD ...Offtopic συνεχειαΠιστευεις οτι οποισδηποτε στοχοποιησει ενα λειτουργικο θα επιλεξει απλους χρηστες ή εταιρίες; Γιατι μεχρι στιγμης οι περισσοτεροι απλοι χρηστες κανουν μετάβαση σε 7αρι ειτε οικιοθελώς (αγορα) ειτε μη οικιθελώς (αγορα νεου υπολογιστη). Οι εταιρίες ειναι αυτες που μενουν πισω και αυτο λογο κοστους (αλλο να αλλαξεις λειτουργικο σε 2 υπολογιστες αλλο σε 500). Οταν βγει με το καλο το SP1 θα γινει μαζικη μετακομιση.end offtopic
overvolt Δεκέμβριος 15, 2010 Author #16 Δεκέμβριος 15, 2010 Βρε δεν τα βάζω τα ρημάδια τα 7αρια ... Και δεν με νοιάζει τι έχουν στο μυαλό τους , συμφέροντα και μόδες . Εγώ έχω το δικό μου μυαλό , και με αυτό κινούμε. end offtopic
Aias Δεκέμβριος 19, 2010 #17 Δεκέμβριος 19, 2010 οπως μπηκαν βγηκαν...wow παιζω μονο και μετα απο μερικα λεπτα βγαζει γραμμες...Ελεος να μην μπορω να παιξω παιχνιδι 5 ετιας με pc 1000+ ευρω...Τελικα εφταιγε η καρτα και με καλεσαν απο Πλαισιο για αλλαγη.Για αποκατασταση του παραπανω...
Ghost Δεκέμβριος 19, 2010 #18 Δεκέμβριος 19, 2010 Αν και εχθές κατέβασα τους drivers για έναν φίλο που του πούλησα μια HD4670, δεν έδωσα σημασία στο version.. Κατεβάζω ξανά τώρα..
overvolt Δεκέμβριος 19, 2010 Author #19 Δεκέμβριος 19, 2010 Εγώ περιμένω αύριο να παραλάβω, Battlefield - Bad Company 2 boxed ... Εκεί θα δω τα κουράγια από τους οδηγούς ... και την κάρτα ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.