overvolt Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2010 Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση , έτσι δεν λένε ? Έτσι και εγώ πέρασα την πόρτα της SAPPHIRE , για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα , το οποίο είχε να κάνει , ότι με το ξύπνημα του μηχανήματος από Stand-by , η κάρτα κατά περιόδους , πέταγε όπως τα λέμε σκουπίδια στα 2D ... Και άρχιζε η επιφάνεια εργασίας , να αποκτά διαβρωμένα σε χρώμα εικονίδια , και κάτι πράσινες πιτσιλιές διακοπτόμενες , λες και χιόνιζε μέσα στην οθόνη . Το φαινόμενο γιατρεύονταν προσωρινά , μόλις φόρτωνα ένα νέο παράθυρο, και ανάγκαζα την κάρτα να λειτουργήσει, περνώντας από τον χρονισμό ηρεμίας ... 157 - 300 , σε θέση μάχης με τον κανονικό χρονισμό. Όταν βέβαια ξεκινούσε το μηχάνημα , από κλειστό , όλα ήταν μέλι γάλα .. Μετά από όλα αυτά , και εφόσον το προβληματάκι επέμενε με ότι Driver και εάν δοκίμασα. Χτύπησα την ηλεκτρονική πόρτα της SAPPHIRE . Η κάρτα είναι καινούργια , αγοράστηκε από επίσημο κανάλι στη Γερμανία , και δηλώθηκε στην SAPPHIRE από την πρώτη μέρα . Μέσα σε τέσσερις ώρες από την κατάθεση τεχνικού προβλήματος , πήρα απάντηση και οδηγίες και νέο BIOS !! Ακολουθώ την διαδικασία με επιτυχία , και τους ειδοποιώ ότι έγινε η αναβάθμιση , και θα δοκιμάσω το σύστημα και βλέπουμε .. Η απάντηση τους ήρθε σε 15 λεπτά ... : βεβαίως να βοηθήσουμε αν χρειαστείτε οτιδήποτε !! Το πρόβλημα λύθηκε ... και παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία .. Και πέρα από αυτό , Η διαδικασία ώστε να ενεργοποιήσω την κατάθεση του τεχνικού ερωτήματος . Με ενημέρωσε ότι με την εγγραφή μου στο Club των φίλων της SAPPHIRE , δικαιούμαι ΔΩΡΕΑΝ και μια Άδεια από το πρόγραμμα Driver Cleaner .. Μιας και την συγκεκριμένη εποχή διαθέτουν ως Δώρο 1000 άδειες . Τι να πω και εγώ τώρα ως καταναλωτής !! ... Συγχαρητήρια και 1000 Μπράβο τους :smoke: Και μια συμβουλή για το λαό .... να μάθετε όλοι καλά Αγγλικά .. . . . . Καλές γιορτές σε όλους !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Δεκέμβριος 14, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2010 Τους αξίζουν συγχαρητήρια...στο ελλαδισταν θα σου έλεγαν πως φταίει η κακοκαιρία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 14, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2010 Οσο σκέφτομαι , οτι κάποτε έσκασα 360€ στο eshop.gr για μια MSI (Nvidia) 6800GT,και είχα τα ίδια συμπτώματα , εστειλα την καρτα πισω , έφαγα δυο βδομαδες ταλαιπωρια ,και μου έστειλαν άλλη , μεταχειρισμένη , με τα ίδια συμπτώματα !! Μου ανεβαίνουν οι πιέσεις ... Τόσο δύσκολο ήταν να αναζητούσαν , μια ενημέρωση Bios !! Τέλος πάντων , περασμένα ναι , ξεχασμένα όχι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.