tavlamari Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2010 καλησπερα.σε λιγες μερες θα βρισκομαι στη Βουλγαρια και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις πως ενεργοποιω το roaming στο whats up της cosmote.ειχα ρωτησει στον γερμανο,μου εδωσαν ενα τηλ αλλα απο εκει δεν εβγαλα ακρη.αν καποιος ξερει κατι ας μου πει.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.απλα βαλε μια καρτα πριν φυγεις να εχει μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Δεκέμβριος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 α ετσι απλα?καλως τοτε γιατι νομιζα οτι θα ηταν κατι που ηθελε και λιγο τρεξιμο.ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 αυτο που λες παλαιοτερα που θυμαμαι επαιζε για τις συνδεσεις.στα καρτοκινητα δεν κανεις τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Δεκέμβριος 13, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 εγώ έχω watsup και μολις γύρισα απο ιταλία. δεν είχα πρόβλημα. απλά βάλε κάρτα να έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Δεκέμβριος 14, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2010 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο κατω οριο στην καρτα που χρειαζεται? Εννοω, πχ να πρεπει να εχεις τουλαχιστον 5 ευρω καρτα αλλιως δεν μπορεις να το κανεις/δεχεσαι κλησεις. Επειδη νομιζω οτι κατι τετοιο ειχε παρει το ματι μου.Για what's up παντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.