Jump to content

ram rabus

georgecurse

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΕΧΩ ΕΝΑ Ρ4 1,5 ΜΕ ΜΝΗΜΗ 256 RABUS (4*64MB) KAI TOY ΕΒΑΛΑ 4*256ΜΒ RABUS KAI EIXE ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 100% ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

MOTHEBOARD: QDI PLATINIX 4/4X

CPU: P4 1,5

RAM: 256 RABUS (4*64)

VGA: GEFORSE 2 MX 32MB

Δηλαδή όταν βάζεις πάλι τις παλιές μνήμες που είχες δουλεύει κανονικά;

Επίσης καλό θα ήταν να μη γράφεις με κεφαλαία;)

δοκίμασε για αρχή μόνο με τα 2x256.....επίσης πρόσεξε να τις βάλεις στις σωστές θέσεις ανάλογα τη μητρική που έχεις...

αν δεν παρατηρηθεί το ίδιο βάλε τις άλλες 2x256.κάνε συνδυασμούς στις θέσεις και δες αν κάποια μνήμη σου δημιουργεί το θέμα ή φταίει οτι η μητρική ζορίζεται με full καλυμμένες μνήμες.

μεγάλο μανίκι τα rambus πάντως φίλε μου.είχα τέτοιο μηχάνημα παλιά και ευτυχώς το δωσα γρήγορα και ησύχασα.

το δοκιμασα με τισ παλιεσ και λειτουργη μια χαρα. και δοκιμασα και 2*256 με 2*64 σε διαφορου συνδιασμου και δεν λειτουργη. εγω λεω μηπως πρεπει να αλλαξω καμια ρυθμιση στο Βιος του υπολογιστη για να της δεκτη. η μηπως δεν τησ δεχεται το motheboard genika.

Οι rabus ηταν στα 800 και στα 1066 θυμαμαι ειχα ενα συστημα με rim στα 1066 που τοτε υπηρχαν μονο οι ddr2 στα 800 και ηταν πανακριβες οι rabus τοτε.

Μηπως αυτες που βαζεις ειναι στα 1066 και δεν τις σηκωνει η μητρικη?

Η ΜΝΗΜΕΣ RABUS EINAI 800 ΚΑΙ H ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ HERTZ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΟ BIOS.

το 100% της CPU, σίγουρα θα είναι κάτι άλλο, memtest έχεις τρέξει; έχεις δοκιμάσει να περάσεις πάλι τα windows;

Όταν έβαλα της ram rabus 256 έκανα φόρματ και πέρασα τα windows xp home edition και για να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκανε τρεις ώρες, μήπως πρέπει να περάσω πιο καινούργια έκδοση .

Το memtest πως γίνεται και τι είναι.

Μην γραφεις με κεφαλαια.

Στην πρωτη ευκαιρια κανε ενα κοπο και αλλαξε τις κταχωρωρησεις σου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.