Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2010 Καλησπερα. Πηρα προχτες απο ενα παληκαρι μια Gaiward 8800gt. H πρωτη μου PCI-E καρτα! Την δοκιμασαμε σε 40αρα με το Call of duty,ηταν απιστευτη. Προφανως και την τσιμπησα. Πηγα τωρα να την βαλω σε μια Mobo MSI P965 Neo ,ξεχασα να βαλω το καλωδιο τροφοδοσιας της καρτας και παταω το ON. Ακουσα ενα σφηριγμα συνεχομενο και πατησα να το κλεισω... Εβαλα το καλωδιο τροφοδοσιας. Βασικα εχω ενα coolermaster modular και εχει 2 6πινα σε 6πινα και 2 8πινα σε 6πινα. Τα δοκιμασα και τα δυο ...και δεν διχνει τιποτα στην οθονη μου. ΓΙΑΤΙ??? Β Ο Η Θ Ε Ι Α!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 12, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Η μητρική σου πρέπει να έχει pci expressx16 1.x ενώ η συγκεκριμένη νομίζω πως χρειάζεται την 2η έκδοση. Αν είναι έτσι τότε λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά η κάρτα δεν κάνει στη συγκεκριμένη μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Η μητρική σου πρέπει να έχει pci expressx16 1.x ενώ η συγκεκριμένη νομίζω πως χρειάζεται την 2η έκδοση. Αν είναι έτσι τότε λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά η κάρτα δεν κάνει στη συγκεκριμένη μητρική.δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα! την ξαναδοκιμασες στου φιλου σου να δεις αν παιζει κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 12, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα! την ξαναδοκιμασες στου φιλου σου να δεις αν παιζει κανονικα?...Οχι. Προχτες το βραδυ την πηρα...και σημερα πηγα να τα στησω. Και εγινε αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Δεκέμβριος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Εμενα δουλεύει μια χαρα στη striker μου που εχει 1.χ αν δεν κάνω λαθος.Χωρις τροφοδοσία να την βάλεις παλι δεν παθαίνει κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Δεκέμβριος 12, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 τα καλοδια της οθονης τα ελενξες?τις υποδοχες των καλοδιων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 12, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Τελικά δεν έχει κάποιο πρόβλημα η μητρική σου με την συγκεκριμένη κάρτα.Για να καταλάβουμε τι φταίει χρειάζεται να δοκιμάσεις την μητρική με άλλη κάρτα γραφικών και την κάρτα σου σε άλλη μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 12, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 τα καλοδια της οθονης τα ελενξες?τις υποδοχες των καλοδιων?Την εχω δοκιμασει με 3 οθονες... μια χαρα ειναι αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 12, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Δεν τίθεται θέμα pci version. Κάνα σκάλωμα θα έφαγε η μητρική, βρες μια άλλη κάρτα και δοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 12, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Δεν τίθεται θέμα pci version. Κάνα σκάλωμα θα έφαγε η μητρική, βρες μια άλλη κάρτα και δοκίμασε.Ναι...το ψαχνω! Αλλα αν τελικα δουλευει με την αλλη? Αφου και τα δυο (mobo κ gpu) τα πηρα αυτες τις μερες και δοκιμαστηκαν πριν την αγορα....και ηταν μια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 13, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Update bios, αρχικά σε mobo και μετά σε vga...θέμα με το pci-e είναι...συνήθως φτιάχνει εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 13, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Update bios, αρχικά σε mobo και μετά σε vga...θέμα με το pci-e είναι...συνήθως φτιάχνει εύκολα.Τελικα εβαλα μια 'καμμενη' Albatron επανω και παιζει...οποτε για αρχη ξερουμε οτι δεν φταιει η mobo.Τωρα για την gpu ξαναλεω οτι προχτες την πηρα απο ενα παληκαρι...πηγα σπιτι του και παιξαμε το τελευταιο call of duty σε 40αρα....αρα και αυτη δουλευε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 13, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Οπως είπα...είναι θέμα συμβατώτητας με το pci-e 2.0.Ξεκίνα με update bios της μητρικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Δεκέμβριος 13, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 το ειχα παθει και εγω με την Gigabyte GA-73PVM-S2 και ati 4850 της asus. δεν ξερω τι εφταιγε παντως ακουγα ενα δυνατο σφυριγμα, κατα τα αλλα κομπλε! ισως να εγταιγε το γεγονος οτι η μητρικη μου εχει chipset nVidia GeForce 7100 και δεν συνεργαζοταν,δεν ξερω παντως εχω δοκιμασει 8800gt,9400gt και 9800gt που εχω τωρα και δεν το εχει ξανακανει με καμια αλλη. Υ.Γ. sorry για το ... ανεφερα το δικο μου περιστατικο μηπως βοηθησε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 13, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Καλησπερα εκ μερους μου σε ολους τους κυριους που συνευρεθηκαν στο προβλημα μου... Σημερα αντιμετωπησα ισως κατι πολυ περιεργο και θελω να μου πειτε την γνωμη σας. Το θετω σαν απορια/ερωτημα στους κυριους (που ισως εχουν και δικιο) που ειναι της αποψης οτι πρεπει να κανω αναβαθμηση το bios για να παιξει η 8800gt .... Σημερα (πριν λιγο) που αγορασα απο εναν παληκαρο μια ASUS EAH5870 γιατι παιζει μια χαρα οεο??? Ειναι λογικο να παιζει ακομα και μια απο τις καλες καρτες και να μην παιζει μια καρτα 3 χρονων πριν??? Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 13, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η 8800gt . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 13, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχει η 8800gt . . . Και επαναλαμβανω οτι προχτες στο σπιτι του παληκαρου που μου την πουλησε ... (δεν φαινοταν για ατομο που θα κοροιδευε για 40 ευρω,απο το σπιτι και το pc του και μονο),επαιξε μια χαρα σε 40αρα το call of duty. Οποτε το προβλημα εμφανιστικε μετα απο τον αερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 13, 2010 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Θέλει bios update η vga...λογικά υποστηρίζει μέχρι 1,1 και συ έχεις 1,0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Δεκέμβριος 13, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Θέλει bios update η vga...λογικά υποστηρίζει μέχρι 1,1 και συ έχεις 1,0.Και πως γινεται το bios update της gpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Δεκέμβριος 13, 2010 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Πριν το κάνεις, αν μπορείς δοκίμασε την κάπου αλλού...Θα πρότεινα να στείλεις mail στην κατασκευάστρια και να της εξηγήσεις και λογικά αυτοί θα στείλουν νεο bios με οδηγίες.Εναλλακτικά, ReMOSitory :: mvk.tech :: NVIDIA GeForce GTX 480 470 465 460 ATI Radeon HD 5970 5870 5850 5830 :: MVKTech :: On the Edge of Technology έχει πολλά bios, ψάξε το κατάλληλο για την δικία σου (προσοχή και revision). H διαδικασία καθεαυτή είναι εύκολη και προϋποθέτει κάποιο bootable stick ή floppy, και γίνεται με το nvflash.Καλό θα ήταν να έχεις και μια παλιά pci απλή κάρτα, σε περίπτωση στραβής για να ξαναflashαρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.