Jump to content

συνδεση pc με παλιο xbox

pas2007

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδια .

Έχω συνδέσει το παλιο XBOX με το pc μεσω Lan ωστε να του ανεβαζω αρχεια μεσω FTP. Ειναι συνδεδεμενο πανω ενα hub μαζι με τους υπόλοιπους υπολογιστες.

Το θεμα ειναι οτι θελω να του δωσω και internet του xbox αλλα Internet εχω μονο απο wifi για τα pc. Έχω δοκιμασει με γεφυρες απο windows xp και μεσω ubuntu 10.04 αλλα δεν καταφερα τιποτα. Σε εναν υπολογιστη εχω καρτα lan και wifi αλλα δεν ξερω να τα γεφυρωσω μαλλον.

Εννοειται οτι δεν σκεφτομαι να δωσω λεφτα για το xbox wifi adapter αλλα ουτε και με Homeplug. Ψαχνομαι για καποιο λογισμικο που κανει τον υπολογιστη να δουλευει σαν router.

Τι εναλλακτηκες εχω?

Ναι αυτο θελω αλλα δεν τα καταφερνω με τις γεφυρες δικτου ουτε σε linux ουτε σε windows και ουτε απλα να κανω κοινοχρηστη την wifi συνδεση Internet. Οταν κανω καιτ απο ολα αυτα δεν εχω Internet απλα. Αυτο που σκεφτομαι ειναι να βαλω μια δευτερη καρτα Lan στο pc και να φτιαξω γεφυρα αναμεσα στην wifi και στην καρτα Lan.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.