iroibiza Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2010 Καλησπέρα σας! είμαι νέα στο χώρο και γνωρίζω πιο πολλά από κινητά! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το laptop μου lenovo αλλά λίγο παλιό. Μετά από κλείσιμο απότομο(όχι τερματισμός)με βγάζει σε μία οθόνη τη γνωστή μαύρη που έχει ως επιλογή τα γνωστά ασφαλής λειτουργία,κανονική εκκίνηση,τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις Οτιδήποτε και αν επιλέξω με γυρνά πάλι σε αυτή την οθόνη. Δεν μπαίνω στα windows ενώ φαίνεται να φορτώνονται . Τροφοδοτικό δεν πιστεύω να είναι γιατί ανοίγει.Σωστά? Μπορώ να το επιλύσω? Τα δεδομένα στο σκληρό μου δίσκο έχουν χαθεί? :...: Σας ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 13, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 Μάλλον corrupt αρχείο επειδή έκλεισε απότομα (αν και δε γίνεται αυτό να κλείσειαπότομα εκτός αν αποσύνδεσες την μπαταρία).Βάλε το cd λειτορυγικού και κάνε repair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iroibiza Δεκέμβριος 13, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 καλησπέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση οχι δεν έβγαλα την μπαταρία απλά πίεστηκε το κουμπί η καλυτερα έκλεισε βάναυσα αρκετές φορές γτ κολλούσε! το έβαλα αλλά δεν το διαβάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnamd Δεκέμβριος 13, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2010 ανηξε σε ασφαλη λειτουργεια και κανε επαναφορα συστηματος, αν δεν βαλε το δισκο τον windows και κανε επιδιωρθωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.