Jump to content

Recommended Posts

Είναι περισσότερο για τους modders.Θα μπορούν ευκολα να φτιάχνουν πολλά και διάφορα mods.Οι παίζοντες σε λίγο καιρό θα δούμε πολύ καλά mods.

Success!

Skyrim: High Resolution Texture Pack (Free DLC) is now registered to your account on Steam.

To access your new content, simply launch this game from your games list on Steam.

Έχω θεραπεύσει τον Farkas και έχω κάνει τρία quests από τον Vilkas και ακόμη να μου βγάλει την επιλογή να θαραπεύσω και αυτόν ώστε να θεραπευτώ και εγώ μετά.

WTF?

Το καλύτερο mod με διαφορά!:hehe:

Steam Community :: Steam Workshop :: Item Details

Όσο περίεργο και αν φαίνεται στις 30+ ώρες που έχω ρίξει στο παιχνίδι, άντε να το χω ακούσει 4 φορές... :...:

Πόσο μεγάλο είναι το High Res pack; Επίσης είναι το ίδιο με το mod αλλά ενσωματωμένο ή βγάλανε επίσημο;

Το τερματισα last week @lvl39 αν θυμαμαι καλα.

Το "κακο" ειναι οτι πλεον ειμαι τοσο τουμπανος που ολα φευγουν με 2 power strikes, βαρια.

Μονο κατι named δρακοι αντεξαν 2 διπλα power strikes (παιζω dual axe spec, furry warrior for ever :p). K με τοσο armor μου κλανουν οι melee, οι casters με βιαζουν χαλαρα ομως... Ολα αυτα σε Master mode...

Κανω καμια εξερευνηση που κ που αλλα βαρεμαρα πλεον, χαζα κ μισα επαναλαβανομενα q μειναν...

/Off topic

Πες μου εναν(1!) λογο που εβαλες τον Bush avatar...! >_<

(edited)

Από τη στιγμή που έφτιαξα το smithing,alchemy,enchanting με τον γνωστό τρόπο και αναβάθμισα το τόξο μου και 2 κομμάτια jewellery έχασα κάθε ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

one-shot τα πάντα, άντε 2 shot το πολύ ειδικά από stealth, critical->dead

νο φαν ενιμορ, και όλα αυτά χωρίς ίχνος cheating. Εύκολα εφικτό

Έγινε επεξεργασία από darkCount

Eγω αφου σκότωσα τον alduin (lvl 56) εκανα ενα save και ειπα στον χαρακτηρα μου ''stay here ill be back'' , απο τοτε εχω να καθισω στο δωμάτιο με το σταθερο :hehe: . Θα γυρίσω ομως καποια στιγμη γιατι εχω dark brother hood & wherewolfes . Tωρα τελειώνω το tomb raider 2 στο laptop ( καναπες + sleeping bag = lfe )