Jump to content

Elder Scrolls V: Skyrim

astrolabos

Recommended Posts

Είχα ctd και πριν βάλω HD textures mod, απλά ήταν λιγότερα.Μετά τα hd είχα κάθε 30'.Τώρα τίποτα.Προφανώς αν τα έχεις όλα max settings, συν hd textures, μάλλον επιβάλλεται το 4GB Skyrim mod

Σαν Nord Warrior, τι πρέπει να ανεβάσω και με ποια σειρά προτεραιότητας; Παίζω με 2hand και προς το παρών ανεβάζω αυτό το perk (+100% dmg με 2h). Μετά πάω Smithing για την Daedric και Heavy Armor για mobility?

Αναλόγως τι σου αρέσει περισσότερο δεν υπάρχει κανόνας . Μερικά ανεβαίνουν ουτως η αλλως αναλογα το στυλ του παιχνιδιού σου . Πχ εγω χρησιμοποιώ one hand και heavy armor θα ανεβουν αναγκαστικα γιατι καθε χτυπημα που τρως ανεβαινει η πανοπλια που χρησιμοποιεις και η ασπιδα σου ( αν εχεις ) Οπως και καθε χτυπημα που δίνεις . Αυτο που θελει ψιλοπροσοχη ειναι τα περκ εκει διαβαζεις τι σου χρησιμευει περισσοτερο και επιλέγεις ''μονοπατι'' . Επισης ανέβασα το alchemy γιατι αγοραζω Χ υλικά και φτιαχνω πλεον potions που τα πουλάω πολλαπλάσια * . Σημασια να δώσεις στο enchantment πχ γιατι αν το ανεβασεις τερμα φτιαχνεις υλικα με 2πλη δραση πχ σπαθι που κανει ταδε frost damage και παράλληλα soul capture η πανοπλια που δινει + 50 health και ταυτοχρονα health regeneration . Εδω http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Trainers μπορεις να δείς ποιος μπορει να σε εκπαιδεύσει και σε τι για να ανεβεις γρηγορα σε αυτο που θες επι πληρωμη ομως γιαυτο χρειαζεσαι μια πηγή χρημάτων ( βλεπε * . )

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]

Με την 8800 παίζεις; Έχεις περάσει HD textures?

Όχι, πλέον με 5870:p Τα HD Textures τα πέρασα, έτρωγα CTD αλλά τώρα μετά το patch, λέω να τα ξαναπεράσω.

Όχι, πλέον με 5870:p Τα HD Textures τα πέρασα, έτρωγα CTD αλλά τώρα μετά το patch, λέω να τα ξαναπεράσω.

Με το patch δε θα γλιτώσεις ctd.Eγώ τουλάχιστον δεν είδα προκοπή ,παρά μόνο με 4GB Skyrim mod

Ήρθα και γω στην παρέα σας.:p

Ξεκίνησα κλασσικά με adenakiller wood elf archer-ά και δίνω βάση σε bow skills, thief skills, και light armor + 1hand weapon.

έχω παίξει σύνολο καμιά 20αριά ώρες είμαι level11 και μιλάμε για κόλλημα.

έκανα αρκετά λαθάκια και θέλω βοήθεια....

παρότι έβαλα points σε stamina και μετά σε health ο χαρακτήρας μόλις βγει μια γύρα για αποστολή γυρνάει πάντα φουλ βάρος και αναγκάζομαι να πετάω πράγματα για να κάνω fast return σε πόλη.

από θέμα εξοπλισμού λίγα πράγματα....ότι βρίσκω από boss-άκια και chests.

έχω μαζέψει ένα σκασμό από πέτρες κόκκαλα και γενικά materials....αλλά δε βρήκα κάνα noob οδηγό για crafting.

επίσης είμαι πλέον μέλος των Companion αλλά ψάχνω την Lydia και δεν την βρίσκω μετά το ταξίδι για αποστολή με τον Farkas.

Ήρθα και γω στην παρέα σας.:p

Ξεκίνησα κλασσικά με adenakiller wood elf archer-ά και δίνω βάση σε bow skills, thief skills, και light armor + 1hand weapon.

έχω παίξει σύνολο καμιά 20αριά ώρες είμαι level11 και μιλάμε για κόλλημα.

έκανα αρκετά λαθάκια και θέλω βοήθεια....

παρότι έβαλα points σε stamina και μετά σε health ο χαρακτήρας μόλις βγει μια γύρα για αποστολή γυρνάει πάντα φουλ βάρος και αναγκάζομαι να πετάω πράγματα για να κάνω fast return σε πόλη.

από θέμα εξοπλισμού λίγα πράγματα....ότι βρίσκω από boss-άκια και chests.

έχω μαζέψει ένα σκασμό από πέτρες κόκκαλα και γενικά materials....αλλά δε βρήκα κάνα noob οδηγό για crafting.

επίσης είμαι πλέον μέλος των Companion αλλά ψάχνω την Lydia και δεν την βρίσκω μετά το ταξίδι για αποστολή με τον Farkas.

Η Lydia είναι στον Dragons Reach μέσα στο Whiterun.

Από guilds ποια αξίζει περισσότερο για Warrior 2hander κτλπ?