Jump to content

Αναλυση οθόνης 800*600 σε 1024*768

SpawNerGR

Recommended Posts

Έχω μια οθόνη 12" (ναι την πήρα δωρεάν ευτυχώς) της οποίας ο controller πάει μέχρι 800*600.

Εγώ τι σκέφτηκα? Αφού τα netbook μπορούσαν απο 1024*600 να σμικρίνουν στην ίδια οθόνη που βγάζαν εργοστασιακά την ανάλυση 1024*768, λέω μήπως δεν ήταν θέμα του controller της οθόνης και το κάνανε κάποιοι σε software mode.

Δηλαδή πως σε μια φωτογραφία απο το imageshack που ανεβάζουμε εδώ,

κάνει σμίκρυνση την ίδια φωτογραφία ανεξαιρέτου μέγεθους σε ένα Α μέγεθος για να χωρέσει στα πλαίσια του φόρουμ,

αλλά όταν πατάς πάνω της σε κάνει resize στο αρχικό μέγεθος που είναι ανεβασμένη απο τον uploader?

Ε κάτι τέτοιο θέλω και εγώ για την οθόνη μου...

Εχει δικιο ο Vamire δεν μπορεις να κανεις κατι ειναι θεμα Panel και οχι κατι αλλο.

Παραδειγμα σε ενα φορητο που ηταν Full HD 1920X1200 του βαλαμε αλλη οθονη λογω οτι εσπασε και ηταν 1440Χ900

σου ειπα και ποιο πανω κανε σμίκρυνση κειμένου στα windows θα το βρεις στις ιδιότητες οθόνης.:triniti:

Πάντως το 12αρι θα το χρησιμοποιούσα σαν 2 μονιτόρι για torrent-msn-music-rss κλπ :)

Ναι μωρέ για κανα torrent το έχω, αλλά όταν ψάχνω για υποτιτλους μου τι σπάει που πρέπει να κάνω scroll δεξια-αριστερά, αλλά την σμικρυνση την κάνω στον Mozilla όχι στα Windows.

Το πρόβλημα μου όμως όπως κατάλαβες δεν είναι στο λειτουργικό, αλλά στον browser

και στο κάτω κάτω, άλλο είναι να σερφάρεις π.χ. σε σμικρυνση και άλλο να ψάχνεις τα εικονίδια.

Οπότε τα DPI δεν θα τα πειράξω, για τους παραπάνω λόγους

και γιατί θα φαίνεται με αλλαγμένα τα DPI το λειτουργικό σαν να έχει κολήσει κανα γιό,

με την παραμόρφωση και την αναλογία που θα πάρει απο τη διαφορά μεταξύ των γραμμάτων και των παραθύρων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.