Jump to content

Τροφοδοτικό Tagan 580w

PEIR

Recommended Posts

Αγόρασα αυτό το τροφοδοτικό από κάποιον συμφορουμίτη και μου το έδωσε σκέτο χωρίς τα πρόσθετα καλώδια.

Μου είπε ότι τα αγοράζουμε ξεχωριστά. Ξέρει κάποιος από που?

Ευχαριστώ για όποια απάντησή σας.

sorry αλλά σε κορόιδεψε....όλα τα καλώδια συμπεριλαμβάνονται.....υπάρχουν όντως έξτρα καλωδιώσεις (προεκτάσεις) που πωλούνται χωριστά.......αλλά είναι αδιανόητο να στο πούλησε χωρίς τα καλώδια που υπήρχαν ήδη στη συσκευασία.....

παίζει να μας πεις αν ήταν παλικάρι από δω μέσα ή αλλο forum?

Ευχαριστώ για την απάντησή σας.

To τροφοδοτικό έχει πάνω του κολλημένα ένα οκτάρι πράσινο ανοιχτό (μάλλον για το μοβο), ένα 4άρι πράσινο ανοιχτό για μοβο και το 24άρι μαύρο. Έχει τρύπες 1 τεσσάρα πράσινο ανοιχτό, 2 6άρες μπλέ (vga?) και 6 6άρες μαύρες.

Του στέλνω pm τώρα και άν δεν ανταποκριθεί θα δώσω και το username του.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα κράτησε.

Είναι ακριβά αυτά τα καλώδια για να τα αγοράσω?

αυτά τα καλώδια δε βρίσκονται πλέον.....οι προεκτάσεις είναι άχρηστες χωρίς τα αρχικά που κουμπώνουν πάνω στο τροφοδοτικό στις υποδοχές που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία

148091-tagan.jpg

στείλτου και αυτό το λινκ

http://www.pcworld.fr/article/comparatif-de-26-alimentations/tagan-easycon-580-watts/104601/

και πες του οτι η συσκευασία περιελάμβανε και αυτά.......

πόσο το αγόρασες αν επιτρέπεται?

• 1 year later...

Βλέποντας σήμερα το Tagan χωρίς καλώδια είπα να γράψω στο post.

To μήνυμα που του έστειλα:

Καλησπερα, ειδα στο internet οτι το tagan που μου δώσατε εχει και κάποια καλώδια. θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να μην μου δώσετε έστω τα βασικά. Κανονίστε συνάντηση αν θέλετε. Ευχαριστώ γιάννης 697.

Απάντηση καμμιά.

Η αγγελία που έβαλε και το αγόρασα:

http://www.thelab.gr/pwliseis/trofodotiko-tagan-580w-74688.html

[MENTION=13701]PEIR[/MENTION]

οπως σου ειπε κ ο φραγμας τα καλωδια υπαρχουν μεσα

Απλα επειδη το τροφοδοτικο ειναι modular, τα καλωδια αυτα ειναι αποσπομενα

εφοσον δεν ειχε τα καλωδια θα επρεπε να σε ειχε ενημερωσει για αυτο

Αν εχεις το τηλεφωνο του παρτον και πες του να του το επιστρεψεις γιατι χωρις καλωδια σου ειναι αχρηστο... :wall:

συγγνώμη έχεις 2 χρόνια το τροφοδοτικό χωρίς καλώδια και θυμήθηκες τώρα να το ψάξεις?? Χέρι με χέρι έγινε η αγορά? δεν το κοίταξες επιτόπου?

πάντως, για να αποφεύγονται τέτοια, πράγματα καλό θα είναι να υπάρχουν φωτογραφίες του προιόντος στην αγγελία (πραγματικές και όχι από κάποιο site), και να υπάρχει ενα περιθώριο επιστροφής, αν κάτι λείπει όπως εδώ..

Βεβαια δεν εγγυάται κανείς, την επιστροφή, αλλά τουλάχιστον θα αποκλείονται όσοι έχουν την τάση να κοροιδέψουν....

εκτός και αν ειπώθηκε κάτι άλλο στην μεταξύ επικοινωνία

Αγόρασα άλλο από ένα μαγαζί στη Στουρνάρα και έκανα την δουλειά μου γιατί τα καλώδια που κουμπώνουν πάνω στο τροφοδοτικό μου είπε ότι είναι έξτρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.