aquasonic Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2010 Καλησπερα. Ψαχνω κατι σαν και αυτο PSU :: Ms-Tech Power Supply 400W Micro ATX 24 pin MPS-400 Passive-PFC Retail - Visionstudio.gr μονο που να ειναι ποιοτικο και γνωστο (αν και για να πω την πικρη μου αληθεια το συγκεκριμενο δεν το εχω δουλεψει καθολου). Επειδη το κουτι περνει μονο τετοια τροφοδοτικα, και κατα πασα πιθανοτητα θα παιξει Ι5 πανω του, εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε micro-atx? Το psu calculator μου εβγαλε οτι η συνθεση θα τραβαει max ~230w οποτε ειμαι οκ θεωρητικα (βεβαια μια 2η γνωμη δεν ειναι κακη!)
dpolal Δεκέμβριος 12, 2010 #2 Δεκέμβριος 12, 2010 Τα ποιό πολλά τροφοδοτικά της κατηγορίας που ψάχνεις και που κυκλοφορύν εδώ δεν είναι «γνωστά».Aυτό που τα σώνει είναι το γεγονώς πως συνήθως μπαίνουν σε συστήματα με πολύ χαμηλές απαιτήσεις και δεν ζορίζονται.Αυτό που έδωσες καλό φαίνεται πάντως.
SALAMINOMACHOS Ιανουάριος 6, 2011 #3 Ιανουάριος 6, 2011 Καλησπερα. Ψαχνω κατι σαν και αυτο PSU :: Ms-Tech Power Supply 400W Micro ATX 24 pin MPS-400 Passive-PFC Retail - Visionstudio.gr μονο που να ειναι ποιοτικο και γνωστο (αν και για να πω την πικρη μου αληθεια το συγκεκριμενο δεν το εχω δουλεψει καθολου). Επειδη το κουτι περνει μονο τετοια τροφοδοτικα, και κατα πασα πιθανοτητα θα παιξει Ι5 πανω του, εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε micro-atx? Το psu calculator μου εβγαλε οτι η συνθεση θα τραβαει max ~230w οποτε ειμαι οκ θεωρητικα (βεβαια μια 2η γνωμη δεν ειναι κακη!)Εαν μπεις στο CHECKMATE πουλαει επωνυμο BEQUIET mATX PSU.Εγω παντως με ενσωματωμενο mATX 300 W και Ι3-540 δυο σκληρους και DVD-RW ουδεν προβλημα
altri Ιανουάριος 6, 2011 #4 Ιανουάριος 6, 2011 PSU :: Be Quiet Power Supply 300W ATX 24 pin SFX Power BN133 Active-PFC Retail - Visionstudio.gr
tristeno Ιανουάριος 6, 2011 #5 Ιανουάριος 6, 2011 Τα ποιό πολλά τροφοδοτικά της κατηγορίας που ψάχνεις και που κυκλοφορύν εδώ δεν είναι «γνωστά».Aυτό που τα σώνει είναι το γεγονώς πως συνήθως μπαίνουν σε συστήματα με πολύ χαμηλές απαιτήσεις και δεν ζορίζονται.Αυτό που έδωσες καλό φαίνεται πάντως.Από που και ως που καλό? Πως "φαίνεται" το καλό τροφοδοτικό με το μάτι? Δώσε μερικά στοιχεία παραπάνω.
dpolal Ιανουάριος 6, 2011 #6 Ιανουάριος 6, 2011 Από που και ως που καλό? Πως "φαίνεται" το καλό τροφοδοτικό με το μάτι? Δώσε μερικά στοιχεία παραπάνω.PRODUCT DETAIL - MS-TECH Technologyhttp://www.ms-tech.de/eng/index.php/aboutus
tristeno Ιανουάριος 6, 2011 #7 Ιανουάριος 6, 2011 Τι είναι ακριβώς καλό σε αυτό το τροφοδοτικό? Ακόμα και το 300ρι BeQuiet έχει καλύτερες 12ρες.
tristeno Ιανουάριος 6, 2011 #8 Ιανουάριος 6, 2011 Καλησπερα. Ψαχνω κατι σαν και αυτο PSU :: Ms-Tech Power Supply 400W Micro ATX 24 pin MPS-400 Passive-PFC Retail - Visionstudio.gr μονο που να ειναι ποιοτικο και γνωστο (αν και για να πω την πικρη μου αληθεια το συγκεκριμενο δεν το εχω δουλεψει καθολου). Επειδη το κουτι περνει μονο τετοια τροφοδοτικα, και κατα πασα πιθανοτητα θα παιξει Ι5 πανω του, εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε micro-atx? Το psu calculator μου εβγαλε οτι η συνθεση θα τραβαει max ~230w οποτε ειμαι οκ θεωρητικα (βεβαια μια 2η γνωμη δεν ειναι κακη!)Το θέμα δεν είναι πόσο τραβάει αλλά από που. Αυτά που σου πρότειναν παραπάνω ούτε που θα τα κοίταζα για σύστημα σαν το δικό σου. Αν πρόκειται μάλιστα να βάλεις και καμμιά κάρτα γραφικών που να θέλει τροφοδοσία ξέχνα τα εντελώς μην σου μείνουν όλα στο χέρι.SilverStone Technology Co., Ltd - Designing Inspirationαν θέλεις κάτι της προκοπής
dpolal Ιανουάριος 7, 2011 #9 Ιανουάριος 7, 2011 Τι είναι ακριβώς καλό σε αυτό το τροφοδοτικό? Ακόμα και το 300ρι BeQuiet έχει καλύτερες 12ρες.Για τα 230Watt που θέλει για το σύστημα που θα στήσει εμένα μου φάνηκε πως θα τον καλύψει, δεν είπα ότι είναι και το καλύτερο.Αυτό μόνο βρήκε να κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, η εταιρεία φαίνετε σοβαρή και εγώ είπα την γνώμη μου.
SALAMINOMACHOS Ιανουάριος 7, 2011 #10 Ιανουάριος 7, 2011 Καλημερα σε ολουςΚαι εγω θα ηθελα ενα σαν της SILVERSTONE αλλα το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει στην ΕλλαδαΦιλικα Βαγγελης.................
altri Ιανουάριος 7, 2011 #11 Ιανουάριος 7, 2011 Nα το ξαναβαλω, μιας και απο οτι φαινεται, δεν βλεπετεPSU :: Be Quiet Power Supply 300W ATX 24 pin SFX Power BN133 Active-PFC Retail - Visionstudio.grΙσως το καλυτερο που μπορεις να βρεις Ελλαδα, για αυτο το format.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.