velipsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2010 όπως ισως εχω αναφερει εχω μια 5850 και λέω να την βάλω στον πιτσιρικά μου που εχει μια gts 250 να προχωρήσω ή να μεινει ετσι ( ειναι 18 ρης και πάιζει αρκετα παιχνιδάκια ) κάπου ακουσα πως μπορω να αφησω και τις 2 ..σ΄ αυτο θα ηθελα καποια βοήθεια.ευχαριστώκαμια γνωμη παιδιά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 12, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 δύσκολο ή ολοι κοιμούνται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Δεκέμβριος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 κοιτα η 5850 ειναι καλυτερη απο την 250, αλλα θα πρέπει να μας πεις και κάποια στοιχεία για τον υπολογιστή που προτίθεσαι να την τοποθετήσεις αν θα ήθελες μία σωστά τεκμιριωμένη απάντηση. ( Motherboard, cpu, μέγεθος οθόνης..... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Δεκέμβριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Βάλε & τις 2 πάνω (η 250 για τα PhysX) και δώσε και λίγο σπρώξιμο στην 5850 και θα είναι κομπλέ. Από την άλλη βέβαια, καλό θα είναι να τον αποθαρρύνεις να παίζει πολλά παιχνίδια με το PC και να ασχοληθεί με το VZ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Σε τι ανάλυση θα παίζει ο πιτσιρικάς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Δεκέμβριος 12, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 Βάλε & τις 2 πάνω (η 250 για τα PhysX) και δώσε και λίγο σπρώξιμο στην 5850 και θα είναι κομπλέ. Από την άλλη βέβαια, καλό θα είναι να τον αποθαρρύνεις να παίζει πολλά παιχνίδια με το PC και να ασχοληθεί με το VZ...δε ξέρω τι είναι το VZ αλλά δώσε του να αρχίσει να μαθαίνει προγραμματισμό. Ας αρχίζει με δύσκολες γλώσσες μιας και είναι μικρός ακόμα και μπορεί να εμπεδώσει ευκολότερα την λογική (πχ C) και μετά άλλες τύπου java, python, qt, c++, και μετά να μάθει development σε iphone, android και άλλα τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Δεκέμβριος 12, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 ειπαμε πιτσιρικάς ετων στα 19 , ειναι στο Ε.Μ.Π ΗΛ. ΜΗΧΑΝ & ΜΗΧ Η/Υ του αρεσει το αντικείμενο αλλα δεν ειναι τρελαμενος σαν τον μπαμπα τουοσο αναφορα τα αλλα παιχνιδια VZ κατι γινεται το κομπιουτερακι του ειναι το 2ο στην υπογραφη μουευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Δεκέμβριος 12, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 ειπαμε πιτσιρικάς ετων στα 19 , ειναι στο Ε.Μ.Π ΗΛ. ΜΗΧΑΝ & ΜΗΧ Η/Υ του αρεσει το αντικείμενο αλλα δεν ειναι τρελαμενος σαν τον μπαμπα τουοσο αναφορα τα αλλα παιχνιδια VZ κατι γινεται το κομπιουτερακι του ειναι το 2ο στην υπογραφη μουευχαριστώποτέ δεν είναι αργά. λοιπόν γίνεται googleαρε μια το5850 +250 +physx υπάρχουν πολλά θέματα, πχpower supply question 3x 5850's + 250 physx - Overclock.net - Overclocking.netDedicated physx card + radeon 5850 - [H]ard|ForumHybrid PhysX mod 1.02: 195.xx drivers and Win XP support | PhysXInfo.com - PhysX NewsUpgrade to 5850/70 or add a GTS 250 for physx - techPowerUp! Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Δεκέμβριος 12, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2010 VZ rulez !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 16, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 παιδιά, αποφάσισα να αλλάξω την καρτούλα της υπογραφής μου, χωρίς όμως να αγγίξω κάτι άλλο στο hardware μου, λόγω ικονομικής κρίσης. Αυτή πως σας φαίνεται? Υπόψιν ότι δε δίνω € παραπάνω Και πείτε μου και το εξής... θα έχω μεγάλη διαφορά από την κάρτα που έχω ήδη? Ευχαριστώ όλους και καλές γιορτές να έχουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 16, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 anubis προτείνω 6850 γιατί είναι καλύτερη σε θέμα επιδόσεων και κατανάλωσηςHD 6870 & HD 6850 vs. GTX 460 1GB: An Overclocking Studyhttp://hardocp.com/article/2010/10/21/amd_radeon_hd_6870_6850_video_card_review/7και νομίζω ότι θα σε κόβει ο επεξεργαστής όπια και να βάλεις πάνω (με κάθε επιφύλαξη δεν είμαι σίγουρος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 16, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 σε ευχαριστώ πολύ φίλε arma. Λες να θέλω και τροφοδοτικό? Μου φαίνεται λίγο μικρό το Enermax για τις σημερινές απαιτήσεις των συστημάτων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 16, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2010 πιστεύω ότι θα είσαι καλημένος αλλά για βάλε εδώ αυτά που φοράει το pc σου ...http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jspτο πρώτο πατάς ... και μετά κάτω την lite verisionπαιδιά δώστε ένα χέρι βοηθείας εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 17, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2010 σε ευχαριστώ πολύ φίλε arma. Λες να θέλω και τροφοδοτικό? Μου φαίνεται λίγο μικρό το Enermax για τις σημερινές απαιτήσεις των συστημάτων...Τουλάχιστον για την GV-N460OC-1GI αναφέρει η σελίδα:"Απαιτεί τροφοδοτικό τουλάχιστον 450W με δύο υποδοχές τροφοδοσίας 6-pin"Για την Sapphire HD 6850 λέει:"500 Watt Power Supply is required." Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Δεκέμβριος 19, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 οπότε δε γλυτώνω την αγορά τροφοδοτικού, αλλά... ... και νομίζω ότι θα σε κόβει ο επεξεργαστής όπια και να βάλεις πάνω (με κάθε επιφύλαξη δεν είμαι σίγουρος) πιστεύει κανείς άλλος ότι θα έχω μειωμένες επιδόσες λόγω επεξεργαστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.