Jump to content

Αλλαγή κάρτας

velipsi

Recommended Posts

όπως ισως εχω αναφερει εχω μια 5850 και λέω να την βάλω στον πιτσιρικά μου που εχει μια gts 250

να προχωρήσω ή να μεινει ετσι ( ειναι 18 ρης και πάιζει αρκετα παιχνιδάκια ) κάπου ακουσα πως μπορω να αφησω και τις 2 ..σ΄ αυτο θα ηθελα καποια βοήθεια.

ευχαριστώ

καμια γνωμη παιδιά ?

κοιτα η 5850 ειναι καλυτερη απο την 250, αλλα θα πρέπει να μας πεις και κάποια στοιχεία για τον υπολογιστή που προτίθεσαι να την τοποθετήσεις αν θα ήθελες μία σωστά τεκμιριωμένη απάντηση. ( Motherboard, cpu, μέγεθος οθόνης..... )

Βάλε & τις 2 πάνω (η 250 για τα PhysX) και δώσε και λίγο σπρώξιμο στην 5850 και θα είναι κομπλέ.

Από την άλλη βέβαια, καλό θα είναι να τον αποθαρρύνεις να παίζει πολλά παιχνίδια με το PC και να ασχοληθεί με το VZ...

Βάλε & τις 2 πάνω (η 250 για τα PhysX) και δώσε και λίγο σπρώξιμο στην 5850 και θα είναι κομπλέ.

Από την άλλη βέβαια, καλό θα είναι να τον αποθαρρύνεις να παίζει πολλά παιχνίδια με το PC και να ασχοληθεί με το VZ...

δε ξέρω τι είναι το VZ αλλά δώσε του να αρχίσει να μαθαίνει προγραμματισμό. Ας αρχίζει με δύσκολες γλώσσες μιας και είναι μικρός ακόμα και μπορεί να εμπεδώσει ευκολότερα την λογική (πχ C) και μετά άλλες τύπου java, python, qt, c++, και μετά να μάθει development σε iphone, android και άλλα τέτοια.

ειπαμε πιτσιρικάς ετων στα 19 , ειναι στο Ε.Μ.Π ΗΛ. ΜΗΧΑΝ & ΜΗΧ Η/Υ του αρεσει το αντικείμενο αλλα δεν ειναι τρελαμενος σαν τον μπαμπα του

οσο αναφορα τα αλλα παιχνιδια VZ κατι γινεται

το κομπιουτερακι του ειναι το 2ο στην υπογραφη μου

ευχαριστώ

ειπαμε πιτσιρικάς ετων στα 19 , ειναι στο Ε.Μ.Π ΗΛ. ΜΗΧΑΝ & ΜΗΧ Η/Υ του αρεσει το αντικείμενο αλλα δεν ειναι τρελαμενος σαν τον μπαμπα του

οσο αναφορα τα αλλα παιχνιδια VZ κατι γινεται

το κομπιουτερακι του ειναι το 2ο στην υπογραφη μου

ευχαριστώ

ποτέ δεν είναι αργά. λοιπόν γίνεται googleαρε μια το

5850 +250 +physx υπάρχουν πολλά θέματα, πχ

power supply question 3x 5850's + 250 physx - Overclock.net - Overclocking.net

Dedicated physx card + radeon 5850 - [H]ard|Forum

Hybrid PhysX mod 1.02: 195.xx drivers and Win XP support | PhysXInfo.com - PhysX News

Upgrade to 5850/70 or add a GTS 250 for physx - techPowerUp! Forums

παιδιά, αποφάσισα να αλλάξω την καρτούλα της υπογραφής μου, χωρίς όμως να αγγίξω κάτι άλλο στο hardware μου, λόγω ικονομικής κρίσης. Αυτή πως σας φαίνεται? Υπόψιν ότι δε δίνω € παραπάνω ;) Και πείτε μου και το εξής... θα έχω μεγάλη διαφορά από την κάρτα που έχω ήδη? Ευχαριστώ όλους και καλές γιορτές να έχουμε

anubis προτείνω 6850 γιατί είναι καλύτερη σε θέμα επιδόσεων και κατανάλωσης

HD 6870 & HD 6850 vs. GTX 460 1GB: An Overclocking Study

http://hardocp.com/article/2010/10/21/amd_radeon_hd_6870_6850_video_card_review/7

και νομίζω ότι θα σε κόβει ο επεξεργαστής όπια και να βάλεις πάνω (με κάθε επιφύλαξη δεν είμαι σίγουρος)

πιστεύω ότι θα είσαι καλημένος αλλά για βάλε εδώ αυτά που φοράει το pc σου ...

http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

το πρώτο πατάς ... και μετά κάτω την lite verision

παιδιά δώστε ένα χέρι βοηθείας εδώ

σε ευχαριστώ πολύ φίλε arma. Λες να θέλω και τροφοδοτικό? Μου φαίνεται λίγο μικρό το Enermax για τις σημερινές απαιτήσεις των συστημάτων...

Τουλάχιστον για την GV-N460OC-1GI αναφέρει η σελίδα:

"Απαιτεί τροφοδοτικό τουλάχιστον 450W με δύο υποδοχές τροφοδοσίας 6-pin"

Για την Sapphire HD 6850 λέει:

"500 Watt Power Supply is required."

οπότε δε γλυτώνω την αγορά τροφοδοτικού, αλλά...

... και νομίζω ότι θα σε κόβει ο επεξεργαστής όπια και να βάλεις πάνω (με κάθε επιφύλαξη δεν είμαι σίγουρος)

πιστεύει κανείς άλλος ότι θα έχω μειωμένες επιδόσες λόγω επεξεργαστή?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.