Jump to content

Γιατι "κολλάει" στην αναπαραγωγή ταινίας?

αρης_τζ

Recommended Posts

Παίδες,

Με εφαρμογή DivX Player 7.1.0 προσπαθησα να δω αρχείο .avi αλλά κάπου "κόλλησε" και κράσαρε το συστημα

με μπλε οθόνη..:fist:.Ενώ όταν άνοιξα το βιντεο με Media Player Classic το "τρέχει" κανονικά...

τι νομίζετε? τυχαίο? Τρέχει καλά σε εσάς ο DivX και ποια έκδοση?

Εχω XP ServicePack2...

Εαν εννοείς τον Media Player, ε ναι αυτόν χρησιμοποιω κλασσικά για .avi..

Αλλά δοκίμασα και τον DivX για αναπαραγωγή ταινιών αφού ειναι must για τέτοιες ταινίες..

αλλά η ταινία ηταν λες και πηγαινε slow motion...και μετα κόλλησε..

Βασικά στις ρυθμίσεις για VIDEO εχει και μια ρυθμιση Payback Quality lμε επιλογή Post-processing mode (Off,Automatic Deblocking, Full Deblocking) και στις Advanced Video settings την ρύθμιση Preferred Video Output Method με επιλογές (GDI,Direct 3D,Direct Draw, GDI). Εκανα κάποιες τυχαιες ρυθμισεις για να παιξει αλλά κάποια στιγμή ο ήχος έτρεχε και η εικόνα σαν να κόλλησε...ουφ..δεν εχω ιδεα ποιες ειναι οι κατάλληλες!

Αντιθετα στον Media Player classic έχω εγκαταστημενα τα codec και δεν έκανα καποια ρυθμιση, απλώς το βίντεο έπαιξε σωστά..

Εσεις τι προτιμάτε?:p

kmplayer που δεν θελει κοντεκς εξτρα ουτε τπτ.

Σε δυο περιπτωσεις, στην μια δεν επαιζε ο ηχος και στην αλλη εκανε κατι σπασιματακια η εικονα 3-4 φορες σε ολη την ταινια, τα επαιξα με τον vlc που ουτε αυτος θελει κατι εξτρα και ολα κομπλε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.